גם את שלי...לא הבנתי את זה שהציורים של ממלכה במבחן נשלחים למיה קינן ואחר כך מפורסמים ברשימת תפוצה...
אפשרי בבקשה לא לשלוח לה את הציור שהעליתי...???
לא מעוניינת שיתפרסם ככה... תודה![]()
לא לשלוח לה את הציור שהעליתי...???
בסדר גמור,גם את שלי...
אבל מה עם אלו שציירו מספרים אחרים ולא ממלכה במבחן?האתגר נעול.
רק עוד לא הוכרזו הזוכים...
לקח זמן עד שההעברתי את התמונות, ועוד עד שיבחרו תמונות,
היא אמרה שיהיה זוכים ממלכה במבחן וגם מספרים אחריםאבל מה עם אלו שציירו מספרים אחרים ולא ממלכה במבחן?
או שאת מכריזה על שניהם יחד?
כן, שניהם לחוד, לכן אני שואלת על אלו שלא ציירו ממלכה במבחן שאותם שופטים התפוצה של מ. קינןהיא אמרה שיהיה זוכים ממלכה במבחן וגם מספרים אחרים
כן הכל ביחד...אני ינסה לזרז...או שאת מכריזה על שניהם יחד?
כן? אני לא קיבלתי... (מנויה בעיקרון לקבוצת המיילים שלה).קיבלתי עכשיו מייל ממיה קינן
מראש אמרו שציורי נשים לא ישתתפוראיתי שלא שלחו את כל הציורים של ממלכה במבחן!!!
חבל, בתור אחת עם הכרות אישית של רוב הדמויות של ממלכה, יש כמה שממש היו בול לדמות, ולא נכנסו...
נכון, אבל זה לא רק ציורי נשים...מראש אמרו שציורי נשים לא ישתתפו
כמה מהציירים ביקשו שלא ישלחו את הציור שלהםנכון, אבל זה לא רק ציורי נשים...
בדקתי,כמה מהציירים ביקשו שלא ישלחו את הציור שלהם
אוליי זה היה תלוי בסופרת .. אני לא מאמינה שלא שלחו אליה את הכל ... בטוח שגם שלחו לה את הבנות בלי שום קשר שתראה @מלכה יזדי מה את אומרת ?בדקתי,
את קנז שאהבתי לא שלחו אליה, ולא ביקשו שהוא לא ישלח...
איפה ראית?ראיתי שלא שלחו את כל הציורים של ממלכה במבחן!!!
חבל, בתור אחת עם הכרות אישית של רוב הדמויות של ממלכה, יש כמה שממש היו בול לדמות, ולא נכנסו...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים