אסטרטגיה ניתוח קמפיינים לבחירות

מצב
הנושא נעול.
אדר ניסן חודשים עם ניסים!
אולי הנס זה להמשיך עם ממשלת מעבר?
קצת הגזמנו עם ה 'ביבי ידיד ה' ומשיח וכו'
מה שחשוב לנו זה הערכים שלנו ויכול להיות שבמצב היום ממשלת מעבר זה הברירת מחדל הטובה ביותר

גילוי נאות, אני ספרדי שמצביע ש"ס כשמה שמוביל אותי זה גדולי הדור ולא פוליטיקה.
גילוי נאות, אני לא.
ואני באמת מדברת בקטע מקצועי לגמרי. מה שכתבת נכון, אבל מבחינה שיווקית, יש להם טעויות גדולות בהרבה.

זהו בדיוק.
שאני חושבת שהאנשים מצביעים כי הם חושבים שזה מה שהם צריכים לעשות, למרות הלא-קמפיין הזה, ולא בגללו, ואני תוהה כמה זמן הם יחזיקו מעמד.
בעיקר החרדים-מודרניים, לייט, וכאלה שמוצאים בש"ס מענה גם מבחינת המחוייבות שלהם למפלגה חרדית.
גם קמפיין מוצלח ככל שיהיה, לא יכול לחפות על היעדר מהות.
ולמפלגות החרדיות , מה לעשות, אין הרבה מה למכור בקשר לחרדים המודרניים והלייט.
שמעתי שלפני תקופה, משה מורגנשטרן 'נציג החרדים העובדים בדגל התורה', שממוקם איפה שהוא בעשירייה השלישית בג', פרסם שאלה בקרב הציבור שלו 'איזה דבר הכי חשוב לכם בתור חרדיים עובדים'. התשובה שהרוב המוחץ ענה היתה - להקים מוסדות ממ"ח - ממלכתי חרדי.
אין שום סיכוי שהמפלגות החרדיות יתמכו בזה, ואין שום סיכוי שאנשים אינטליגנטיים יתמכו במפלגה שלא עונה על הצרכים שלהם, גם אם היא תצא בקמפיין הכי מוצלח בעולם.

סליחה
אם הם שולחים צלמר שמדבר בצורה מתלהמת (ומתאים לדבר לציבורים אחרים) לדבר עם חרדים עובדים
אז הם לא מבינים מה הם עושים.
כמובן המפלגה היא קודש. מפלגה של גדולי ישראל.
אני מדברת רק על הקמפיין.

הסיפור פה הוא האידיאולוגיה!
ג' רוצה לשדר את עצמה כהכי חרדית שיש
תוך כדי שהיא מנהלת מאבק להשגת קולות בהרבה מגזרים אחרים!

ש''ס שמציבה את עצמה כמחברת בין הפערים בחברה הישראלית
קל לה לנהל קמפיין שמתנהל בגישה הזו כי זוהי האידיאולוגיה שלה!!!

מעודכן ל11:18
‏‏לכידה.JPG

גם קמפיין מוצלח ככל שיהיה, לא יכול לחפות על היעדר מהות.
ולמפלגות החרדיות , מה לעשות, אין הרבה מה למכור בקשר לחרדים המודרניים והלייט.
שמעתי שלפני תקופה, משה מורגנשטרן 'נציג החרדים העובדים בדגל התורה', שממוקם איפה שהוא בעשירייה השלישית בג', פרסם שאלה בקרב הציבור שלו 'איזה דבר הכי חשוב לכם בתור חרדיים עובדים'. התשובה שהרוב המוחץ ענה היתה - להקים מוסדות ממ"ח - ממלכתי חרדי.
אין שום סיכוי שהמפלגות החרדיות יתמכו בזה, ואין שום סיכוי שאנשים אינטליגנטיים יתמכו במפלגה שלא עונה על הצרכים שלהם, גם אם היא תצא בקמפיין הכי מוצלח בעולם.
הבעיה וגם החרדים לייט יודעים את זה, שאין מושג של ממלכתי חרדי, כי ברגע שזה ממלכתי אז אין שום גוף חרדי שמפקח שם!

מי מעלה אקסל של הקלפיות?

לדעתי או שיש לליכוד 61 .
ובמידה שהסכינאות בכחול לבן לא תגבר הם יבירו חוק שראש ממשלה לא יכול להרכיב ממשלה תחת כתב אישום מהר לפני שיהיו עריקות.
במידה ולא הראשונים שעורקים הם העבודה דהינו עמיר פרץ. שימו לב שאף אחד מהם לא התראין היום ככה נראה לי.
כי אם לא. הם נמחקים לגמרי. כי עכשיו המפלגה שהקימה את המדינה יש להם 2 מנדטים. ואם הם מצטרפים הוא יכול לקבל את משרד האוצר וממציא את עצמו מחדש.

התחושה אישית שלי על קמפין יהדות התורה.
אני לא רצתי לכתוב את זה לפני הבחירות כדי שח"ו אולי אחד בגלל זה לא יצביע

למען הסר ספק אני אצביע ג' ואפעל למען ג'. כי כך אמרו גדולי ישראל וכן זה חשוב מאד כי תראו רק מה שליברמן רוצה לעשות.
אבל זה למרות הקמפין כי אצלי הקמפין עושה את ההפך מרצון להצביע כי הוא נותן לי הרגשה של ניתוק וזלזול שלהם בנו ואני יפרט למה.
הם היו עד עכשיו בקואליציה. והם לא הצליחו למנוע חילולי שבת ו
כן אפי' לא ניסו למצוא פתרון למצוקת הדיור.
עכשיו הם אומרים געואלד על חילולי שבת אם תמונה של גשר יהודית. שבונים כיום בשבת וכן של רכבת ישראל שעובד בשבת .
אני לא מבקר אותם ע"ז שלא עצרו את זה כי אולי גדולי ישראל אמרו להם שיש כרגע דברים חשובים יותר. כמו גיוס בני ישיבות וגיור וכדו'.
אבל למה אתם צועקים ע"ז? בממשלה הקודמת שהיה לכם כוח לא עשיתם או לא יכלתם לעשות ע"ז באמת משהו!!
וכן על מצוקת הדיור הם אפי' לא ניסו לעשות משהו על זה!!
מה אתם תעשו בשביל שיהיה דיור האם תדרשו את משרד השיכון? האם תדרשו לנקים עיר חדשה במרכז וכו'
תסבירו לציבור למה בממשלה הבאה תוכלו לעצור את חילולי השבת. ולפתור את מצוקת הדיור.

זה שהם מדברים ע"ז כמו שהם עושים משהו ע"ז.

אפי' שהם יודעים שכולם יודעים שהם לא הצליחו לעשות ע"ז כלום. הם ממשיכם לדבר כמו שהם היו באופוזיציה ולא יכלו לעשות ע"ז משהו זה.

תדברו על הדברים שאתם כן עושים למשל על גיור תקציבים וכדו'

וכן שום דבר לא התפתח מהקמפיינים הקודמים עושים כאילו מקררים ריקים בקיצור לא אמיתי.

אפי' את הצבע של הקמפין הם לא שינו רק כחול כבר כ"כ הרבה שנים

תראו איך שס עושים קמפין געואלד בלי לגעת בדברים שלא הצלחת למנוע

בקיצור הציבור יותר חכם מסיסמאות. תשקיעו בתוכן!!!

לדעתי או שיש לליכוד 61 .
ובמידה שהסכינאות בכחול לבן לא תגבר הם יבירו חוק שראש ממשלה לא יכול להרכיב ממשלה תחת כתב אישום מהר לפני שיהיו עריקות.
במידה ולא הראשונים שעורקים הם העבודה דהינו עמיר פרץ. שימו לב שאף אחד מהם לא התראין היום ככה נראה לי.
כי אם לא. הם נמחקים לגמרי. כי עכשיו המפלגה שהקימה את המדינה יש להם 2 מנדטים. ואם הם מצטרפים הוא יכול לקבל את משרד האוצר וממציא את עצמו מחדש.
אם יהיו עריקים ויהיו להם 61, כמובן שהפעולה הראשונה שהם יעשו זה לבטל את החוק הנ"ל.

שמעתי דיבורים עכשיו שח"כ ינקלביץ שוברת שתיקה ואומרת שתערוק, לא מוסמך.

קרדיט אתר כל רגע ,הוכחה לכך שנתניהו מנהיג את המדינה באופן מעולה וטוב.
כאחד שמכהן כראש ממשלה ברצף למעלה מעשור, וכמי שעתיד להמשיך בכהונתו עוד כמה שנים, ביקשנו לנתח את אופיו של ראש הממשלה בנימין נתניהו, על פי תווי פניו, הבעותיו ושפת גופו, על ידי אליהו עזריאל, מחבר רב המכר 'שפת הגוף והנפש'.

שאלנו על תכונותיו העיקריים ועל רמת חוזקו הפנימי? האם הוא מנהיג בינלאומי או פוליטיקאי דגול?

ביבי מכהן בתפקיד ראש הממשלה כמעט ארבע עשרה שנה, בראשית כהונתו הוא חווה את תקופת הפיגועים ואת רצח רבין, לאחר מכן את המיתון, ההתנתקות, נשיאות אובמה, הכפשות חשדות ועוד... כיצד נתניהו מצליח להחזיק זמן כה רב בתפקיד כה מורכב וקשה, בזמן שראשי ממשלה עלו וירדו התחלפו ונשכחו, והוא למרות הכול מצליח להישאר גבוה על הבמה, וכמעט לבד. האם יש בו משהו מיוחד?

התשובה היא כן. מלבד ס''ד, לנתניהו יש תדמית המשדרת חוזק ויציבות. ובישראל המוקפת אויבים, אנשים דורשים ביטחון אישי גבוה, וזה נתניהו מספק בשפע.

מדוע? מה יש בו בנתניהו שהוא משדר חוזק ואסרטיביות.

לביבי מצח גבוה ומרובע, מבט עיניו יציב ופקחי, גבותיו שפיציות ומלאות בחציין, סנטרו מרובע ומופיע בו פס ניהול, אפו רחב וגבוה, אוזניו גבוהות וכתפיו רחבות.

מתווי פניו וממצחו ניבט שהוא בעל חזון ברור ומסודר מאוד, הוא אסטרטג מוכשר ומופלא, נוטה לראות את העתיד באופן ריאלי כמה צעדים קדימה לפני כולם. הוא מודע לעצמו וחש שליחות ואחריות גבוהה במעשיו.

עיניו משדרות יציבות ומיקוד אך גם פיקחות וערמומיות כאחד. מבט עיניו יציב ואיתן רמז לאישיות איתנה ולב חזק. מאידך גבותיו לא מלאות אלא רק עד חציין, דבר המעיד שביבי לא אוהב לסיים דברים. גבותיו השפיציות מלמדות שהוא אוהב עצמאות והחלטותיו הסופיות הם שלו בלבד, [בניגוד לגנץ שלרוב מושפע מיועציו ומדקלם את המסרים הניתנים לו], ביבי שוקל כל דבר בראייה שכלתנית, לפי מה שהוא [ורק הוא] חושב לנכון. ביבי מתקשה לסמוך על אחרים, וקשה לאחרים לקנות את ליבו. הוא מעדיף ספרים על פני חברים מפני שהוא חש טיפה גבוה מהסביבה, המחמאות שהוא מעריף על אחרים הם בדרך כלל רק לצורך המטרה שהוא חותר אליה.

אפו הגבוה מעיד על סבלנות, וסנטרו הריבועי על יציבות ונחישות. אוזניו מגלות לנו שהוא סקרן מאוד ואוהב ידע עשיר על כל דבר. מקצות עיניו נראה שביבי אוהב הומור ובעל גישה נפלאה לילדים. קווי הלחיים מספרים [סיפר ידוע:] כושר דיבור ורטוריקה גבוהה.

אך מלבד תווי פניו, לבנימין נתניהו יש שפת גוף של מנהיג. יש לו הליכה ויציבה המשדרת מנהיגות, הליכתו ממוקדת מהירה ובטוחה. בנוסף הוא משתמש בתנועות ידיים חזקות בהלימה לדיבורו ולאופיו בניגוד לגנץ שלא משתמש בתנועות ידיים חזקות, נתניהו מרבה להדגים ולחתוך עניינים בשפת גוף של הדגמות והמחשות קליטות בידיים שלו ובמשפטים שלו.

נתניהו מרבה להשתמש בתנועת הדגמה, הוא מדגים בידיו משפטים קצרים ומלווה אותם בתנועות חזקות כמו אגרוף, או בצליל וטון חזק זאת כדי להוסיף שדר חזק בין המילים, אין ספק שנתניהו מומחה גדול בהחדרת מסרים עמוקים בצלילים קליטים.

לסיכום, בנימין נתניהו בורך באופי חזק ומנהיגותי, אישיותו חזקה ומוכשרת, אך בד בבד הוא גם פוליטיקאי פיקח ולא קטן.
Benjamin_Netanyahu_2018.jpg

אם יהיו עריקים ויהיו להם 61, כמובן שהפעולה הראשונה שהם יעשו זה לבטל את החוק הנ"ל.
זה לא כך. ברגע שיהיה חוק כזה והנשיא לא יוכל להטיל עליו את הרכבת הממשלה לא יהיו עריקות.
ויצוצו מיד בליכוד גדעון סער וכדו'
כי עריקות קורים רק ברגע אחרון ואם לא יטילו עליו את ההרכבה לא יהיה רגע אחרון וא"כ לא יהיו עריקות.

איך כל זה עוזר לו להביא 61?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה