- הוסף לסימניות
- #1,341
אולי הנס זה להמשיך עם ממשלת מעבר?אדר ניסן חודשים עם ניסים!
קצת הגזמנו עם ה 'ביבי ידיד ה' ומשיח וכו'
מה שחשוב לנו זה הערכים שלנו ויכול להיות שבמצב היום ממשלת מעבר זה הברירת מחדל הטובה ביותר
אולי הנס זה להמשיך עם ממשלת מעבר?אדר ניסן חודשים עם ניסים!
גילוי נאות, אני לא.גילוי נאות, אני ספרדי שמצביע ש"ס כשמה שמוביל אותי זה גדולי הדור ולא פוליטיקה.
גם קמפיין מוצלח ככל שיהיה, לא יכול לחפות על היעדר מהות.זהו בדיוק.
שאני חושבת שהאנשים מצביעים כי הם חושבים שזה מה שהם צריכים לעשות, למרות הלא-קמפיין הזה, ולא בגללו, ואני תוהה כמה זמן הם יחזיקו מעמד.
בעיקר החרדים-מודרניים, לייט, וכאלה שמוצאים בש"ס מענה גם מבחינת המחוייבות שלהם למפלגה חרדית.
הבעיה וגם החרדים לייט יודעים את זה, שאין מושג של ממלכתי חרדי, כי ברגע שזה ממלכתי אז אין שום גוף חרדי שמפקח שם!גם קמפיין מוצלח ככל שיהיה, לא יכול לחפות על היעדר מהות.
ולמפלגות החרדיות , מה לעשות, אין הרבה מה למכור בקשר לחרדים המודרניים והלייט.
שמעתי שלפני תקופה, משה מורגנשטרן 'נציג החרדים העובדים בדגל התורה', שממוקם איפה שהוא בעשירייה השלישית בג', פרסם שאלה בקרב הציבור שלו 'איזה דבר הכי חשוב לכם בתור חרדיים עובדים'. התשובה שהרוב המוחץ ענה היתה - להקים מוסדות ממ"ח - ממלכתי חרדי.
אין שום סיכוי שהמפלגות החרדיות יתמכו בזה, ואין שום סיכוי שאנשים אינטליגנטיים יתמכו במפלגה שלא עונה על הצרכים שלהם, גם אם היא תצא בקמפיין הכי מוצלח בעולם.
אם יהיו עריקים ויהיו להם 61, כמובן שהפעולה הראשונה שהם יעשו זה לבטל את החוק הנ"ל.לדעתי או שיש לליכוד 61 .
ובמידה שהסכינאות בכחול לבן לא תגבר הם יבירו חוק שראש ממשלה לא יכול להרכיב ממשלה תחת כתב אישום מהר לפני שיהיו עריקות.
במידה ולא הראשונים שעורקים הם העבודה דהינו עמיר פרץ. שימו לב שאף אחד מהם לא התראין היום ככה נראה לי.
כי אם לא. הם נמחקים לגמרי. כי עכשיו המפלגה שהקימה את המדינה יש להם 2 מנדטים. ואם הם מצטרפים הוא יכול לקבל את משרד האוצר וממציא את עצמו מחדש.
זה לא כך. ברגע שיהיה חוק כזה והנשיא לא יוכל להטיל עליו את הרכבת הממשלה לא יהיו עריקות.אם יהיו עריקים ויהיו להם 61, כמובן שהפעולה הראשונה שהם יעשו זה לבטל את החוק הנ"ל.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים