אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.
תשמעו. יש כאן מישהו שיודע לדבר אל הרוסים כמו שהם מבינים.
והרוסים מעריצים תרבות, ובין היתר את תרבות הקולנוע, ומישהו כאן הפיק סרטון קולנועי מקצועי.
שאפו על הסרטון הענק הזה שהפך את המדינה בשעות האחרונות.
(הסרטון כבד מידיי אז העליתי בהעברת קבצים גדולים):
ליברמן
אפשר לעלות שוב

מחריד:
בעוד שהמפלגות החרדיות מצהירות שהמלחמה היא על השבת, הכותל והכשרות, ומאידך נשבעות אמונים לשלטונו הנצחי של נתניהו, מתברר שהסיבה שעוצמה יהודית אינה פורשת מהמירוץ היא - נתניהו לא הסכים להתחייב לבטל את 'מתווה הכותל', לבטל את התחבורה הציבורית בשבת, ואת כשרות רבני צוהר.
מה חשוב יותר - ביבי או ערכי היהדות? למפלגות החרדיות הפתרונים.

הקמפיין של אגודת ישראל
נלחמים באדישות

1583069170429.png

1583069185164.png

1583069202523.png

מחר מוחקים לליברמן ולפיד את החיוך מהפנים
הם צוהלים ואנחנו שאננים

רבותינו מטלטלים עצמם מעיר לעיר ערב ערב, בקור בחום הם הולכים מעיר לעיר ומכריזים בקול 'שעת סכנה ליהדות החרדית'
שעת סכנה מחייבת אותנו

אנחנו אנשי אגודת ישראל נערכים למלחמה על עתיד היהדות בארץ הקודש
צאו מהאדישות! צאו מהשאננות! צאו מהתרדמת!
בידכם הדבר.

שלא נתעורר לחלום בלהות ביום שלישי בבוקר
שלא נראה את ליברמן ולפיד צוהלים
חייבים לפעול בכל הכוח

1583069226303.png

מחריד:
בעוד שהמפלגות החרדיות מצהירות שהמלחמה היא על השבת, הכותל והכשרות, ומאידך נשבעות אמונים לשלטונו הנצחי של נתניהו, מתברר שהסיבה שעוצמה יהודית אינה פורשת מהמירוץ היא - נתניהו לא הסכים להתחייב לבטל את 'מתווה הכותל', לבטל את התחבורה הציבורית בשבת, ואת כשרות רבני צוהר.
מה חשוב יותר - ביבי או ערכי היהדות? למפלגות החרדיות הפתרונים.
ואם 42,000 איש יצביעו לבן גביר הבעיה תיפתר?

ערוך יפה
מעביר את המסר טוב
סופסוף משהו מיהדות התורה שיכול להשפיע על מישהו ויביא כמה קולות נוספים...

אבל, רק חבל שהנתונים לא נכונים...
אמנם חסרו 68 קולות כדי שפינדרוס יכנס לכנסת
אבל זה לא היה מוסיף מנדט לגוש, רק מעביר מהליכוד...

לומר שהאחריות לסיוט המתמשך מוטל על גבם... נו, שווין...

העיקר שיבואו הפעם להצביע
העובדות פחות חשובות

ואם 42,000 איש יצביעו לבן גביר הבעיה תיפתר?
חלילה.
אין לי שום דבר עם המפלגה הגזענית הזו.
הטענה שלי מופנית כלפי המפלגות החרדיות, שצריכות בראש ובראשונה לדאוג לקהל מצביעיהן החרדי, ולא לתת לביבי לקחת אותן כפרטנרים מובנים מאליהם.

השמועות אומרות שבשבע וחצי "עוצמה" מודיעה על תמיכה ביהדות התורה!
טוב, זה ממש חכמה שלאחר מעשה...
אבל זה היה צפוי מאוד:
בן גביר במסיבת העיתונאים: אני לא פוליטיקאי אני מייצג דרך. היועצים המליצו לי לפרוש, אבל אנחנו כאן כדי להישאר.
החלטתי להמשיך לרוץ״.

אני נתתי רק 10% שהוא יפרוש.

במצבו הנוכחי, זה הסיכוי האחרון שלו לגדול עוד קצת - לייצר דרמה סביב מסיבת עיתונאים,
להפיץ על מגעים עם הליכוד/יהדו"ת על הסכמי פרישה.
כדי שכל כלי התקשורת יעסקו במפלגה הזו בשעות האחרונות והקריטיות לפני פתיחת הקלפיות,
שלמעשה די נדרסה ע"י כל הסמיטריילרים בסביבה, ולא שמעו ממנו כבר ימים רבים.
כך ברגע האחרון הוא מצליח לחזור מעט למסלול ולהזכיר לכמה מתלבטים שהוא עדיין מתמודד (עם עקרונות ואידיאולגיה..)

חלילה.
אין לי שום דבר עם המפלגה הגזענית הזו.
הטענה שלי מופנית כלפי המפלגות החרדיות, שצריכות בראש ובראשונה לדאוג לקהל מצביעיהן החרדי, ולא לתת לביבי לקחת אותן כפרטנרים מובנים מאליהם.
שוב פעם הוא עשה בשכל שלא קיבל את מה שעוצמה הכתיבה לו, כי הוא היה יכול להפסיד כפול מצביעים.
אני מעריך שהוא לא מדבר על הנושאים האלה כדי לא להפסיד קולות.
ואחרי שהוא מרכיב ממשלה כולם יודעים שהחרדים לא יתנו לו לעשות את זה.
רק מגיע בן גביר "החרדי היחיד" "והימני היחיד", ומניח לו הצעות מניפולטיביות.

ברכה לבטלה...
בן גביר במסיבת העיתונאים: אני לא פוליטיקאי אני מייצג דרך. היועצים המליצו לי לפרוש, אבל אנחנו כאן כדי להישאר.
החלטתי להמשיך לרוץ״.
כצפוי לגמרי.
וזה באמת היה תרגיל מבריק מבחינתו
הוא קיבל זמן מסך ברגעים הכי קריטיים
כמו ביבי וגנץ, בעוד שהוא שווה בקושי אחוז...

יתומה
ברכה לבטלה...

כצפוי לגמרי.
וזה באמת היה תרגיל מבריק מבחינתו
הוא קיבל זמן מסך ברגעים הכי קריטיים
כמו ביבי וגנץ, בעוד שהוא שווה בקושי אחוז...
כדי לבזבז עוד כמה קולות לימין...
הקמפיין שלו זה להוכיח את השווי שלו שוב כדי להתמקח בפעם הבאה.

יתומה

כדי לבזבז עוד כמה קולות לימין...
הקמפיין שלו זה להוכיח את השווי שלו שוב כדי להתמקח בפעם הבאה.
אינני מסכים.
הוא הרי יודע שהפעם אם הוא יצא עם 40000 קול הוא צריך לברך הגומל.
אם זו היתה מטרתו, הוא כבר השיג אותה בבחירות מועד ב'.
הפעם יש לו רק מה להפסיד...

תרשו לי להעלות נושא נוסף.
ידוע לכולנו שביהדות התורה התחלקו לשני קמפיינים.
אחד של אגודה - "זכות הקיום".
ואחד של דגל - "יהדות או כלום".
אני אישית התחברתי מאד לסלוגן של דגל, ופחות לשל אגודה.
הסלוגן של אגודה הוא ארכאי, חוזר על עצמו, לא מתחדש. אפילו קצת בכייני. יורים לכל הכיוונים. (כותל, דיור, ישיבות, קדנציה שלמה כבר עברה בתוך הממשלה)
לעומת זאת, הסלוגן של דגל - "יהדות או כלום", הוא יריה חזקה. משהו שיותר דומה לש"ס. אידישקייט.
לדעתי זה מאד מדבר לאנשים שהם קצת מחוץ למחנה.
מה דעתכם??

אינני מסכים.
הוא הרי יודע שהפעם אם הוא יצא עם 40000 קול הוא צריך לברך הגומל.
אם זו היתה מטרתו, הוא כבר השיג אותה בבחירות מועד ב'.
הפעם יש לו רק מה להפסיד...

בדיוק.
לדעתי הוא עשה טעות אסטרטגית, במידה והוא יגיע ל20 אלף קול בחירות הבאות אף אחד לא מסתכל לכיוון שלו.
ולדעתי סה"כ זה יהיה הסדר גודל של הקולות שלו בין 20/30 אלף קול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה