כללי נמאס מלקוחות נחיתיים!!

• הוסף לסימניות
גם לכם נמאס מהם???
אני יודעת שהעלו כבר הרבה אשכולות בנושא הלקוחות המעצבנים בע''מ אבל לקוחות שמרגישים שתמיד המתחרים שלהם הכי שווים גם אם הגרפיקה שלהם בכלל לא משהו
זה ממש ממש חונק

עבדתי על פרוייקט ללקוח חדש ביחד עם קופירייטר (הקופי באשמתו וזה די מגביל...)
למרות שבגדול הוא הביא קופי חמוד.
יצא משהו יפה מאד! ולא רק לדעתי אלא לחוות דעתם של עוד אנשים בתחום שראו והתלהבו
המתחרים של החברה נבהלו והוציאו פרינטים בפורמטים גדולים יותר שזה עושה רושם ענק בעין לא מקצועית.. אם מתיחסים לגרפיקה זה לא כזה ברמה אבל לך תסביר ותעיד בעצמך על מרכולתך...

''ראית איזה גרפיקות הם הביאו???'' ''הם עקפו אותנו'' כך הלקוח שנכנס ללחץ והחליט שפתאום אנחנו לא עצבנו כזה משהו ומתחיל להשתולל ולשלול כל סקיצה
את זה שהוא אהב מאד את מה שעיצבנו עד כה ושקיבלנו כל כך הרבה פידבק מהרמה, מהבידול ומהמקצועיות שכלם דברו על זה ושזה משך מאד -ברגע אחד שכחו !!

אני מאד אוהבת את מלאכתי כמעצבת אבל לעמוד ולגונן על העיצוב שלך זה הכי הורס!!!

• הוסף לסימניות
האפקט של הפרסום לא נקבע רק לפי רמת העיצוב והקופי
אלא לפי תקציב הפרסום,
דהיינו אם המתחרה נכנס ללחץ והדפיס פלקטים גדולים - את צריכה ליידע את הלקוח שלך שכל עוד הוא לא השקיע את ההשקעה הזו, בודאי שהמתחרה יעקוף אותו.

(אולי הוא ימשיך לפרסם שמיניות מהממות ויתן למתחרה לפוצץ את העיר בגליונות :) )

• הוסף לסימניות
תספרי לי על זה...
במרכז הארץ ישנו משרד פרסום קטן שעושה הרבה רעש וכמובן גובה על כך בהתאם (וממש אין לי בעיה עם זה - מאוד מפרגנת!).
מגיע אלי לקוח שעבד עם המשרד ההוא בעבר וכמובן שהסקיצה הראשונה שהמשרד ההוא הביא לו אז היתה מושלמת ו"לוגו" שהיה בסך הכל פונט כתוב בשורה אחת (וזהו!!!) נחשב בעיניו ל"לוגו מקצועי ויוקרתי" וכדו' - והכל בגלל ש"המשרד הזה עשה לנו"...
בכל מקרה - הלקוח מגיע אלי ואומר לי - אני רוצה אותו סגנון כמו שעשו לי במשרד הקודם, הריץ אותי על 10 סקיצות עם מליון תיקונים "פיציים" ושטותיים (בסוף כמובן חזרנו לכיוון השני שהצעתי - היה יותר יפה) - אבל כל הזמן הוא טרח לומר ש"שם עשו לי את זה צ'יק צ'ק" (נכון, עשו סקיצה אחת ב-3 ימים, אני עשיתי 10 סקיצות בשבוע...) ו"שם זה נראה אחרת" ו"אולי להוסיף עיטור כמו שם" וכו' - עד שאמרתי ללקוח שאם המשרד ההוא עשו עבודה כ"כ טובה אני משאירה את מה שעשינו אצלי ושילך לעשות אצלם את העבודה.
כמובן שהלקוח נשאר וביננו מה שעשיתי הרבה יותר יפה ומתאים למטרה ממה שההם עשו אבל ההם "משרד נחשב" ואני עדיין לא... :)
בקרוב אוכל לחשוף את 2 העבודות ותשפטו בעצמכם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rachel2;513633:
גם לכם נמאס מהם???
אני יודעת שהעלו כבר הרבה אשכולות בנושא הלקוחות המעצבנים בע''מ אבל לקוחות שמרגישים שתמיד המתחרים שלהם הכי שווים גם אם הגרפיקה שלהם בכלל לא משהו
זה ממש ממש חונק

עבדתי על פרוייקט ללקוח חדש ביחד עם קופירייטר (הקופי באשמתו וזה די מגביל...)
למרות שבגדול הוא הביא קופי חמוד.
יצא משהו יפה מאד! ולא רק לדעתי אלא לחוות דעתם של עוד אנשים בתחום שראו והתלהבו
המתחרים של החברה נבהלו והוציאו פרינטים בפורמטים גדולים יותר שזה עושה רושם ענק בעין לא מקצועית.. אם מתיחסים לגרפיקה זה לא כזה ברמה אבל לך תסביר ותעיד בעצמך על מרכולתך...

''ראית איזה גרפיקות הם הביאו???'' ''הם עקפו אותנו'' כך הלקוח שנכנס ללחץ והחליט שפתאום אנחנו לא עצבנו כזה משהו ומתחיל להשתולל ולשלול כל סקיצה
את זה שהוא אהב מאד את מה שעיצבנו עד כה ושקיבלנו כל כך הרבה פידבק מהרמה, מהבידול ומהמקצועיות שכלם דברו על זה ושזה משך מאד -ברגע אחד שכחו !!

אני מאד אוהבת את מלאכתי כמעצבת אבל לעמוד ולגונן על העיצוב שלך זה הכי הורס!!!

נצלי את המומנטום,
הראי לו כמה מוצלחת הפרסומת שלו שהחברה המתחרה כ"כ נבהלה שיצאה מיד בכזו צורה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה