התייעצות נכנסתי ממש לפחדים מכל המחקרים על נזקי הקורנה!

• הוסף לסימניות
בתור אחת ששמרה מאד מאד כל התקופה
לא שלחתי ילדים למוסדות
ובסוף דווקא אני נדבקתי אין לי מושג מאיפה!
אבל אני קוראת את כל המחקרים של היום על נכויות וכל מני מרעין בישין שנגרמים לגוף
אני ממש בפחד!

• הוסף לסימניות
אפשר להתנחם בכך שכרגע כל מכון מחקר מפורסם יותר או פחות מוצא לו הזדמנות להתפרסם והצורה הכי טובה זה לעשות רעש וחרדות.
יתכן שהם ח"ו צודקים אבל גם מאאוד יתכן שלא.
חלק מהמחקרים נעשו בלי קבוצות ביקורת ועם מספר משתתפים קטן.
אח"כ בחדשות יופיע שמכון מחקר בארה"ב גילה שאבגה שמגה.....
לכן טוב לקחת את המחקרים האלה כחיזוק לזהירות אבל לא כפאניקה

• הוסף לסימניות
מזדהה
ממש מרגיש גם כך

אין לנו מה לעשות

רק להוריד את הראש
ולהבין שהקב"ה מנהל אותנו
והוא זה שהחליט שנדבק
למרות שכל כך נזהרנו
והוא זה שיחליט מה יהיה איתנו הלאה

קל להגיד
מורכב לבצע

• הוסף לסימניות
לא שלחתי ילדים למוסדות
אני ממש בפחד!
זה אחת מתופעות הלוואי החרדה והנזק הנפשי, צריך להיזהר מזה לא פחות מתסמינים גופניים!

• הוסף לסימניות
אפשר להתנחם שכל מחקר שיוצא היום חולק על של האתמול...
קחו הכל בפורפרציות הנכונות!!! על כמעט כל מחקר שיוצא יש מחקר נגדי!!!
רוב המחקרים מקורם במכונים עלומים ובסטודנטים שעושים סטא'ז ומחפשים לעשות רוח .

• הוסף לסימניות
מכיר כמה אנשים שחוש הריח הלך ואחרי כמה חודשים חזר לא צריך להיבהל לוקח אמנם לגוף זמן לחזור לעצמו אבל ברוב המקרים הוא חוזר לעצמו
אני לא מוריד את זה שיש אנשים שבאמת נשאר להם נזקים מהקורונה אולם כפי שהתרשמתי לא הייתם במצב קשה, שזה מוריד הרבה מהסיכויים ל"נכויות" וכו'
בברכת והסירותי וכו'

• הוסף לסימניות
מזדהה
ממש מרגיש גם כך

אין לנו מה לעשות

רק להוריד את הראש
ולהבין שהקב"ה מנהל אותנו
והוא זה שהחליט שנדבק
למרות שכל כך נזהרנו
והוא זה שיחליט מה יהיה איתנו הלאה

קל להגיד
מורכב לבצע
וחלילה לא לחשוב שהשמירה היתה מיותרת.
כי זו השתדלות ראויה שחייבים לעשות.
ואם בכל זאת נדבקים אז לפחות זה בידיעה שזה בטוח מה שהקב"ה החליטו ואת בידו הרחומה.
לעומת מי שלא נשמר ואולי לו נשמר לא היה נחלה וסופו של דבר הביא את זה על עצמו כי בכלל לא עשה השתדלות

• הוסף לסימניות
אני קראתי שכל התופעות לוואי מדברות אך ורק בחולים קשה ו\או מונשמים שכמובן הגיעו לאישפוז (ועליהם נעשו המחקרים ולא על חולים בבית)
וגם אז מדובר רק על כ30% מהחולים קשה שייתכן ויהיה להם תופעות לוואי.

• הוסף לסימניות
אני קראתי שכל התופעות לוואי מדברות אך ורק בחולים קשה ו\או מונשמים שכמובן הגיעו לאישפוז (ועליהם נעשו המחקרים ולא על חולים בבית)
וגם אז מדובר רק על כ30% מהחולים קשה שייתכן ויהיה להם תופעות לוואי.
דוקא שמעתי היום שגם בקרב צעירים וכאלה שקיבלו את זה בקלות מדברים על תופעות לוואי ארוכות טווח.
מה שבטוח שעוד לא כל ההשלכות ידועות ולכן חובה להזהר.

ולגבי זה:
לא שלחתי ילדים למוסדות
אני ממש בפחד!
בדרך כלל ידע הוא כח. התעניינות ומידע יכול דוקא לתת כח להתמודד, אבל זה חייב להיות ממקורות מוסמכים ולא מסיפורים שמסתובבים. כשיש ידע ממקורות מוסמכים קל יותר להתעלם מסיפורים שמסתובבים בחוצות ואז זה נותן תחושה של שליטה במצב גם אם המידע הוא לא קל.

• הוסף לסימניות
חברייה
המחקרים הם רק ביזנס
איך להגיע למצב של חקר כשעוד לא עבר 12 חודש (או 9 חודשים לדעתם וד"ל)

יש כאלה שאמרו שזה קשור לסוג דם
יש כאלה שאמרו שזה קשור לגברים ושונה אצל נשים ועוד ועוד...
שום מחקר לא הוכיחה את עצמה כאמיתית

המחקר שכן הוכיחה זה שהתהילים עושה את העבודה כאן ושם פרק תהילים ממש לא מזיק ורק מועיל.
איזה קבלה טובה יעזור לכל עם ישראל בכלל ובפרט.

בשורות טובות

• הוסף לסימניות
תקראי קצת על המערכת החיסונית המופלאה, ''ומבשרי אחזה אלוק''.
רוב המוחלט של הוירוסים, לא רק שהגוף מתנקה מהם, אלא גם מתחזק ומתנקה יותר.
כדאי (אולי בהתייעצות רופא) לקחת בתקופה הקרובה מולטי ויטמין/פרנטל וכד'
רק בריאות!

• הוסף לסימניות
עם הפרסומים על מגוון המחקרים שמצביעים על אינסוף תופעות לוואי, מחלות כרוניות ולקויות שונות - נזכרתי בסיפור עתיק:
איש אחד חש בראשו במשך תקופה ארוכה והלך להתייעץ עם רופא.
הרופא בדק ולא מצא כלום. לאחר ששלח את הפציינט לסדרת בדיקות מקיפה, קרא לו והודיע בטון חמור:
'צר לי לבשר לך, שחלית במחלה חמורה ונדירה.
המחלה הזו עלולה לשכב שנים בגוף החולה ולא לעולל כל נזק, אבל כשהיא תתפרץ החולה ימות תוך עשרים וארבע שעות.'
הפציינט הרגיש שהשמים נפלו עליו.
הוא שב לביתו אבל וחפוי ראש, וסיפר לאשתו את בשורת האיוב.
'לא הבנתי', הקשתה הרעיה. 'כרגע אתה מרגיש בסדר?'
'כן', נאנח האיש. 'אבל מה שהרופא אומר בעצם, זה שאני עלול למות בכל רגע נתון!'
'נו', תמהה האשה. 'מעולם לא ידעת זאת קודם?'
--
המחקרים מאיימים בהשלכות לעוד חמש ועשר שנים, שעלולות להתבטא במגוון אופנים.
אז מה, נשב ונפחד עכשיו מכל אחת מההשלכות שהוזכרו במחקרים הללו?
הרי גם בלי הקורונה אנחנו לא חסינים והכל יכול לקרות בכל רגע נתון.
כמובן שזה לא בא להוריד מרמת הזהירות הנדרשת מפני מחלה חדשה שהשלכותיה אינן ידועות, אבל לאחר מעשה כשכבר נדבקים צריך להישאר בפרופורציות...

• הוסף לסימניות
את לא היחידה בסירה,יש עוד אלפי או עשרות אלפי חרדים שעברו את זה,
אין סברא שזה משאיר נכות-כשלרובם אין שום תופעות לוואי.
בלקיחת אקמול יש אזהרה שיכול להשאיר נכות בתפקוד הכבד,אז צריך לא לבלוע חבילה אבל לא להיכנס לפאניקה מזה.
לעת עתה חוץ מכל מיני חוקרים שאף אחד לא הכירם קודם הקורונה-אין דעה ברורה בנושא.
ו-------כמובן הקורונה עצמה לצערנו,די מסוכנת-כל הנושא המדובר הוא על לוואי של אחרי הקורונה.

• הוסף לסימניות
הנה פרסום דיווחי מגוחך מיניה וביה
1602058714105.png

אני שואל כך:
אם החברה החרדית הם לפחות 33% מההדבקה (כך אומרים כל הזמן בחדשות בשם המומחים). ולאחרונה זה עבר את ה-40 אחוז והיו ימים שעברו את ה-50 אחוז.
אז כשיש ל"ע רק 12% תמותה - וזה הרבה מאוד, לצערינו - אבל האם קוראים לזה פי 3 מהצפי? או שליש מהצפי.
כנראה, יש לאנטישמים האלו צפי אחר מהמציאות.
אחת מ8000 ראיות שלא צריך להתייחס לדיווחים סטטיסטיים כאלו וכיוצא בהם. צריך תמיד לפתוח את העיניים ולתשאל את הסביבה הקרובה, אלו שעברו את זה, ולשאול אותם איך מרגישים? מקרים בודדים אינם נכללים לסטטיסיקה, אלא אם כן יש עניין לסטטיסטיקאי להכניס את זה.
לא צריך להיגרר אחרי פרסומים "כוזבים" שנועדו למטרות מסויימות, בהתאם לתפאורה ולמצב הפוליטי וכו'.

קבצים מצורפים

• 1602058597873.png
    1602058597873.png
    KB 11.8 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
לא שלחתי ילדים למוסדות
אני ממש בפחד!
עשית את ההשתדלות ומאז זה בידי ה׳.
זה בדיוק ההבדל בינך לבין אחרים שלא שמרו ונדבקו.
תתפללי שבזכות זה תהיי בסדר.

• הוסף לסימניות
הנה פרסום דיווחי מגוחך מיניה וביה
צפה בקובץ המצורף 738001
אני שואל כך:
אם החברה החרדית הם לפחות 33% מההדבקה (כך אומרים כל הזמן בחדשות בשם המומחים). ולאחרונה זה עבר את ה-40 אחוז והיו ימים שעברו את ה-50 אחוז.
אז כשיש ל"ע רק 12% תמותה - וזה הרבה מאוד, לצערינו - אבל האם קוראים לזה פי 3 מהצפי? או שליש מהצפי.
כנראה, יש לאנטישמים האלו צפי אחר מהמציאות.
אחת מ8000 ראיות שלא צריך להתייחס לדיווחים סטטיסטיים כאלו וכיוצא בהם. צריך תמיד לפתוח את העיניים ולתשאל את הסביבה הקרובה, אלו שעברו את זה, ולשאול אותם איך מרגישים? מקרים בודדים אינם נכללים לסטטיסיקה, אלא אם כן יש עניין לסטטיסטיקאי להכניס את זה.
לא צריך להיגרר אחרי פרסומים "כוזבים" שנועדו למטרות מסויימות, בהתאם לתפאורה ולמצב הפוליטי וכו'.
כאשר 80% מהנפטרים הם מעל גיל 65, ומעל גיל 65 רק 3% אחוז הם חרדים, נתונים על תמותה של 12% הם גבוהים פי 3 מגודל האוכלוסיה החרדית.

נ.ב. 33% מהדבקה זה בימים האחרונים, הנתונים של התמותה זה מתחילת המגפה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי אותך

אם נניח הנחה היפותטית, שרק לחרדים יש קורונה, ואני מוריד את הנתח החרדי בהדבקה ל-25%, אז מספר המקרים פה בארץ היה צריך להיות 70,000 מאומתים.
נחלק את הנפטרים באותה מידה. נקבל 390 עבור הרובע החרדי.
וכמה נפטרו בפועל? 216 בערך.
ה3% שאתה מדבר על זה, זה נכון רק כאשר ההדבקה היא שוה-ערך יחסית לשאר הקהלים.

נ.ב.
בימים האחרונים זה עובר את ה45 אחוז. אתה צודק לגבי איזור חודש סיון. אבל לאורך כל הזמן החרדים היו בין רבע לשליש ובשבועיים האחרונים זה טיפס עוד קצת.
ראה:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה