נמאס לי מהמתקן כביסה

• הוסף לסימניות
אנחנו רוצים לקנות מייבש בס"ד.
נשמח לשמוע מאלו שמרוצים איזה מייבשים יש להם.
ומאלו שלא איזה לא כדאי לקנות.
זה יעזור לנו מאד!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לא להתפתות לקנות את הזולים שעולים 700 ש"ח.
כי הם מייבשים את הנשמה לפני שמייבשים את הכביסה.
עדיף לקנות סוג טוב במצב טוב מיד שניה מאשר חדש וזול.
אחרי הקדמה זו:
מייבשים טובים הם תוצרת אירופה\ארה"ב
מחברות ידועות.
מייבש זה מכשיר מאוד פשוט, סה"כ דוד מסתובב עם "פן" שזורק אויר חם.
כך שלא צריך דווקא את המשוכללים במיוחד, אבל כן חברות טובות.
לנו יש של בלרס ומרוצים (ייבוש מכונה - שעה).

*לשים לב לא להעמיס על המייבש יותר מדי משקל כי זה הורס את הרצועות שלו.
מה שכתוב 8 ק"ג - בפועל לא מומלץ להכניס לתוכו יותר מ-6 ק"ג.

• הוסף לסימניות
באוקנכט - יש לי 6 שנים, מרוצה מאוד

• הוסף לסימניות
שביררתי אמרו לי מומחים לקנות משהו שלפחות 3000 וואט ועדיף מכני
הדיגיטלי עם החישנים מתקלקלים יותר מהר
וכמובן שכמות הק"ג תהיה גדולה יותר מהמכונה

• הוסף לסימניות
מייבש זו לא מכונת כביסה ולכן לא צריך לקנות יקר מידי. כמובן שמחברה גרמנית או אירופית אחרת, שהכביסה מתייבשת מהר יותר. מייבש זה לא דבר שמתקלקל. ולכן עדיף להשקיע ולקנות משהו טוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי AEG,
7 ק"ג, מעולה
יש לה חיישנים שבודקים אם הכביסה התייבשה , ומפסיקים את הפעולה, בנוסף יש זמזם שמודיעה לך שהמכונה סיימה לייבש.
יש עוד המון פונקציות,אבל אני לא הגעתי עליהם עדיין :)

• הוסף לסימניות
יש לי מייבש של indesit דווקא המליצו עליו מאד בחנות, בפועל מייבש המון זמן, ומכווץ את הבגדים בצורה משמעותית. עד שהפסקתי לייבש בו בגדים, רק חולצות לבנות, מגבות וכ'

• הוסף לסימניות
יש לי אלקטרולוס 7 ק"ג
יש לי אותו מפסח - אני מרוצה חוץ מהעובדה שיש מכונות שלוקח לו המון זמן לייבש
יש לו חיישנים, דיגיטלי - מחיר סביר 1800 אני חושבת..
מכשירי חשמל היום לא מחזיקים יותר מ5 שנים, גם היקרים כך שבאמת לא שווה להשקיע בדגמים מידי יקרים.

• הוסף לסימניות
מייבש כביסה בלרס פתח חזית 7 ק"ג הספק 2700 וואט תוצרת אנגליה דגם CB76 - מעודפים

רק 990 ₪

יש היום מבצע בוואלה שופס

• הוסף לסימניות
מייבש כביסה בלרס פתח חזית 7 ק"ג הספק 2700 וואט תוצרת אנגליה דגם CB76 - מעודפים

רק 990 ₪

יש היום מבצע בוואלה שופס

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1470489:
יש לי אלקטרולוס 7 ק"ג
יש לי אותו מפסח - אני מרוצה חוץ מהעובדה שיש מכונות שלוקח לו המון זמן לייבש
יש לו חיישנים, דיגיטלי - מחיר סביר 1800 אני חושבת..
מכשירי חשמל היום לא מחזיקים יותר מ5 שנים, גם היקרים כך שבאמת לא שווה להשקיע בדגמים מידי יקרים.

לי גם יש אלקטרולוקס ועלה לי יותר זול נראה לי 1400
ואני מאד מרוצה ממנו

• הוסף לסימניות
לא זוכרת את שם החברה
קניתי לפני כ3-4 שנים בצורף בבני ברק
7 או 8 ק"ג
עלה לי 1100 ש"ח
מייבש מצויין
כמו שכתבו לך בתגובות קודמות - מייבש הוא מוצר פשוט מאוד ואין שום צורך להשקיע במוצר יקר

כל מכונה לוקחת שעה (אני מפעילה את מכונת הכבסיה על 1100 סל"ד) כולל מגבות גוף
והכל אצלי רק במייבש

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אלקטרולוקס, 7 שנים. מרוצה מאד.
עלה אז בסביבות ה- 1500
חשוב לא להעמיס יותר מידי, וכן, לנקות את הסיבים בין ייבוש לייבוש. הבדל עצום בזמן הייבוש.

• הוסף לסימניות
יש לי מיבש נורמנדי, זול ומצוין. הדבר היחד שחיפשתי זה 2 דרגות חום.
שאלתי טכנאי ישר והגון, והוא אמר לי שבמיבש אין צורך להשקיע ביקרים, זה מכשיר מאוד פשוט.
חיישנים-יכולים גם לעצבן לא תמיד שהם עוצרים את המיבש הכביסה באמת יבשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י estik;1470638:
כל מכונה לוקחת שעה (אני מפעילה את מכונת הכבסיה על 1100 סל"ד) כולל מגבות גוף
והכל אצלי רק במייבש

מתכון בטוח לשחיקה מואצת של הלאגרים

• הוסף לסימניות
לא כדאי לקנות מייבש יקר ומשוכלל מדי
אני קניתי מייבש של בלומברג עם חיישנים ועם אפשרות של מעבה ללא צורך להוציא צינור מהחלון (אני לא זוכרת את השם של זה) עלה לי מעל 2000 ש"ח אבל חשבתי שזה יחזיק לי כמה שנים
אחרי חודשיים הזמנתי את הטכנאי של החברה לתיקון ראשוני והוא ענה לי כמה שיותר משוכלל- ככה יותר בעיות... בפעול, כמה שהוא צדק כי יומיים לאחר שנגמר לי האחריות המייבש התקלקל, הזמנתי טכנאי פרטי שהסביר לי שאין ברירה אלא לקנות מייבש חדש....
לפני זה היה לי מייבש של אינדיסיט שעלה לי 1000 ש"ח והחזיק 5 שנים
לכן קניתי מייבש ב-1500 ש"ח מכני פשוט, וב"ה הוא כבר שנה עובד - ואני מייבשת בו ה-כ-ל! נכון שהוא מייבש די הרבה זמן, אבל בזמן הזה אני מפעילה את המכונה עם כביסה נוספת.

• הוסף לסימניות
יש לי מייבש מחברת Elektrolux הוא מייבש מעולה, יש בו פונקציות של בחירה בין כותנה לסינטטי ועוד, בחירת משך זמן הייבוש וכו', בשימוש כבר שנתיים וכמו חדש! ממליצה ממש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת