אל תתייחס לכל המלל מסביב. הם עושים את זה שיראה מרשים.שליטה לקויה בהגה לא שומר על מיקום בנתיב. מעבר נתיב לא מושכל וללא בקרה בחציית צומת ישר,התערבתי.
איך הגעת למסקנה?טסטר מלומד וגאון......
זה היה סגי נאוראיך הגעת למסקנה?
הבנתי שהכוונה ללשון סגי נהור, אבל עדיין, אם הכל אכן קרה ברור שהטסט נפסל.זה היה סגי נאור
עכשיו נתקלתי בחבר שקיבל כל מיני אבחונים
והכל להתיש שלא יערערו....
תודההכל רלוונטי, הם יכולים לפסול גם על הצטברות של בעיות קטנות,
בסוף החלק המשמעותי הוא "משגים שאינם מאפשרים מתן רישיון",
לפי הערות הבוחן במקרה דנן זה היה על מעבר נתיב לא מושכל באמצע צומת.
אם זה נכון זה בהחלט בעייתי.
מסכים אבל וודאי שיש שמחפשים איה להפיל....הבנתי שהכוונה ללשון סגי נהור, אבל עדיין, אם הכל אכן קרה ברור שהטסט נפסל.
תמיד הכי כיף להגיד שהרצפה עקומה.
לא תלוי בך אבל מקווה שבשבילך שלנהגים סביבך יהיה את האמפתיה והחמלה כלפיך...אני בשיעורים האחרונים ורוצה לשמוע ממכם במה נכשלתם שאני אדע למה לשים לב בשיעורים וממה להיזהר בטסט
www.prog.co.il
הוא תפס לי את ההגה שמאלה כי לדעתו נצמדתי מדי לימין..על זה נפסלת! מה קרה שם?
זה אולי על הצומת של הכניסה לשיקוע בשד' החשמונאים במודיעין-למי שמכיר שקשה לקלוט איזה נתיב צריך לקחת כשלא יורדים לשיקועלפי הערות הבוחן במקרה דנן זה היה על מעבר נתיב לא מושכל באמצע צומת.
אם זה נכון זה בהחלט בעייתי
יכול להיות שעברת נתיב באמצע הצומת?הוא תפס לי את ההגה שמאלה כי לדעתו נצמדתי מדי לימין..
אני לא יודע מה הכוונה ל'לא בקרה בחציית צומת ישר' אני צריך להאט כל צומת גם כשיש לי זכות קדימה?
וגם עברתי שני נתיבים בבת אחד למרות שהסתכלתי במראות והיה ריק
כאן עליתי מעל השיקוע לנתיב השמאלי כי היה נדמה לי שבאתי מהשמאלי והוא הזיז לי את ההגה ימינה "זה הנתיב שלך!"יכול להיות שעברת נתיב באמצע הצומת?
אז זה הסיפור.כאן עליתי מעל השיקוע לנתיב השמאלי כי היה נדמה לי שבאתי מהשמאלי והוא הזיז לי את ההגה ימינה "זה הנתיב שלך!"
V2X4+2MR מודיעין מכבים רעות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים