נכתב ע"י אלי אלימלך;1785060:מאד לא טאקטי שמפורום חרדי שרוב חבריו לא משתתפים בצבא תצא דרישה שמישהו יסכן חייו וילחם.
ראוי שנתפוס אמנות אבותינו, בפה. ולפחות כאן - נשתוק.
נכתב ע"י אלי אלימלך;1785060:מאד לא טאקטי שמפורום חרדי שרוב חבריו לא משתתפים בצבא תצא דרישה שמישהו יסכן חייו וילחם.
ראוי שנתפוס אמנות אבותינו, בפה. ולפחות כאן - נשתוק.
נכתב ע"י דוד|אסתי;1784354:המלחמה היחידה בטרור כבר התחילה כאן
נכתב ע"י השקעה;1785107:מחילה, אבל אני פשוט לא מבינה את הגישה הזאת.
להביע מינימום תמיכה באנשים שהדם שלהם בפרוש מופקר כרגע זה הדבר הכי טקטי שיכול להיות.
אני לא מזלזלת בקבלת שבת לפני הזמן והצורך בפעולות רוחניות וזה לא מחייב שתהיה אטימות פוליטית. וחבל שצריך לברור כאן כל מילה מהבחינה הזאת בעקבות גישות מסויימות שיש פה.
הבעת תמיכה זה דבר חשוב מאוד, ואת זה צריך לקדם בכל דרך.נכתב ע"י השקעה;1785107:מחילה, אבל אני פשוט לא מבינה את הגישה הזאת.
להביע מינימום תמיכה באנשים שהדם שלהם בפרוש מופקר כרגע זה הדבר הכי טקטי שיכול להיות.
אני לא מזלזלת בקבלת שבת לפני הזמן והצורך בפעולות רוחניות וזה לא מחייב שתהיה אטימות פוליטית. וחבל שצריך לברור כאן כל מילה מהבחינה הזאת בעקבות גישות מסויימות שיש פה.
נכתב ע"י GRN;1785110:למה מודעות פוליטיות הן תמיכה באנשים שדמם מופקר?
למה כאלו שמתנגדים "לכסח אותם" הם אטומים פוליטית?
בהקשר של נעמה הי"ד אני חושבת שיש בזה משום זילות בכבודה וניצול דמה לרווחים לאומיים.
כמו שאין תעמולה ברסלברית בעקבות רציחתו של הקדוש בניטה, כך אין מקום לתעמולה לאומית בעקבות הטבח בנעמה ובעלה ז"ל.
נכתב ע"י מיס;1784802:בנוסף מסרו חברי החוליה כי היו מעורבים בשבועות האחרונים בשני פיגועי ירי ללא נפגעים – בפיגוע לעבר רכב ישראלי בסמוך לכניסה לקדומים (ליד צומת ג'ית שבשומרון) ב- 30.8.15 נפגע רכבו של רונן אדרי, תושב שבי שומרון, ממספר קליעים. בחסדי שמים לא היו באירוע זה נפגעים בנפש.
פיגוע נוסף בוצע אף הוא באזור. ונמסר כי חקירתם של חברי החוליה בעיצומה.
נכתב ע"י קקטוס;1785112:הבעת תמיכה זה דבר חשוב מאוד, ואת זה צריך לקדם בכל דרך.
לעומת זאת, הפרחת סיסמאות לא מועילה בשום דרך למלחמה בטרור. מקסימום היא משמשת ככלי לפריקת רגשות.
לעניות דעתי אפשר להתחיל להעלות קמפיינים, אך כדאי שלא להתאכזב אם ההשפעה שלהם תהיה אפסית.
נכתב ע"י השקעה;1785113:אנשים שעושים תעמולה פוליטית מנסים להשיג משהו. רווחים לאומיים במקרה הזה זה שמירה בסיסית על חיי אדם, וזה ממש כבר לא מגזרי.
רבים מאיתנו לא יודעים אבל יש היום לדוגמא כנס ענק של מתיישבי יהודה ושומרון מול בית ראש הממשלה בדרישה להגביר את הענישה כלפי אלו שמסכנים יום יום את החיים שלהם.
אם נשים לב לאותיות הקטנות האלה:
נכתב ע"י השקעה;1785107:מחילה, אבל אני פשוט לא מבינה את הגישה הזאת.
נכתב ע"י דוד|אסתי;1785120:נ.ב. אני לא נכנס לויכוחי השקפה וכו' כי זה לא המקום כאן. וגם אני מצטרף לאלה שקיבלו על עצמם לא לגלוש לנושאים אלו וכיוצא בהם ובזה להמשיך את דרכה של נעמה הי"ד כאן בפורום.
נכתב ע"י דוד|אסתי;1785140:אפשר לראות כאן את השקפתה של נעמה הי"ד מה יש לעשות לזכר הנרצחים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים