מידע שימושי נמחק לכם כל הקבצים/ התמונות מהכרטיס זיכרון/ הדיסק און קי- מיידע לשיחזור!

• הוסף לסימניות
@רות רוזן , אולי תוכלי לעזור לי?
יש לי דיסק קשיח שיש בו מלללא חומר.
והמחשב לא קולט אותו.
ו......אין לי כסף לשחזר :( .
יש משהו לעשות? או לחכות לימים יפים יותר?

• הוסף לסימניות
@רות רוזן , אולי תוכלי לעזור לי?
יש לי דיסק קשיח שיש בו מלללא חומר.
והמחשב לא קולט אותו.
ו......אין לי כסף לשחזר :( .
יש משהו לעשות? או לחכות לימים יפים יותר?
או שהכבל לא עובד נהרס או שסתם משהו במגעים
ממליצה לך דווקה כן לנסות להתקשר לבעל מקצוע ולבקש ממנו אם יוכל לומר לך דרך הפלאפון מה הבעיה
וכך תחליטי אם שווה לך להתאמץ או ש....
מה שאני רשמתי זה לא יעזור כי לא נעלמו לך הקבצים
הבעיה פה זה הקליטה של הכבל למחשב

• הוסף לסימניות
או שהכבל לא עובד נהרס או שסתם משהו במגעים
ממליצה לך דווקה כן לנסות להתקשר לבעל מקצוע ולבקש ממנו אם יוכל לומר לך דרך הפלאפון מה הבעיה
וכך תחליטי אם שווה לך להתאמץ או ש....
מה שאני רשמתי זה לא יעזור כי לא נעלמו לך הקבצים
הבעיה פה זה הקליטה של הכבל למחשב
הסיפור הוא שאני שומעת שהמחשב קולט אותו, הוא משמיע לי צליל קליטה, אבל לא רואה כלום

• הוסף לסימניות
אין לי בקליק ימני בהתחל
לא ווינדוס 10?

אם זה ווינדוס 7 , או שתעשי חיפוש ל'ניהול מחשב' ושם תלחצי בצד ימין על 'ניהול דיסקים', או שתגיעי לניהול מחשב דרך קליק ימני על 'מחשב', (אם יש קיצור דרך בשולחן עבודה תעשו דרך ההתחל)

• הוסף לסימניות
לא ווינדוס 10?

אם זה ווינדוס 7 , או שתעשי חיפוש ל'ניהול מחשב' ושם תלחצי בצד ימין על 'ניהול דיסקים', או שתגיעי לניהול מחשב דרך קליק ימני על 'מחשב', (אם יש קיצור דרך בשולחן עבודה תעשו דרך ההתחל)
תודה רבה רבה!
1594852539731.png

• הוסף לסימניות
SP silicon power
17020554-09-010TS03-WD
למרות שלא מצאתי נתונים מדוייקים על הדגם הספציפי (אולי זה לא מדוייק) יכול להיות שהמעטפת של SP והדיסק של WD מה שאומר שיש מצב שאפשר לפרק אותו - בזהירות, ולחבר ישירות או עם מתאם.

• הוסף לסימניות
למרות שלא מצאתי נתונים מדוייקים על הדגם הספציפי (אולי זה לא מדוייק) יכול להיות שהמעטפת של SP והדיסק של WD מה שאומר שיש מצב שאפשר לפרק אותו - בזהירות, ולחבר ישירות או עם מתאם.
:( ז"א שאני צריכה לתת למישהוא?

• הוסף לסימניות
ז"א שאני צריכה לתת למישהוא?
אם יש לך ידיים טובות אז לא בטוח, אבל גם 'לתת למישהו' לא מחייב שזה יהיה מאוד יקר, אפשר לתת לטכנאי שיראה קודם את הכיוון הזה לפני ששולחים למעבדה, שזה יכול לצאת סיפור יקר מאוד.

• הוסף לסימניות
אם יש לך ידיים טובות אז לא בטוח, אבל גם 'לתת למישהו' לא מחייב שזה יהיה מאוד יקר, אפשר לתת לטכנאי שיראה קודם את הכיוון הזה לפני ששולחים למעבדה, שזה יכול לצאת סיפור יקר מאוד.
כבר הבאתי לבדוק ורצה 3000!!!
אתה יודע אולי אל מישהוא שלא יסחוט אותי? בי-ם.
בכל אופן תודה רבה רבה, מרחיב את הלב לראות אנשים שעוזרים לשני, ועד בשעות שכאלה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ואי ואי איזה דרך ארוכה בשביל להתמודד עם הוירוס של הקיצורי דרך.......
זה דרך יותר פשוטה:
ללכת לחיפוש (בהתחל) במחשב ולהעתיק את כל זה

attrib -s -r -h c:\*.* /s /d

למחוק את האות c ובמקומה לשים את האות של הכונן עם הקיצורי דרך
ללחוץ אנטר...והופ...תכנסו לכונן תראו מה קורה...

בהצלחה!
לא עוזר לי.. כל התקיות קיצורי דרך

• הוסף לסימניות
אפשר לשנות את הסיומת של הקובץ המצורף ל BAT להכניס לדיסק הבעייתי להפעיל וכל הקבצים יתוקנו וכן צריך לסרוק את הכרטיס מוירוסים

קבצים מצורפים

• קובץ תיקון קיצורי דרך.txt
    231 ביטים · צפיות: 38

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה