אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.
עדכון:
– נאום ראש הממשלה יהיה בשעה 01:45 באקספו ת״א.

– יו"ר כחול לבן, רא"ל (במיל') ח"כ בני גנץ ישא דברים בפני פעילי כחול לבן, בשעה 1:15, בהאנגר 11, תל-אביב.

תמיד ביבי דואג לדבר אחריו ולציין בנאומו טעויות של גנץ... יהיה מעניין :p

1583191528206.png

אפשר עוד להרשם?...

גנץ נאם בדקות האחרונות:
אנחנו מחכים לספירת האמת...
Screenshot_2020-03-03-01-45-21.jpeg

עוד מנאומו:
ח״כ בני גנץ בנאום סיום הקמפיין: ״אני מבין ושותף לתחושת האכזבה והכאב. אם אלה תהיינה בסוף התוצאות, זה לא יחזיר את המדינה לדרך המלך. בואו נסתכל על חצי כוס מלאה. יצאנו לדרך ארוכה לפני שנה. יצרנו דבר מדהים שנקרא כחול-לבן. לא נוותר על העקרונות ולא על הדרך שלנו״.

נכון שאם היית במקומו לא היית רוצה שיכתבו לך את זה
אז גם עכשיו שב בשקט :mad:
בדיוק מן הסיבה הזו אני לא כותב הימורים לפני כן,
משום שלהמר לפני מערכת בחירות שלישית זו היא דמגוגיה לשמה,
משום שהמדינה לא חוותה אף פעם מצב כזה ואין שום ניסיון שאפשר ללמוד ממנו,
ואם כן זו סתם זריקת מספרים באוויר שאם אינם בלון ניסוי חלול - הרי שהם סתם טעות הבנתית.
אך אני מתנצל אם זה הורגש כזלזול, לא הייתה כאן שום כוונה לזלזול באושיה אלא בפוזיציה,
אני מחבב ומעריך מאד את @משה משה משה משה, ולו רק בגלל שלחברי הטוב ביותר קוראים כן. אך לא רק בגלל כמובן.
הדברים נכתבו במרוצת האצבעות על המקלדת ואם נרשמה פגיעה כל שהיא הריני מתנצל מראש.
הדיון אמור להיות ענייני פר דעות, ולא אישי פר אושיות.
לילה טוב לכולכם וכל טוב!
ומילה לסיום: כל אחד מאתנו, רגע לאחר שינחית את ראשו במרכז הכר, רגע בטרם יעצום את שמורות עיניו לשינה מחזקת ומעילה. הבה נעצור לרגע וניתן חיוך גדול לעצמנו. אנחנו! היום! זכינו! לקדש! שם! שמים!
וכי קלה היא בעיניכם?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה