כללי נלחמים בטרור לע"נ נעמה הנקין הי"ד

• הוסף לסימניות
העם איתך!!!!!

• הוסף לסימניות
המלחמה היחידה בטרור כבר התחילה כאן

• הוסף לסימניות
מצמררת המחשבה מה עבר על הילדים ברגעים הנוראיים האלה, אין מחילה לרצח שכזה!!!

• הוסף לסימניות
הגרפיקאיות לפעולה להוציא כרזות וסיסמאות נגד הטרור !!!
לעילוי נשמת נעמה הנקין הי"ד

• הוסף לסימניות
מאד לא טאקטי שמפורום חרדי שרוב חבריו לא משתתפים בצבא תצא דרישה שמישהו יסכן חייו וילחם.

ראוי שנתפוס אמנות אבותינו, בפה. ולפחות כאן - נשתוק.

• הוסף לסימניות
כמו שכבר כתבו, עליה רוחנית זה הדבר היחיד שיכול להועיל לנשמות הקדושים.

הנס שאירע עם הילדים רק ממחיש שיש מישהו מלמעלה שמכוון את הדברים, והמחבלים הם רק זרוע מבצעת.

בציפיה לגאולה השלימה בב"א.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;1785060:
מאד לא טאקטי שמפורום חרדי שרוב חבריו לא משתתפים בצבא תצא דרישה שמישהו יסכן חייו וילחם.

ראשית, הדרישה לא חייבת להיות, למלחמה המסכנת חיים באופן מוחשי. אפשר לדרוש למשל, הפגזות אויריות בלתי פוסקות. סתם דוגמא...

שנית, זו לא דרישה חרדית. זו דרישה ישראלית. גרפיקאיות חרדיות, מבצעות את הדרישה בצורה גרפית.

• הוסף לסימניות
אני מבין שיש פה למישהו הרבה אופציות להילחם בטרור

חסר רק הגרפיקה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;1785060:

נכתב ע"י דוד|אסתי;1784354:
המלחמה היחידה בטרור כבר התחילה כאן

מחילה, אבל אני פשוט לא מבינה את הגישה הזאת.
להביע מינימום תמיכה באנשים שהדם שלהם בפרוש מופקר כרגע זה הדבר הכי טקטי שיכול להיות.
אני לא מזלזלת בקבלת שבת לפני הזמן והצורך בפעולות רוחניות וזה לא מחייב שתהיה אטימות פוליטית. וחבל שצריך לברור כאן כל מילה מהבחינה הזאת בעקבות גישות מסויימות שיש פה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1785107:
להביע מינימום תמיכה באנשים שהדם שלהם בפרוש מופקר כרגע זה הדבר הכי טקטי שיכול להיות.
אני לא מזלזלת בקבלת שבת לפני הזמן והצורך בפעולות רוחניות וזה לא מחייב שתהיה אטימות פוליטית. וחבל שצריך לברור כאן כל מילה מהבחינה הזאת בעקבות גישות מסויימות שיש פה.

למה מודעות פוליטיות הן תמיכה באנשים שדמם מופקר?
למה כאלו שמתנגדים "לכסח אותם" הם אטומים פוליטית?

בהקשר של נעמה הי"ד אני חושבת שיש בזה משום זילות בכבודה וניצול דמה לרווחים לאומיים.
כמו שאין תעמולה ברסלברית בעקבות רציחתו של הקדוש בניטה, כך אין מקום לתעמולה לאומית בעקבות הטבח בנעמה ובעלה ז"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1785107:
הבעת תמיכה זה דבר חשוב מאוד, ואת זה צריך לקדם בכל דרך.
לעומת זאת, הפרחת סיסמאות לא מועילה בשום דרך למלחמה בטרור. מקסימום היא משמשת ככלי לפריקת רגשות.
לעניות דעתי אפשר להתחיל להעלות קמפיינים, אך כדאי שלא להתאכזב אם ההשפעה שלהם תהיה אפסית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1785110:
למה מודעות פוליטיות הן תמיכה באנשים שדמם מופקר?
למה כאלו שמתנגדים "לכסח אותם" הם אטומים פוליטית?

בהקשר של נעמה הי"ד אני חושבת שיש בזה משום זילות בכבודה וניצול דמה לרווחים לאומיים.
כמו שאין תעמולה ברסלברית בעקבות רציחתו של הקדוש בניטה, כך אין מקום לתעמולה לאומית בעקבות הטבח בנעמה ובעלה ז"ל.

אנשים שעושים תעמולה פוליטית מנסים להשיג משהו. רווחים לאומיים במקרה הזה זה שמירה בסיסית על חיי אדם, וזה ממש כבר לא מגזרי.
רבים מאיתנו לא יודעים אבל יש היום לדוגמא כנס ענק של מתיישבי יהודה ושומרון מול בית ראש הממשלה בדרישה להגביר את הענישה כלפי אלו שמסכנים יום יום את החיים שלהם.
אם נשים לב לאותיות הקטנות האלה:
נכתב ע"י מיס;1784802:
בנוסף מסרו חברי החוליה כי היו מעורבים בשבועות האחרונים בשני פיגועי ירי ללא נפגעים – בפיגוע לעבר רכב ישראלי בסמוך לכניסה לקדומים (ליד צומת ג'ית שבשומרון) ב- 30.8.15 נפגע רכבו של רונן אדרי, תושב שבי שומרון, ממספר קליעים. בחסדי שמים לא היו באירוע זה נפגעים בנפש.

פיגוע נוסף בוצע אף הוא באזור. ונמסר כי חקירתם של חברי החוליה בעיצומה.

נבין שהאנשים האלה בסיכון יומיומי כי הבטחון שלהם מופקר כרגע, והם בהחלט משרתים בצבא להגנת כולנו למי שמתנה בזה את זכות הבעת הדעה. הם באים בדרישה שיגנו עליהם ולא נראה לי שיש משהו יותר יהודי מלתמוך בזה. וזה לא רק הם, זה מגיע לכל מקום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1785112:
הבעת תמיכה זה דבר חשוב מאוד, ואת זה צריך לקדם בכל דרך.
לעומת זאת, הפרחת סיסמאות לא מועילה בשום דרך למלחמה בטרור. מקסימום היא משמשת ככלי לפריקת רגשות.
לעניות דעתי אפשר להתחיל להעלות קמפיינים, אך כדאי שלא להתאכזב אם ההשפעה שלהם תהיה אפסית.

קמפיינים וססמאות זה חלק משמעותי מאוד בעיצוב דעת קהל, מי שלא רוצה-שלא יתעסק בזה אבל שלא יזלזל באלה שכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1785113:
אנשים שעושים תעמולה פוליטית מנסים להשיג משהו. רווחים לאומיים במקרה הזה זה שמירה בסיסית על חיי אדם, וזה ממש כבר לא מגזרי.
רבים מאיתנו לא יודעים אבל יש היום לדוגמא כנס ענק של מתיישבי יהודה ושומרון מול בית ראש הממשלה בדרישה להגביר את הענישה כלפי אלו שמסכנים יום יום את החיים שלהם.
אם נשים לב לאותיות הקטנות האלה:

אם זה היה כזה תמים - כולם היו מתגייסים למאבק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1785107:

כתבתי את מה שכתבתי כי לא הבנתי למי ה"כרזות נגד הטרור ולזעזע את המדינה" מופנות.
למחבלים - שזה לא מוסרי לעשות מה שעשו?
או לראשי המדינה שאין ביכולתם לעשות דבר?

נ.ב. אני לא נכנס לויכוחי השקפה וכו' כי זה לא המקום כאן. וגם אני מצטרף לאלה שקיבלו על עצמם לא לגלוש לנושאים אלו וכיוצא בהם ובזה להמשיך את דרכה של נעמה הי"ד כאן בפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד|אסתי;1785120:
נ.ב. אני לא נכנס לויכוחי השקפה וכו' כי זה לא המקום כאן. וגם אני מצטרף לאלה שקיבלו על עצמם לא לגלוש לנושאים אלו וכיוצא בהם ובזה להמשיך את דרכה של נעמה הי"ד כאן בפורום.

אחרי שכן נכנסת לעניין השקפה בהודעה הראשונה זה יוצר גם תגובות של אנשים שהשקפתם שונה, או שונה חלקית. אי אפשר להגיב תגובה השקפתית על נושא השקפתי ולצפות שלא יכנסו לזה אחר-כך.

וכמו שאמרתי, כל אחד יעשה מה שהוא יכול לעשות ולא יזלזל במה שהשני עושה ויגיד שזה חסר השפעה או משמעות. אף אחד לא באמת בדק למה יש משמעות ולמה לא, ולכן כל עשיה בכיוון חיובי זה דבר מבורך.

• הוסף לסימניות
אפשר לראות כאן את השקפתה של נעמה הי"ד מה יש לעשות לזכר הנרצחים.
ונראה לי שמן הראוי לכבד את זכרה באותה דרך...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד|אסתי;1785140:
אפשר לראות כאן את השקפתה של נעמה הי"ד מה יש לעשות לזכר הנרצחים.

מקסים. רק אני לא מבינה באיזה הקשר אתה מביא את זה חוץ מהצורך להביא טענה כנגד, שהרי אמרתי מפורשות שהחלק הרוחני חשוב מאוד.
כמוכן גם חשוב החלק של ההסברה. והיה כמה וכמה פעמים שנעמה נכנסה כאן לנושאים אידואולוגיים ו"קיבלה על הראש" אם כבר מביאים אותה כדוגמא, למרות שאין שום רלוונטיות להביא אותה כאן כדוגמא. זה נושא כללי מאוד-מאוד והיא רק קורבן של מצב קיים פה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה