זה אחת מתופעות הלוואי החרדה והנזק הנפשי, צריך להיזהר מזה לא פחות מתסמינים גופניים!בתור אחת ששמרה מאד מאד כל התקופה
לא שלחתי ילדים למוסדות
ובסוף דווקא אני נדבקתי אין לי מושג מאיפה!
אבל אני קוראת את כל המחקרים של היום על נכויות וכל מני מרעין בישין שנגרמים לגוף
אני ממש בפחד!
וחלילה לא לחשוב שהשמירה היתה מיותרת.מזדהה
ממש מרגיש גם כך
אין לנו מה לעשות
רק להוריד את הראש
ולהבין שהקב"ה מנהל אותנו
והוא זה שהחליט שנדבק
למרות שכל כך נזהרנו
והוא זה שיחליט מה יהיה איתנו הלאה
קל להגיד
מורכב לבצע
דוקא שמעתי היום שגם בקרב צעירים וכאלה שקיבלו את זה בקלות מדברים על תופעות לוואי ארוכות טווח.אני קראתי שכל התופעות לוואי מדברות אך ורק בחולים קשה ו\או מונשמים שכמובן הגיעו לאישפוז (ועליהם נעשו המחקרים ולא על חולים בבית)
וגם אז מדובר רק על כ30% מהחולים קשה שייתכן ויהיה להם תופעות לוואי.
בדרך כלל ידע הוא כח. התעניינות ומידע יכול דוקא לתת כח להתמודד, אבל זה חייב להיות ממקורות מוסמכים ולא מסיפורים שמסתובבים. כשיש ידע ממקורות מוסמכים קל יותר להתעלם מסיפורים שמסתובבים בחוצות ואז זה נותן תחושה של שליטה במצב גם אם המידע הוא לא קל.בתור אחת ששמרה מאד מאד כל התקופה
לא שלחתי ילדים למוסדות
אני ממש בפחד!
בתחילת הקורונה, עוד היו כאלה שהסתירו בסוד, כדי שלא יזיק בשידוכים...את לא היחידה בסירה,יש עוד אלפי או עשרות אלפי חרדים שעברו את זה,
עשית את ההשתדלות ומאז זה בידי ה׳.בתור אחת ששמרה מאד מאד כל התקופה
לא שלחתי ילדים למוסדות
אני ממש בפחד!
כאשר 80% מהנפטרים הם מעל גיל 65, ומעל גיל 65 רק 3% אחוז הם חרדים, נתונים על תמותה של 12% הם גבוהים פי 3 מגודל האוכלוסיה החרדית.הנה פרסום דיווחי מגוחך מיניה וביה
צפה בקובץ המצורף 738001
אני שואל כך:
אם החברה החרדית הם לפחות 33% מההדבקה (כך אומרים כל הזמן בחדשות בשם המומחים). ולאחרונה זה עבר את ה-40 אחוז והיו ימים שעברו את ה-50 אחוז.
אז כשיש ל"ע רק 12% תמותה - וזה הרבה מאוד, לצערינו - אבל האם קוראים לזה פי 3 מהצפי? או שליש מהצפי.
כנראה, יש לאנטישמים האלו צפי אחר מהמציאות.
אחת מ8000 ראיות שלא צריך להתייחס לדיווחים סטטיסטיים כאלו וכיוצא בהם. צריך תמיד לפתוח את העיניים ולתשאל את הסביבה הקרובה, אלו שעברו את זה, ולשאול אותם איך מרגישים? מקרים בודדים אינם נכללים לסטטיסיקה, אלא אם כן יש עניין לסטטיסטיקאי להכניס את זה.
לא צריך להיגרר אחרי פרסומים "כוזבים" שנועדו למטרות מסויימות, בהתאם לתפאורה ולמצב הפוליטי וכו'.
drive.google.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים