- הוסף לסימניות
גם לכם נמאס מהם???
אני יודעת שהעלו כבר הרבה אשכולות בנושא הלקוחות המעצבנים בע''מ אבל לקוחות שמרגישים שתמיד המתחרים שלהם הכי שווים גם אם הגרפיקה שלהם בכלל לא משהו
זה ממש ממש חונק
עבדתי על פרוייקט ללקוח חדש ביחד עם קופירייטר (הקופי באשמתו וזה די מגביל...)
למרות שבגדול הוא הביא קופי חמוד.
יצא משהו יפה מאד! ולא רק לדעתי אלא לחוות דעתם של עוד אנשים בתחום שראו והתלהבו
המתחרים של החברה נבהלו והוציאו פרינטים בפורמטים גדולים יותר שזה עושה רושם ענק בעין לא מקצועית.. אם מתיחסים לגרפיקה זה לא כזה ברמה אבל לך תסביר ותעיד בעצמך על מרכולתך...
''ראית איזה גרפיקות הם הביאו???'' ''הם עקפו אותנו'' כך הלקוח שנכנס ללחץ והחליט שפתאום אנחנו לא עצבנו כזה משהו ומתחיל להשתולל ולשלול כל סקיצה
את זה שהוא אהב מאד את מה שעיצבנו עד כה ושקיבלנו כל כך הרבה פידבק מהרמה, מהבידול ומהמקצועיות שכלם דברו על זה ושזה משך מאד -ברגע אחד שכחו !!
אני מאד אוהבת את מלאכתי כמעצבת אבל לעמוד ולגונן על העיצוב שלך זה הכי הורס!!!
אני יודעת שהעלו כבר הרבה אשכולות בנושא הלקוחות המעצבנים בע''מ אבל לקוחות שמרגישים שתמיד המתחרים שלהם הכי שווים גם אם הגרפיקה שלהם בכלל לא משהו
זה ממש ממש חונק
עבדתי על פרוייקט ללקוח חדש ביחד עם קופירייטר (הקופי באשמתו וזה די מגביל...)
למרות שבגדול הוא הביא קופי חמוד.
יצא משהו יפה מאד! ולא רק לדעתי אלא לחוות דעתם של עוד אנשים בתחום שראו והתלהבו
המתחרים של החברה נבהלו והוציאו פרינטים בפורמטים גדולים יותר שזה עושה רושם ענק בעין לא מקצועית.. אם מתיחסים לגרפיקה זה לא כזה ברמה אבל לך תסביר ותעיד בעצמך על מרכולתך...
''ראית איזה גרפיקות הם הביאו???'' ''הם עקפו אותנו'' כך הלקוח שנכנס ללחץ והחליט שפתאום אנחנו לא עצבנו כזה משהו ומתחיל להשתולל ולשלול כל סקיצה
את זה שהוא אהב מאד את מה שעיצבנו עד כה ושקיבלנו כל כך הרבה פידבק מהרמה, מהבידול ומהמקצועיות שכלם דברו על זה ושזה משך מאד -ברגע אחד שכחו !!
אני מאד אוהבת את מלאכתי כמעצבת אבל לעמוד ולגונן על העיצוב שלך זה הכי הורס!!!
הנושאים החמים