- הוסף לסימניות
למשל לפתוח את הארדיסק/כרטיס במערכת הפעלה לינוקסיש הצעה מה כן יעזור?
יש לי מה לעשות לבד? או רק טכנאי?
למשל לפתוח את הארדיסק/כרטיס במערכת הפעלה לינוקסיש הצעה מה כן יעזור?
יש לי מה לעשות לבד? או רק טכנאי?
או שהכבל לא עובד נהרס או שסתם משהו במגעים@רות רוזן , אולי תוכלי לעזור לי?
יש לי דיסק קשיח שיש בו מלללא חומר.
והמחשב לא קולט אותו.
ו......אין לי כסף לשחזר.
יש משהו לעשות? או לחכות לימים יפים יותר?
הסיפור הוא שאני שומעת שהמחשב קולט אותו, הוא משמיע לי צליל קליטה, אבל לא רואה כלוםאו שהכבל לא עובד נהרס או שסתם משהו במגעים
ממליצה לך דווקה כן לנסות להתקשר לבעל מקצוע ולבקש ממנו אם יוכל לומר לך דרך הפלאפון מה הבעיה
וכך תחליטי אם שווה לך להתאמץ או ש....
מה שאני רשמתי זה לא יעזור כי לא נעלמו לך הקבצים
הבעיה פה זה הקליטה של הכבל למחשב
תצלמי את ניהול דיסקים ותעלי לכאן. (קליק ימני בהתחל)הסיפור הוא שאני שומעת שהמחשב קולט אותו, הוא משמיע לי צליל קליטה, אבל לא רואה כלום
שו אדא? לא יודעת מה זה? אין לי בקליק ימני בהתחלתצלמי את ניהול דיסקים ותעלי לכאן. (קליק ימני בהתחל)
לא ווינדוס 10?אין לי בקליק ימני בהתחל
תודה רבה רבה!לא ווינדוס 10?
אם זה ווינדוס 7 , או שתעשי חיפוש ל'ניהול מחשב' ושם תלחצי בצד ימין על 'ניהול דיסקים', או שתגיעי לניהול מחשב דרך קליק ימני על 'מחשב', (אם יש קיצור דרך בשולחן עבודה תעשו דרך ההתחל)
איזה דיסק זה? תחפשי עליו דגם ותכתבי כאןתודה רבה רבה!
תודה רבה רבה!
צפה בקובץ המצורף 690692
למרות שלא מצאתי נתונים מדוייקים על הדגם הספציפי (אולי זה לא מדוייק) יכול להיות שהמעטפת של SP והדיסק של WD מה שאומר שיש מצב שאפשר לפרק אותו - בזהירות, ולחבר ישירות או עם מתאם.SP silicon power
17020554-09-010TS03-WD
למרות שלא מצאתי נתונים מדוייקים על הדגם הספציפי (אולי זה לא מדוייק) יכול להיות שהמעטפת של SP והדיסק של WD מה שאומר שיש מצב שאפשר לפרק אותו - בזהירות, ולחבר ישירות או עם מתאם.
אם יש לך ידיים טובות אז לא בטוח, אבל גם 'לתת למישהו' לא מחייב שזה יהיה מאוד יקר, אפשר לתת לטכנאי שיראה קודם את הכיוון הזה לפני ששולחים למעבדה, שזה יכול לצאת סיפור יקר מאוד.ז"א שאני צריכה לתת למישהוא?
כבר הבאתי לבדוק ורצה 3000!!!אם יש לך ידיים טובות אז לא בטוח, אבל גם 'לתת למישהו' לא מחייב שזה יהיה מאוד יקר, אפשר לתת לטכנאי שיראה קודם את הכיוון הזה לפני ששולחים למעבדה, שזה יכול לצאת סיפור יקר מאוד.
?למשל לפתוח את הארדיסק/כרטיס במערכת הפעלה לינוקס
לא עוזר לי.. כל התקיות קיצורי דרךואי ואי איזה דרך ארוכה בשביל להתמודד עם הוירוס של הקיצורי דרך.......
זה דרך יותר פשוטה:
ללכת לחיפוש (בהתחל) במחשב ולהעתיק את כל זה
attrib -s -r -h c:\*.* /s /d
למחוק את האות c ובמקומה לשים את האות של הכונן עם הקיצורי דרך
ללחוץ אנטר...והופ...תכנסו לכונן תראו מה קורה...
בהצלחה!
תרשום את הנ"ל ב cmdלא עוזר לי.. כל התקיות קיצורי דרך
הסתדרתי ע"י תיקון הכללי בלחיצה אחת סידר לי את הכל פיקסתרשום את הנ"ל ב cmd
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים