נספח לאתגר ***נספח אתגר 9 גיבורים מהספרים- ***

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
נסיך היערות - עותק-0-Animated~4.gif

• הוסף לסימניות
תודה!!
וואלה? לא יודעת למה זכרתי עיניים ירוקות.. מסתבר שהזמן עושה את שלו, זה סימן שצריך לקרוא את הספר שוב..חח
זו הרי כל הנקודה שמבדילה בינו לבין הנסיך מיכאל- לנסיך מיכאל עיניים ירוקות ולמהללאל- כחולות

• הוסף לסימניות
"על פי מידותיו וצלקותיו הוא עוד עלול לעקור את דלת הבית בנגיחה אחת" (עמ' 103)

צפה בקובץ המצורף 853246
לאיזה דמות הכונה?
רק אני לא הבנתי?
אתגר מטורף! נתקלתי בו עכשיו לראשונה
שאפו ליוצרת שלו על הרעיון
אבל שאלה לי-למה להתמקד דוקא בגיבורי ממלכה במבחן?
למה לא שכל אחד יבחר לו איזה דמות אהובה עליו מספר כלשהוא?

• הוסף לסימניות
למה לא שכל אחד יבחר לו איזה דמות אהובה עליו מספר כלשהוא?

[QUOTE = "מלכה יזדי, פוסט: 9007805, חבר: 46715"]
בגלל שעדיין לא כולם הם קוראי ממלכה במבחן, אפשרי להעלות דמויות מכל ספר שאהבתם, שיכירו אותו יחסית בקהל,
כל מאייר ירשום את שם הדמות והספר שאליהם כיוון,
[/ציטוט]

• הוסף לסימניות
התמונה לא עלתה טוב, ממש מטושטשת...
מקווה שזה יעלה נורמלי-
צפה בקובץ המצורף 853698
יכול להיות שיותר מתאים רעואל באמת...
במקור זה בכלל היה אמור להיות מהללאל... רואים על העיניים, לא? עצוב מידי בשביל איסתרק...;)
אז נגיד שזה רעואל בתחילת מלכותו, כצעיר:eek: או מה שתבחרו בקיצור
האמת?
מזכיר יותר מכולם את פינרס...

• הוסף לסימניות
יש פה
ציור ישן של מהללאל שלפי דעתי לא יכול להיות יותר מוצלח מזה
כאוהדת מושבעת של ממלכה במבחן זה הציור כמעט היחיד שהצלחתי באמת להזדהות ולהגיד וואו ככה דמינתי אותו!

• הוסף לסימניות
אוף גם לי בא לצייר
ו אין לי את הספרים ליידי(-בבית שלי)
אני רוצה לצייר ממש את יקוואל(הספר יוזבד)
מי רוצה לעשות לי טובה
ולצטט לי מתוך הספר על יקוואל???????????
מחכה בכליון עיניים!
אולי הדמות הכי רלוונטית לדורנו!

• הוסף לסימניות
מחכה בכליון עיניים!
אולי הדמות הכי רלוונטית לדורנו!
תודה\11
גם אני חושבת כך- נוער בסיכון קלאסי
ובינתיים אני מעבדת משהו
מהזיכרון שנשאר לי על יקוואל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה