התייעצות ניתוח טכני לשם הידע - מאיפה ללמוד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בימים אחרונים התעוררות בעניין ניתוח טכני בפורום -- כבר כמה אשכולות
קשור לעשרת ימי תשובה?

• הוסף לסימניות
אני די חובבנית בשוק ההון,
קוראת הרבה, רואה סרטונים,
והתחום של ניתוח טכני מרתק אותי, אני רוצה ללמוד אותו באופן מקצועי
לא בשביל מסחר יומי,
לא במקום השקעות פסיביות,
רק כי הוא פשוט מענין אותי מאד. תחביב.

איך אני יכולה להגיע לרמת ידע גבוהה בתחום? מאיפה אני קוראת חומרים?
לא אכפת לי אפילו לשלם על זה
בתנאי שמדובר על קורס / ספר מקצועי ממש
שמלמד את כל החומר מהבסיס
ולא קורס שמבטיח להפוך אותי למליונרית בשיטת xyz

אשמח להמלצות/ חוות דעת/ דיס

תתחיל מכאן לדוגמא
אם זה מעניין אשים עוד לינקים שלו

אין לי מושג איך זה בשטח

• הוסף לסימניות
קשור לעשרת ימי תשובה?
זה עובד ככה
נכנסים לפרוג בשביל מתכון לעוגה ואז קופץ שרשור על השקעה פאסיבית בסנופי ואז מגלים שבניכוי שער הדולר הסנופי השנה לא עשה כלום אז זה בטוח בלוף ואז מחפשים כלים אחרים לעשות כסף רואים שנדלן זה גם לא משהו בשנה האחרונה והריבית עדיין לא זזה אז מחפשים חלופות ובינתיים העוגה נשרפה בתנור אבל העיקר שהעוגה לא עברה את ממוצע ה150 מעלות...
(הימור שלי חורף הקרוב יהיה פה עשרות אם לא מאות שרשורים על השקעה ״פאסיבית״ בקריפטו)

• הוסף לסימניות
קשור לעשרת ימי תשובה?
התעוררות כלל עולמית בשיא כל הזמנים
1759227662888.png

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה