הסטיקר של אביר קארה-סטיקרים שאח שלי מצא ברחוב והביא
צפה בקובץ המצורף 1224502
מה נסגר עם הצבע הירוק? בכלל לא יפהגרפ
הסטיקר של אביר קארה-
גרפיקה של שנות ה90... במחילה
מבולבל מאוד הצבעים והסלוגנים למינהם...
נראה פרסומת לפונט
www.jdn.co.il
מפלגה של איזה גרפיקאיטוב אז של איזה מפלגה השלט עם החמ...
אני במתח....
חבר'ה אחרי כל הטינוף על הליכוד, עיינו בעיתוני הסופש, זה קמפיין של ועדת הבחירות לצאת להצביע. (בעיתונים החרדיים ללא הביטוי הנ"ל, אך אותו עיצוב...)מפלגה של איזה גרפיקאי
שעשה את השלט בפוטו שופ
ראיתי את הקמפיין הזה בלוחות, ואחרי עיון קצר במודעה, אני:
חשיפה:ראיתם את הקמפיין הזה ברחובות הערים החרדיות?
זה נראה לי הקמפיין של V22 שמיועד לציבור החרדי.
אבל מעניין שזה בצבעי בקמפיין של ש"ס....
(למי שלא יודע מה זה V22 זה עמותה ימנית שמנסה לעודד הצבעה בציבור הימני שכולם יצאו להצביע, לא משנה לאיזה מפלגה העיקר שלא יישארו בבית.)
צפה בקובץ המצורף 1224761
חשיפה:
המודעות האלו הם לא ממפלגת יהדות התורה, כן כן, לא אגודה ולא דגל, גם לא של ש"ס
אז של מי כן?
גיל פרסום - חברת פרסום בעלת המדיה על מודעות רחוב
מה?
בגימיק מבריק הם משכנעים שההגעה למנדטים תלויה רק בפרסום הרחוב שבו הם מתעסקים...
צפו על לוחות המודעות ביום שישי.
אמיתי?חשיפה:
המודעות האלו הם לא ממפלגת יהדות התורה, כן כן, לא אגודה ולא דגל, גם לא של ש"ס
אז של מי כן?
גיל פרסום - חברת פרסום בעלת המדיה על מודעות רחוב
מה?
בגימיק מבריק הם משכנעים שההגעה למנדטים תלויה רק בפרסום הרחוב שבו הם מתעסקים...
צפו על לוחות המודעות ביום שישי.
גנץ לא כאן
הם שמים את מי שמעורר אמוציות נגדם.גנץ לא כאן
"פתח פתוח מצאתי..."
וגם לא שונא חרדים ולא אחד שיעשה הכל כדי שיהיה גזירות לחרדיםגנץ לא כאן
זה בא לסמן משהו?
שטויות במיץ,מה זה??
המבשר משווקים את פרוש כיו"ר יהדות התורה??צפה בקובץ המצורף 1226277
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים