אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.
חבר'ה אם מותר להגיד לשמאלנים-אשכנזים-אליטסטים שכמותכם:Dלמה לא לתייג גם אתכם?:p
צאו מהסטריאוטיפ על הליכוד'ניק הממוצע: עדר ופריפריה ועוד שאר כינוים 'מעודנים' ;)
למעלה ממיליון אנשים בוגרים במדינה בכל רחבי הארץ הצביעו ליכוד!!
ואם כבר מדברים כחו"ל הם מ'זה נהיו דת \ כת עדר וכ'ו לא משנה מה תגיד להם?!
איזה מנהיג תעמיד להם...
ולשמאלנים אני אומר: שיצאו מהעיוורון!!! כי הם יתעוררו בסופו של יום עם 6 מנדטים של שמאל מקורי בתוספת 14 של המשותפת שישושו לסגור הסכמים מתחת לשולחן עם ה'ביבי' השנוא שלהם...

הקמפיינים של הרגע האחרון
זה תמיד הפצת שמועות
ש'לך תדע' כמה בסיס יש לזה...

רק העיתוי, שחיכו עם זה עד עכשיו,
מראה לך את האמינות והאינטרסים...

התפתחות דרמטית בפרשת הממד החמישי, מייל פנימי ששלח המנכ"ל דורון כהן מצביע: למרות הטענות כי גנץ לא היה מעורב בתהליך העסקי - הוא נפגש בעצמו עם אלשיך באפריל 2018 וסיכם עימו, לכאורה, על פטור ממכרז.

נתן אשל מקורבו של נתניהו בהקלטות מביכות שפורסמו ב'ערוץ 12': "הציבור, שאני קורא לו אפילו הלא - אשכנזי, שונא הכל. השנאה היא מה שמאחד את המחנה שלנו. מירי רגב 'בהמה', אבל עושה עבודה מצויינת".

הליכוד בתגובה להקלטות נתן אשל: אי אפשר להשוות את הקלטת דעותיו הפרטיות והשגויות של נתן אשל, שלא נושא שום תפקיד בקמפיין הליכוד, לבין עדותו המטלטלת של יועץ הבחירות הבכיר של גנץ שאומר כי גנץ מסוכן לישראל.

נתניהו: ‏התקשרתי והבהרתי לנתן אשל שדבריו אינם ראויים ואינם מקובלים עליי. הוא התנצל על דבריו מייד. הליכוד הוא הבית של כל חלקי החברה הישראלית וכזה יישאר תמיד.

השר אריה דרעי: הדברים שאמר נתן אשל חמורים ומקוממים. טוב שרה״מ נתניהו נזף בו על הדברים שאמר. חייבים להיאבק בכל גילוי של גזענות ללא פשרות ובנחישות.

אהרון רבינוביץ: ‏הרב מאזוז קורא הערב להצביע ש"ס. החזרה הביתה הושלמה, בעיקר מאחר והשטח כבר אמר את שלו בבחירות הקודמות.

ארי קלמן: ‏פרסום ראשון: למרות התמיכה המרומזת של ראש ישיבת כסא רחמים הגר״מ מזוז בתנועת ש״ס - חברי הכנסת משה גפני ויעקב אשר אמורים להיפגש מחר עם הרב מזוז במעונו. ייתכן ובעקבות דברי ראש הישיבה הערב - הפגישה תתבטל.

זאב קם: ‏בכחול לבן זעמו על עמיר פרץ שביצע "פיגוע" בגוש בהתבטאותו על ממשלה בהימנעות הרשימה המשותפת. אולם, בשיחות סגורות גורמים במפלגה מודים - שיתוף פעולה עם הח"כים הערבים עומד על הפרק, במידה ולא יהיו אפשרויות אחרות להקמת ממשלה.

מי יכול להסביר לי את זה???

בני גנץ בפגוש העיתונות ב'חדשות 12'
אמר משפט שלא הובן (והפך לויראלי)
גנץ הסביר מדוע הפער של 12% בינו לנתניהו
בשאלת ההתאמה לראשות הממשלה
לא רלוונטי לטענתו

"הפער אם לוקחים את ה-12% שמבינים שאם יש לי תוספת זה יורד, אז הפער הוא פחות מ-12% באופן ריאלי כי גם שהוא 3% הוא למעשה פחות".

"
"הפער אם לוקחים את ה-12% שמבינים שאם יש לי תוספת זה יורד, אז הפער הוא פחות מ-12% באופן ריאלי כי גם שהוא 3% הוא למעשה פחות".
"
אפשר לקרא את זה גם מהסוף.
זה אותה משמעות

הפער אם לוקחים את ה-12% שמבינים שאם יש לי תוספת זה יורד, אז הפער הוא פחות מ-12% באופן ריאלי כי גם שהוא 3% הוא למעשה פחות"
מה כ"כ הסתבכתם?
נראה לי הפירוש די פשוט
למי שלא הבין, צירפתי שוטינשטיין...

אם הפער הוא 12%, - אז - אם יש לי תוספת - כלומר יותר חושבים שאני מתאים - זה יורד - ההפרש באחוזים, וממילא - אז הפער הוא פחות מ-12% - חשבון פשוט, לא?
באופן ריאלי - אני בכל אופן ריאלי, אתם לא? - כי גם שהוא 3% - סתם דוגמא, אם הפער היה 3%, והיה לי תוספת - הוא למעשה פחות - גם אז ההפרש היה יורד...

מי אמר שאני לא ממוקד בראיון בשידור חי?
לכם לקח להבין את זה חצי שעה, ורק עם פירוש מתיבתא...

ועכשיו שאתם מבינים, אז יש לי תוספת (כי אני כבר ראוי להיות רוה"מ),
אז באופן ריאלי - זה יורד!

אם הפער הוא 12%, - אז - אם יש לי תוספת - כלומר יותר חושבים שאני מתאים - זה יורד - ההפרש באחוזים, וממילא - אז הפער הוא פחות מ-12% - חשבון פשוט, לא?
באופן ריאלי - אני בכל אופן ריאלי, אתם לא? - כי גם שהוא 3% - סתם דוגמא, אם הפער היה 3%, והיה לי תוספת - הוא למעשה פחות - גם אז ההפרש היה יורד...
ברור!!

הכוונה ברורה.
אבל צורת ההתבטאות שלו גרועה.
יתכן שהוא גאון וחושב מהר והוא מדבר לא ברור לסתם האנשים הפשוטים.

ההסבר למה שהוא התכוון הוא פשוט:
פער של 12 אחוז זה בפועל רק 6.
כי כל מנדט שעובר מנתניהו אלי אז יורד ממנו ריאלית מנדט.

כלומר לדוגמה, אם נתניהו 35 וגנץ 33, אז נתניהו מוביל אומנם ב2 מנדטים אבל אם מסתכלים על הנתונים בצורה ריאלית מספיק שמנדט אחד עובר מנתניהו לגנץ כדי שיהיה שיוויון..

(זה עדיין לא סותר את העובדה שהוא מוביל ב12 אחוז. וזה עדיין לא מסביר מה הדוגמה של ה3 אחוז הוסיף להסבר, רק הסברתי את הרעיון של מה שהוא ניסה להסביר.
בהחלט יתכן שהיועץ שפוטר היה אחראי על המספרים..)

כלומר לדוגמה, אם נתניהו 35 וגנץ 33, אז נתניהו מוביל אומנם ב2 מנדטים אבל אם מסתכלים על הנתונים בצורה ריאלית מספיק שמנדט אחד עובר מנתניהו לגנץ כדי שיהיה שיוויון..
החשבון נכון, אבל לא אמיתי...

למשל, אם כל מנדט זה 40K קולות, ויש לביבי 2 מנדטים יותר,
כדי להפוך לשוויון אתה צריך להעביר אליך 40,000 מצביעים, ולא רק שלא יצביעו ליריב

עדיין כרגע הוא מוביל עליך ב-2

כנ"ל באחוזי התמיכה, בשביל להשוות, לא מספיק לך להוסיף לך מצביעים בשיעור של 6%, אתה צריך גם להוריד 6% מהיריב, ורק כך להשוות, וזה הרבה יותר קשה...

להבדיל למשל, (אם) בן-גביר לא יעבור וישרוף 2 מנדטים, הוא שרף למעיישה לגוש הימין רק מנדט 1, כי בספירת הקולות, רוב הסיכויים ששמונים אלף הקולות שלו מתחלקים בשווה בין הגושים, כך שמנדט 1 בכל מקרה הימין יקבל, הביעה זה המנדט הנוסף...

החשבון נכון, אבל לא אמיתי...

למשל, אם כל מנדט זה 40K קולות, ויש לביבי 2 מנדטים יותר,
כדי להפוך לשוויון אתה צריך להעביר אליך 40,000 מצביעים, ולא רק שלא יצביעו ליריב

עדיין כרגע הוא מוביל עליך ב-2

כנ"ל באחוזי התמיכה, בשביל להשוות, לא מספיק לך להוסיף לך מצביעים בשיעור של 6%, אתה צריך גם להוריד 6% מהיריב, ורק כך להשוות, וזה הרבה יותר קשה...

להבדיל למשל, (אם) בן-גביר לא יעבור וישרוף 2 מנדטים, הוא שרף למעיישה לגוש הימין רק מנדט 1, כי בספירת הקולות, רוב הסיכויים ששמונים אלף הקולות שלו מתחלקים בשווה בין הגושים, כך שמנדט 1 בכל מקרה הימין יקבל, הביעה זה המנדט הנוסף...
אבל כשהמלחמה בנקודה הזאת היא כמעט רק בין ליכוד לכוח"ל, עכ"פ זה מה שגנץ מבין, אז גם המספרים נכונים.

מס' קטעים מהערב בפגוש את העיתונות
א. השר בנט עזב ראיון באמצע לאחר שרינה מצליח לא נתנה לא לדבר.
ב. ביבי התעצבן על רינה מצליח שלא נתנה לו לענות על שאלות.
ג. גנץ: לא אשתף פעולה עם המשותפת גם בהימנעות, אצל אסף ליברמן בכאן 11 אמר גנץ שזה אפשרות תיאורטית.

משדרי הבחירות

קול חי-צפיה באתר. אבי מימרן
קול ברמה-צפיה באתר ובאפליקציה ובjdn. משה גלסנר
רשת ב' ברדיו. אריה גולן
גלצ וערוץ כנסת. עידן קוולר ויעקב ברדוגו.
ערוץ 12. יונית לוי
ערוץ 11. מיכל רבינוביץ
ערוץ 13. תמר איש שלום להאזנה ב103fm
ווינט. עתילה שומפלבי. תחנות הרדיו האזוריות-צפון דרום חיפה ירושלים תל אביב.
ערוץ 20. אמיר איבגי. גלי ישראל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה