אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.
בדיוק.
לדעתי הוא עשה טעות אסטרטגית, במידה והוא יגיע ל20 אלף קול בחירות הבאות אף אחד לא מסתכל לכיוון שלו.
ולדעתי סה"כ זה יהיה הסדר גודל של הקולות שלו בין 20/30 אלף קול.
מתחת ל45,000 הוא לא יכול לרדת
יש את אלו שמצביעים לו בכל מקרה,
ולא מעניין אותם אם יעבור או לא

הערכה שלי,
יהיה אחוז הצבעה נמוך יותר במעוזי כחול לבן והערבים, וגבוה יותר בימין.
ליברמן יורד ל 6.
יהדות התורה 8 ש"ס 9.
ימינה 7
ליכוד 35
המשותפת 12
בשמאל אני לא מתעסק..

עריכה:
אם ליכוד יהיה גדול מכחו"ל (ויהיה) זה ימנע את האפשרות שסער יחבור לגנץ וסיכוי גבוה שינקלביץ' תערוק סוף סוף לליכוד (היא שרופה בכחול לבן).
בסה"כ המצב לא טוב אבל לא גרוע כ"כ.

אינני מסכים.
הוא הרי יודע שהפעם אם הוא יצא עם 40000 קול הוא צריך לברך הגומל.
אם זו היתה מטרתו, הוא כבר השיג אותה בבחירות מועד ב'.
הפעם יש לו רק מה להפסיד...
ברור, ולכן הוא חיפש איך לרדת מהעץ, והעובדה, שביום חמישי היה מומנטום לפינוי חאן אל אחמר והיום זה הפך להרבה יותר.
תרשו לי להעלות נושא נוסף.
ידוע לכולנו שביהדות התורה התחלקו לשני קמפיינים.
אחד של אגודה - "זכות הקיום".
ואחד של דגל - "יהדות או כלום".
אני אישית התחברתי מאד לסלוגן של דגל, ופחות לשל אגודה.
הסלוגן של אגודה הוא ארכאי, חוזר על עצמו, לא מתחדש. אפילו קצת בכייני. יורים לכל הכיוונים. (כותל, דיור, ישיבות, קדנציה שלמה כבר עברה בתוך הממשלה)
לעומת זאת, הסלוגן של דגל - "יהדות או כלום", הוא יריה חזקה. משהו שיותר דומה לש"ס. אידישקייט.
לדעתי זה מאד מדבר לאנשים שהם קצת מחוץ למחנה.
מה דעתכם??
אם זה היה נכון שזה יהדות או כלום אתה צודק אבל זה לא ממש ככה! ולכן אני לא התחברתי.
הציבור רוצה משהו קצת אמיתי, וקודים חסרי פשר זה לא מה שהם מחפשים.
הייתי מצפה לקמפיין של המשך חיזוק, ולא של הפחדה.

הערכה שלי,
יהיה אחוז הצבעה נמוך יותר במעוזי כחול לבן והערבים, וגבוה יותר בימין.
למה?
א. בכחול לבן טוענים שהקלטות בכר פלוס הפרסום היום של הקלטת נתניהו כשהוא מעורב בפרסום ההקלטה של בכר יוצרת להם מומנטום אדיר
ב. לפי נתוני העומק של כלל הסקרים (כולל הפנימיים לטענת אנשי הקמפיינים השונים מימין ומשמאל) ישנה נכונות גבוהה מאד במגזר הערבי לעבור את השישים אחוזי הצבעה כדי למנוע מנתניהו 61

לא אהבתי כ"כ שזה הפך לאשכול הימורים...
אבל כולם הימרו, לא יכולתי להישאר בצד כצופה...

אז עכשיו, ברגע האחרון...
זה ההימור שלי:
יהדות התורה - 8
הליכוד - 35
כחול לבן - 33
ש"ס - 9
העבודה - גשר - מרצ - 10
ישראל ביתנו - 5
ימינה - 7
עוצמה יהודית - 0
המפלגות הערביות - 13

גוש הימין - 59
גוש השמאל - 61

לפי זה יש לנו ממשלה!
אבל של שמאל-ערבים-רוסים ה"י.

כל זה, במחשבה שאחוז ההצבעה יהיה כפי שהיה במועד ב', ואולי אף יעלה.
נחלקו בזה הפרשנים, אבל לאיכא דאמרי שאחוזי ההצבעה ירדו משמעותית
אני מוסיף לש"ס 1, ולימינה 1, על חשבון הליכוד ומרץ.

למה?
א. בכחול לבן טוענים שהקלטות בכר פלוס הפרסום היום של הקלטת נתניהו כשהוא מעורב בפרסום ההקלטה של בכר יוצרת להם מומנטום אדיר
ב. לפי נתוני העומק של כלל הסקרים (כולל הפנימיים לטענת אנשי הקמפיינים השונים מימין ומשמאל) ישנה נכונות גבוהה מאד במגזר הערבי לעבור את השישים אחוזי הצבעה כדי למנוע מנתניהו 61
לא חולק על כל הנ"ל, ובכל זאת זאת דעתי.
מה שהם טוענים שווה כקליפת השום, הציבור לא קונה את זה.
גם אם נתניהו שלח את זה במו ידיו, זה הקלטה שמונעת מאנשים לצאת מהבית, אנשים כבר לא יודעים מי טוב יותר.
ואני לא מתכוון כמובן למחנה רק לא ביבי, אלא לאלו שבאמת מבולבלים, מצד אחד רוצים שינוי אבל לא ע"ח היזק למדינה.

ולגבי הערבים, זה גם נמאס כמו אצל החרדים, לא לשכוח שבפעם שעברה היה חלק מקמפיין הליכוד שהתעסק איתם, וזה מוציא אותם, עכשיו הם אפילו לא נושא, ההיפך, יש אפילו מטה ליכוד במגזר הערבי..

לש"ס יש פשוט קמפיין מבריק.
הוא מדדבר אל המסורתיים שנמצאים בעם, ופשוט נוגע להם בלב.
להראות את בגין ככה מדבר על השבת, זה אגרוף בבטן לכל אלה - במובן החיובי.
מבריק ממש.
נכון מאוד, אבל הם זנחו את הציבור החרדי ויש מבולבלים ופגועים שרוצים להצביע ג'

לא חולק על כל הנ"ל, ובכל זאת זאת דעתי.
מה שהם טוענים שווה כקליפת השום, הציבור לא קונה את זה.
גם אם נתניהו שלח את זה במו ידיו, זה הקלטה שמונעת מאנשים לצאת מהבית, אנשים כבר לא יודעים מי טוב יותר.
ואני לא מתכוון כמובן למחנה רק לא ביבי, אלא לאלו שבאמת מבולבלים, מצד אחד רוצים שינוי אבל לא ע"ח היזק למדינה.

ולגבי הערבים, זה גם נמאס כמו אצל החרדים, לא לשכוח שבפעם שעברה היה חלק מקמפיין הליכוד שהתעסק איתם, וזה מוציא אותם, עכשיו הם אפילו לא נושא, ההיפך, יש אפילו מטה ליכוד במגזר הערבי..
נכון, אך אוסיף את הזוית שלי
לעניין הערבים- הם הניחו הרבה כסף בצד עבור עבודת השטח ביום הבחירות והם שמים על זה דגש באופן מיוחד
לעניין ההקלטות יש בזה כמה היבטים, א. כמו שציינת אנשים שזה מבלבל אותם ונמנעים מלהצביע ב. שונאי בלפור שזה מגביר אצלם את תחושת המיאוס והגועל מנתניהו ואת הרצון להצביע לכחול לבן כאות מחאה

איתמר בן גביר יו"ר עוצמה יהודית עדיין לא שבע מהמפלות .כך נראה לאור התנהלותו בסבבים האחרונים .בדי אן אי שלו ,אין את המושג של "פרישה"
לא קל לבקש ממנו לפרוש מהמרוץ אחרי כל מה שנעשה לו אך אם נשאיר לרגע את האמפתיה בצד ונסתכל על כך בשכל :rolleyes: :);)

תרשו לי להעלות נושא נוסף.
ידוע לכולנו שביהדות התורה התחלקו לשני קמפיינים.
אחד של אגודה - "זכות הקיום".
ואחד של דגל - "יהדות או כלום".
אני אישית התחברתי מאד לסלוגן של דגל, ופחות לשל אגודה.
הסלוגן של אגודה הוא ארכאי, חוזר על עצמו, לא מתחדש. אפילו קצת בכייני. יורים לכל הכיוונים. (כותל, דיור, ישיבות, קדנציה שלמה כבר עברה בתוך הממשלה)
לעומת זאת, הסלוגן של דגל - "יהדות או כלום", הוא יריה חזקה. משהו שיותר דומה לש"ס. אידישקייט.
לדעתי זה מאד מדבר לאנשים שהם קצת מחוץ למחנה.
מה דעתכם??
לטעמי - בדיוק להיפך.
הסלוגן של אגודה, 'זכות הקיום' - אומר משהו למצביע החרדי. הוא מבין שיש כאן מלחמה על זכות הקיום. למרות שקצת מגוחך לדחוף בתוך הנושא של 'זכות הקיום' גם את האיסור על החילונים לנסוע בתחבורה ציבורית, וכן גיור וכשרות, אבל יש כאן אמירה.
לעומת זאת, הסלוגן של דגל 'או יהדות או כלום', לא אומר כלום למצביע החרדי. פשוט כלום. מה זה 'כלום'? אם לא תהיה יהדות במרחב הציבורי אז מה 'כלום'? נפסיק להיות חרדיים? לא נקיים תורה ומצוות חלילה? כשגרנו באירופה בין הגויים, ולא היתה יהדות במרחב הציבורי, היה 'כלום'? הסלוגן פשוט לא מדבר אליי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה