נספח לאתגר ***נספח אתגר 9 גיבורים מהספרים- ***

מצב
הנושא נעול.
@רחל זרביב למה את כזאת אלופפההה אני לא נשמתי !!! איזה מהממת היא .. אפילו שלא דמיינתי אותה כך .. את האמת דמיינתי אותה עם שיער חום בהיר אבל הציור שלך מאלףףף ... נראה לי שאני אצטרך לדמיין אותה מחדש !!

אמאאאאא
איזה מוששש
יאוו את זה הכי אהבתי!!
פשוט, אין, אין מילים :eek::eek::eek:
בדיוק ככה דמיינתי אותה!!
כל מילה זה מטורף!
רחלי שיחקת אותה
אבל תעשו טובה ופליז תכתבו את ההערות האלו פה בנספח ולא באתגר פסדר?

מסכימה להוריד ולשלוח? כמובן עם קרדיט
מסכימה :)

@אבן דרך
יכול להיות שהתלתלים היו כהים, לא זוכרת את כל הספר בעל פה,
זכרתי רק שהייתה שונה ובהירה יותר מאחיותיה, אז ככה היא הצטיירה לי...

שימו לב, ביקשו שוב ושוב: תגובות כאן בנספח:rolleyes:

@אבן דרך

זה לא משנה העיקר הכוונה והעיקר שהציור מהממם והעיקר שאת מסכימה להוריד אותו ;) ;) ;)

הלה בת 10.-0-Animated.gif

בנט פרי לא תראו כלום

@אבן דרך

אופס, צודקת..
שאני אמחק שם את התגובה?
אין לי מושג איך עושים את זה.
ולגבי ליאה: כתוב איפשהו באיזה קטע עם ז'וליקה, חושבת שבקטע שפאר בא, על 'תלתליה הכהים שנצצו בנחישות' או משהו דומה, ועוד איפשהו על 'תלתליה הכהים היו אסופים בתסרוקת גבוהה', או משהו כזה.
לא זוכרת בדיוק..:eek:
הציור, לדעתי יפה ממש, אבל יכול להיות שהוא מתאים יותר ל..הממ.. טור?
או הלה?

ודרך אגב, היה שם ציור שממש ממש אהבתי, לא זוכרת של מי- של אונמר, שומרת החותם.
היו לילדה תלתלים בהירים אסופים בתסרוקת די גבוהה, זוכרת, ונדמה לי שזה צויר מהצד..
מי שצייר\ה את זה, שתדע\י שממש אהבתי!

לאיזה דמות הכונה?
בכוונה לא כתבתי בהתחלה. קיוויתי שהצלחתי ליצור דמות מספיק ברורה.
אבל אם את שואלת אז ציירתי את סיגוראד, דודו של אלרון.
אגב, קראתי שוב את כל הקטעים בספר שהוא מופיע בהם, רשמתי לי תיאור חיצוני ותכונות שלו, שאלתי את גוגל מה זה "שבטים נורדים", אספתי תמונות של וויקינגים, השראות...
קיצער, רב העבודה היתה בכלל לפני הציור עצמו :)

בכוונה לא כתבתי בהתחלה. קיוויתי שהצלחתי ליצור דמות מספיק ברורה.
אבל אם את שואלת אז ציירתי את סיגוראד, דודו של אלרון.
אגב, קראתי שוב את כל הקטעים בספר שהוא מופיע בהם, רשמתי לי תיאור חיצוני ותכונות שלו, שאלתי את גוגל מה זה "שבטים נורדים", אספתי תמונות של וויקינגים, השראות...
קיצער, רב העבודה היתה בכלל לפני הציור עצמו :)
אני מייד זיהיתי...
והציור מטורף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה