ואם 42,000 איש יצביעו לבן גביר הבעיה תיפתר?מחריד:
בעוד שהמפלגות החרדיות מצהירות שהמלחמה היא על השבת, הכותל והכשרות, ומאידך נשבעות אמונים לשלטונו הנצחי של נתניהו, מתברר שהסיבה שעוצמה יהודית אינה פורשת מהמירוץ היא - נתניהו לא הסכים להתחייב לבטל את 'מתווה הכותל', לבטל את התחבורה הציבורית בשבת, ואת כשרות רבני צוהר.
מה חשוב יותר - ביבי או ערכי היהדות? למפלגות החרדיות הפתרונים.
![]()
פרסום ראשון: בן גביר דרש התחייבויות דתיות; נתניהו הטיל וטו - כל רגע
לאחר השיחות הדרמטיות וההחלטה של עוצמה יהודית שלא לפרוש לאחר שלטענתה נתניהו הפר את ההסכם - כעת הולכים ומתבהרים הדרישות של עוצמה עליהן הטיל רה"מ נתניהו וטו • פרסום ראשוןkore.co.il
ערוך יפה
חלילה.ואם 42,000 איש יצביעו לבן גביר הבעיה תיפתר?
טוב, זה ממש חכמה שלאחר מעשה...השמועות אומרות שבשבע וחצי "עוצמה" מודיעה על תמיכה ביהדות התורה!
שוב פעם הוא עשה בשכל שלא קיבל את מה שעוצמה הכתיבה לו, כי הוא היה יכול להפסיד כפול מצביעים.חלילה.
אין לי שום דבר עם המפלגה הגזענית הזו.
הטענה שלי מופנית כלפי המפלגות החרדיות, שצריכות בראש ובראשונה לדאוג לקהל מצביעיהן החרדי, ולא לתת לביבי לקחת אותן כפרטנרים מובנים מאליהם.
ברכה לבטלה...= אמן ..
כצפוי לגמרי.בן גביר במסיבת העיתונאים: אני לא פוליטיקאי אני מייצג דרך. היועצים המליצו לי לפרוש, אבל אנחנו כאן כדי להישאר.
החלטתי להמשיך לרוץ״.
יתומה= אמן ..
כדי לבזבז עוד כמה קולות לימין...ברכה לבטלה...
כצפוי לגמרי.
וזה באמת היה תרגיל מבריק מבחינתו
הוא קיבל זמן מסך ברגעים הכי קריטיים
כמו ביבי וגנץ, בעוד שהוא שווה בקושי אחוז...
אינני מסכים.יתומה
כדי לבזבז עוד כמה קולות לימין...
הקמפיין שלו זה להוכיח את השווי שלו שוב כדי להתמקח בפעם הבאה.
אינני מסכים.
הוא הרי יודע שהפעם אם הוא יצא עם 40000 קול הוא צריך לברך הגומל.
אם זו היתה מטרתו, הוא כבר השיג אותה בבחירות מועד ב'.
הפעם יש לו רק מה להפסיד...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים