- הוסף לסימניות
עכשיו כחלק מקמפיין הבחירות מתחיל שלב ההפחדה מצד אחד סקר שליברמן מתחזק ומצד שני סקר עומק מגלה שיש מנדט שלא רוצה להצביע ליהדות התורה עוד מעט נקבל גם את הערבים נוהרים זוכרים את הכל מבחירות קודמות... (ניתוח קמפיין ללא קשר לכלום
)
לגבי הסקר של ליברמן זה נערך ע"י ערוץ הכנסת, כך שלא נראה שזה נועד להפחיד את המצביע החרדידה מצד אחד סקר שליברמן מתחזק ומצד שני סקר עומק מגלה שיש מנדט שלא רוצה להצביע ליהדות התורה
באמת עניין אותי של מי הקמפייןראיתם את הקמפיין הזה ברחובות הערים החרדיות?
זה נראה לי הקמפיין של V22 שמיועד לציבור החרדי.
אבל מעניין שזה בצבעי בקמפיין של ש"ס....
(למי שלא יודע מה זה V22 זה עמותה ימנית שמנסה לעודד הצבעה בציבור הימני שכולם יצאו להצביע, לא משנה לאיזה מפלגה העיקר שלא יישארו בבית.)
צפה בקובץ המצורף 1224761
דווקא חשבתי שסוףסוף לא יורידו מודעות אחד של השני ובזכות זה ? תנצחבאמת עניין אותי של מי הקמפיין
ובדיוק בגלל שזה בצבעים של ש"ס ראיתי את ילדי אחינו האשכנזים מורידים מהלוח מודעות....
ביבי חזר על המשפט הזה כבר ביום השבעת הממשלה האחרונה..משפט קריאייטיבי שהמציא אמש הרב נויגרשל
"וימינם ימין שקר"
העניין הוא שפרסום ושכנוע לא אמור להיות משהו עמוק שמבינים אחרי כמה דקות...בכלל לא ברור לי מה העוקץ הגדול?
כשהוא מדגיש מפלגות לא יהודיות, מה הבעיה בהם אם הם לא תומכות טרור (הרי לא זה מה שהוא אמר) ? ומה הסתירה בין חברתי ללא יהודי? איך זה אמור לשכנע לא להצביע להם את מי שחושב שהם יהוו עבורו הצלה חברתית?
באותו מידה אפשר להוריד אותו כי הוא מפלגה חרדית (ואז כל השאר ימין / חברתי גם יתגמד בעיני הצופה הלא חרדי....)
וכמובן גולת הכותרת זה "אתם רואים"... , מה חשבת שלא נראה שהגרפיקאי שלך הוריד את כולם והשאיר רק את ש"ס, מי אמר שזה מה שנכון? אולי לצורך העניין גם סמוטריץ הוא חברתי?
גם ליברמן יכול להוציא סרטון שהוא חבוש בכובע וחליפה ולהצהיר אני חרדי, אתם רואים? תוכיחו שלא!
חבל על הכסף,ראיתם את הקמפיין הזה ברחובות הערים החרדיות?
זה נראה לי הקמפיין של V22 שמיועד לציבור החרדי.
אבל מעניין שזה בצבעי בקמפיין של ש"ס....
(למי שלא יודע מה זה V22 זה עמותה ימנית שמנסה לעודד הצבעה בציבור הימני שכולם יצאו להצביע, לא משנה לאיזה מפלגה העיקר שלא יישארו בבית.)
צפה בקובץ המצורף 1224761
צודק. מי שלא מתכונן להצביע זה מי שחושב שש"ס ויהדות התורה לא מייצגים אותו וא"כ לא מעניין אותו שלש"ס או יהדות התורה יהיה יותר מנדטים או שהם יקבלו תפקידיםחבל על הכסף,
מודעות כאלו לא משכנעות איש...
צריך בכסף הזה לשכור אנשים שיגררו אנשים מבתיהם לקלפיות עם אופניים מכוניות משאיות ורכבות...
במציאות זה בדיוק להפךגולדקנופף בטח יהיה בעוצר ראיונות עד אחרי הבחירות![]()
לכם אני מצטרף להערכה שלא חרדי עשה את זה אלא המטה המוזכר שהוא מופעל בידי דתלי"םחבל על הכסף,
מודעות כאלו לא משכנעות איש...
צריך בכסף הזה לשכור אנשים שיגררו אנשים מבתיהם לקלפיות עם אופניים מכוניות משאיות ורכבות...
בא תפתח מה לא נכון בסרטוןלסדר שברי אמיתות על מילים יפות וטענות שאין להן יותר מדי הצדקה ולצפות שמישהו גם ישתכנע מזה - זה לא הגיוני.
זה יכול להתפרש בשני אופנים:רעיון לקמפין ש"ס:
שי"סענו את המחירים
מהיום הם מותאמים לאזרח.
הבעיה היא שש"ס לא בונים על מצביעים שינחתו מהירח ומצביעים שגדלו על כדור הארץ מבינים שיהדות התורה למשל גם חברתיתבא תפתח מה לא נכון בסרטון
מי שנוחת מהירח ומתלבט מה להצביע, הוא לא חושב כך?
בדיוק זה.זה יכול להתפרש בשני אופנים:
א. חתכנו את המחירים = הורדנו מחירים.
אז מקלב אומר שלא הולכים בכלל עם גנץ
אבל הציבור מבין אחרת מגפני...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים