- הוסף לסימניות
וואו מרגלית
מדהים מדהים
הכל
מדהים מדהים
הכל
נכתב ע"י פוטו טופ;2308505:נושמת עמוק ומנסה להכיל את התמונה הזו.
אין מילים
נכתב ע"י photosbyrik;2310247:אני הכי מעריצה אותך על זה שאת לוקחת מצלמה לטיול ומצלמת גם שהתנאים לא אידיאלים.
הילדה כל כך גדלה ופשוט בובה!
נכתב ע"י tzivi;2310430:איזה ילדה
איזה תמונות
איזה אמא וצלמת
ריקי תשאלי את מרגלית, הלוואי וזה היה טיול
נכתב ע"י מרגלית ויסברג;2310443:במקום לתכנן טיול באמצע החיים, החלטנו להפוך את החיים לטיול
הנסיעה לים הייתה לצרכי ריפוי אסטמה של העור, היינו שם שבועיים, יומיים מתוכם לקחתי מצלמה, לא שרדתי יותר![]()
נכתב ע"י צ פומרנץ;2310493:קודם כל תמונות מיוחדות אחת אחת כמו כל התמונות שלך.
לגבי מה שציינת, היה לי חשד כלשהו שהנסיעה שלך לים המלח קשורה בזה שכתבת פעם באחד האשכולות על אסטמת העור שאת נוסעת לים המלח לצורך ריפוי.
אבל הראית באותו אשכול תמונות מזעזעות של עור הגוף. א"כ, אני עוד יותר מעריצה את התמונות - לאן היא נעלמה האסטמה בתמונות, לאן?
ובגלל השאלה הבאה אני מרשה לעצמי להעלות את הפטפטת שלי בפורום צילום מקצועי:
האם מדובר בעיבוד פוטושופי מדהים או שמא בכלל המדובר למעלה על ילדה אחרת?
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: יאלילי, ברבור1, המתכנתת ממישיגן ועוד 25 משתמשים28 //