- הוסף לסימניות
שלום וברכה,
דר לוינגר המליץ לי השבוע גם על ניתוח הסמייל ,
אשמח לדעת האם קיבלת מידע על הניתוח בשיטה הזאת, ובנוסף מה בסוף עשית? ואם היית מרוצה
תודה מראש על התגובה
לבסוף עשיתי את הסמייל
ואני מאד מרוצה ב"ה.
שלום וברכה,
דר לוינגר המליץ לי השבוע גם על ניתוח הסמייל ,
אשמח לדעת האם קיבלת מידע על הניתוח בשיטה הזאת, ובנוסף מה בסוף עשית? ואם היית מרוצה
תודה מראש על התגובה
האם קיבלת עוד המלצות מעוד אנשים?לבסוף עשיתי את הסמייל
ואני מאד מרוצה ב"ה.
לקח לי איזה שבועיים או יותר עד שראיתי טוב, מול המחשב היה לי הכי קשה.האם קיבלת עוד המלצות מעוד אנשים?
דר לוינגר אמר לי שהניתוח הזה מוריד משמעותית את תחושת היובש, האם זה נכון ?
את סובלת מיובש? או שסבלת?
תוך כמה זמן הצלחת לראות טוב ?
אמת זה הליך הכי פשוט שיששטויות
זה הליך הכי פשוט שיש
והיום בכל הבתי חולים בהרבה מניתוחי העיניים זה עם לייזר וזה ניתוחים הרבה יותר מסובכים
שמה יכול לקרות אחרי 20 שנה?שמעתי מאופטימטריסטית שמי שמבין קצת בתחום העיניים(לא מי שעובד בזה)לעולם לא יעשה ניתוח לייזר.רק מי שיש לו מספר גבוהה ממש וצריך לגשש בבוקר למשקפיים, אחרת ממש לא מומלץ
וגם מישכבר כן עשה לפני שנה שנתיים או יותר ומרוצה מאוד שיחכה עוד 20 שנה.. ואז ימליץ
השאלה אם במידה ושמים עדשות כל החיים (בגלל הפרש מספרים גבוה בין העיניים ) גם מומלץ לא לעשות?שמעתי מאופטימטריסטית שמי שמבין קצת בתחום העיניים(לא מי שעובד בזה)לעולם לא יעשה ניתוח לייזר.רק מי שיש לו מספר גבוהה ממש וצריך לגשש בבוקר למשקפיים, אחרת ממש לא מומלץ
וגם מישכבר כן עשה לפני שנה שנתיים או יותר ומרוצה מאוד שיחכה עוד 20 שנה.. ואז ימליץ
סליחה שאני אומר, אבל שיפסיקו לבלבל לך את המוח...השאלה אם במידה ושמים עדשות כל החיים (בגלל הפרש מספרים גבוה בין העיניים ) גם מומלץ לא לעשות?
לא ברור אם זה סיכון גדול יותר
לאופטומטריסט אולי יש אינטרס שתמשיך לקנות משקפיים..שמעתי מאופטימטריסטית שמי שמבין קצת בתחום העיניים(לא מי שעובד בזה)לעולם לא יעשה ניתוח לייזר.רק מי שיש לו מספר גבוהה ממש וצריך לגשש בבוקר למשקפיים, אחרת ממש לא מומלץ
היא לא מוכרת משקפיים,לאופטומטריסט אולי יש אינטרס שתמשיך לקנות משקפיים..
דוד שלי עשה לפני 30 והוא מפסוט עד היום...
אנחנו עשינו חמישה אחים וכולם מרוצים ב"ה.
איזה ניתוח עשית ובאיזו מרפאה?אני כבר כמה חודשים אחרי ועדיין קשה לי לפתוח עיניים רגיל עם אור יום
המספר עדיין לא 6.6 יש טשטוש ראיה
כשאני נחשפת לשמש אחר כך הראיה שלי קצת יורדת לזמן מה
ולמרות הכל זה שווה !
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים