כןלבזק יש מענה כעת בשעת לילה?
זה לא קשור דוקא לסיבים אני בלי סיבים וגם אותה בעיהלא חושבת שקשור לסיבים אני בלי סיבים עם נטפרי + בזק ולא מצליחה לגשת ל GMAIL....
פשוט סיוט....
אני עם סיב של RL ומאוד מרוצה.אני בזק רגיל + נטפרי
עבד מעולה עד יום חמישי
איטי במיוחד אתרים חלקם נפתחים חלקם לא
והתחברות למחשב מרוחק לא נפתח בכלל
יש מידע על ספק אחר יותר טוב עם נטפרי?
אני עובדת מהבית וחייבת אינטרנט יציב
סיבים זה בהחלט שונה מתשתית נחושת רגילהזה רלוונטי רק למי שמתעסק עם העלאת והורדת קבצים ממש כבדים כל הזמן.
וזה הדבר הראשון שאני אומר למי שרוצה לעשות אצלי סיב.
חיבור שוטף ל VPN?בתור משווק אינטרנט, לא מבין למה אנשים רצים לעשות סיב אופטי.
זה רלוונטי רק למי שמתעסק עם העלאת והורדת קבצים ממש כבדים כל הזמן.
וזה הדבר הראשון שאני אומר למי שרוצה לעשות אצלי סיב.
איך פונים לבזק?
מה זה נקרא "עדיין רלוונטיות"בזק מציעים לי לעבור אליהם כולל סיבים ולטענתם עובד מצוין עם נט פרי. האם הבעיות שהיו עדיין רלבנטיות? המלצות או דיס?
199איך פונים לבזק?
מניסיון?מה זה נקרא "עדיין רלוונטיות"
כל ההודעות פה על איטיות וניתוקים זה מהשבוע האחרון
יש להם איזו בעיה עכשיו ומסתמא הם יטפלו בה זריז
בכללי זה עובד פיקס
(הכי אהבתי שיש להם איזור אישי שיש לי שם הכל - אינטרנט + טלפון + חשמל)
עד השבוע האחרון עבד מעולה.מניסיון?
שוטפת כלים כותבת לי שלא עובד,
מנסה להבין ..
לי אישית ברגיל לא עובד פיקס,בזק מציעים לי לעבור אליהם כולל סיבים ולטענתם עובד מצוין עם נט פרי. האם הבעיות שהיו עדיין רלבנטיות? המלצות או דיס?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים