דרוש מידע נסיעת אברך לחו"ל בתחילת רבעון, לגבי דתות

• הוסף לסימניות
אכן גם אם יפלט יוכל להקלט שוב במועד קליטה הבא
אגב אם יטוס לאחר 15/12 יש סיכוי שלא יפלט

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
רק שאני יבין. אברך שנוסע בחודש ה 12 ובנסיעה הזו הוא חורג מה 14 יום . לא יפסיד מלה של רבעון . נכון? רק צריך לבקש להיקלט שוב במערכת?

• הוסף לסימניות
לא צריך שום אישור.
אם יוצא אחרי ה16 לחודש וחוזר לפני ה1/1 לא יפסיד דתות בכלל.
אם יוצא ב15 לחודש יפסיד דתות רק של חודש 12.

בתנאי כמובן שהמוסד לא יוציא אותו (התחילו ביקורות נוכחות)

• הוסף לסימניות
אברך שנסע ל 3 ימים לחו”ל והיתה ביקורת, זה בעייתי?
אפשר להציג להם אישור שהוא בחו”ל?

• הוסף לסימניות
זה בעייתי מאד
שהיה בחו"ל זה לא משהו שפוטר מביקורת, רק לשבת שבעה ל"ע, ואולי גם אשפוז של האברך עצמו ל"ע פוטר.

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי שאלה מעשית ודחופה, אם מישהו יכול לעזור לי אשמח מאוד
יש לי תכנון לטוס לחו"ל בין תאריכים 8.6 יוצא הטיסה, וחוזר ב23.6 בבוקר ב9:30
רוצה לדעת האם זה נחשב ל14 יום או 15 יום ואז אני אפסיד דתות .
אשמח לקבל גם מקור
וכן בדרך כלל עם מי מבררים את הנושאים הללו.
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
שלום
יש לי שאלה מעשית ודחופה, אם מישהו יכול לעזור לי אשמח מאוד
יש לי תכנון לטוס לחו"ל בין תאריכים 8.6 יוצא הטיסה, וחוזר ב23.6 בבוקר ב9:30
רוצה לדעת האם זה נחשב ל14 יום או 15 יום ואז אני אפסיד דתות .
אשמח לקבל גם מקור
וכן בדרך כלל עם מי מבררים את הנושאים הללו.
תודה רבה מראש
זה נחשב 16 ימים...
ובמילא זה לא משנה כי
14 ימים כבר מספיקים בשביל להפסיד את הזכאות.!

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
א. האם יש דרך לראשי הכוללים לדעת על יציאה של אברך לחו"ל אם הוא לא חרג מה14 יום?

ב. אני לא הייתי רשום בדתות בחורף והייתי 10 ימים בחו"ל, וכעת אני רשום בדתות האם אני יכול לסוע ליותר מ4 ימים, מכיוון שבחורף לא הייתי רשום?

• הוסף לסימניות
א. האם יש דרך לראשי הכוללים לדעת על יציאה של אברך לחו"ל אם הוא לא חרג מה14 יום?

ב. אני לא הייתי רשום בדתות בחורף והייתי 10 ימים בחו"ל, וכעת אני רשום בדתות האם אני יכול לסוע ליותר מ4 ימים, מכיוון שבחורף לא הייתי רשום?
כל שניה של יציאה לחו"ל מדווחת במערכת של משה"ח הפתוחה גם למוסדות (צריך לבדוק פרטני כדי לראות, אין הודעה על כך במייל וכדו').
לגבי ה14 יום זה כבר מעניין, סביר שכן תפסיד דתות אבל אכן לא בטוח.
בכל מקרה אסור להיות בחו"ל בין ה1/9-15/9 שזה מועד הקליטה הקובע, ומי שנמצא אז בחו"ל לא מקבל דתות עד זמן חורף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה