עזוב אותך מפלפולים, תעלה את זה בלי ניקוד - זה קשה ככה.
תרגום לקונספירציית הקונספירציהעזוב אותך מפלפולים, תעלה את זה בלי ניקוד - זה קשה ככה.
מר @קופי 100
מר @SIMCHA
מר @דיונון
גב' @nechama ra
לא צדקתי?...
ב. צירפת כאן צלמת מקצועית אשר יצירותיה נודעו למרחוק אך לרוב לא בקרב בני קהילתנו המפואריםעיין כאן
באמת הסתבכתי בזה. זה חלק בלתי נפרד מהקנוניא שלכם עם משרד התקשורת.א. לא צדקת בציון הניק שלי.
שום דבר לא במקרה.ב. צירפת כאן צלמת מקצועית אשר יצירותיה נודעו למרחוק אך לרוב לא בקרב בני קהילתנו המפוארים
צודק...ג. תיאורית קונספירציה צריכה להיות תיאוריה חדשנית המערערת על ההנחה המקובלת, סתם לכתוב סיפור הידוע לכל ושאף אחד מאיתנו לא מנסה להסתיר יכול לזכות בתחרות סיפור השנה ודומיו אך לא באתגר הקונספירציה.
הרגעת אותי.(לא לגמרי..)משוררים יקרים,
אל נא אחי תרעו לראות בהודעתי ובהקשר הסיפור אודות הקהילה ממרכז הארץ כל נימת זלזול ביצירת השירים.
אדרבה, חובבני מאוד שירים וחרוזים. ואני רואה בעיסוק בכתיבתם חלק בלתי נפרד מהתמחות ב'כתיבה ספרותית'.
לא נכתבה הודעתי אלא לאתגר את יכולת הקונספירציה שבקרבנו.
מחמיא, אך עם זאת לא ראוי, שאכתב בנשימה אחת בענייני חריזה וכתיבת שירה יחד עם הנזכרים לעיל המחוננים בכשרון נדיר.
לא הורס את המחמאה -מחמיא, אך עם זאת לא ראוי, שאכתב בנשימה אחת בענייני חריזה וכתיבת שירה יחד עם הנזכרים לעיל המחוננים בכשרון נדיר.
אמנם הסופר המוצלח מתיימר להביא אלינו את מחשבותיו של ילד רך בשנים שיכול לחשוב ככל העולה על רוחו, אך חושבני שכאנשים מבוגרים חובה עלינו גם לקחת בחשבון את עשרות אלפי ההורים ובני המשפחה אשר להם תסמונת דאון זוהי מציאות חיים מורכבת ואשר התמודדותם מתלווית אל סדר יומם יום יול ורגע ורגע וקריאת הדברים פה באשכול ברגע של אתנחתא עלולה לצבוט את ליבם בחוזקה ולשלחם חזרה אל שגרה חמוצה.אבל ככל שהתעמקתי בנושא לא מצאתי תשובה לשאלה הגדולה: מי אמר שאני לא תסמונת דאון?
הסתכלתי הרבה במראה וראיתי שאני כן קצת נראה תסמונת דאון. גיליתי גם שאם אני לא מחזיק את הלשון בתוך הפה – היא יוצאת קצת החוצה. חוץ מזה שלפעמים אני לא מבין מה הרב'ה מסביר בכיתה.
לא כל-כך אכפת לי כי לתסמונת דאון יש כל היום טיולים וקייטנות, רק אני לא רוצה שתבוא עובדת-סוציאלית לדבר אתי, היא בטח מפחידה מאוד.
היה, היה צליל זלזול.כל נימת זלזול ביצירת השירים
אחינו, מה נלחצת?!הרגעת אותי.(לא לגמרי..)
אני באמת חדש פה, והכתיבה שלי יותר בהקשרים של שירה וחריזה ופחות סיפורת ומאמרים מלומדים.
מקווה שלא הגזמתי. באם כן, אשמח לקבל על כך ביקורת בפומבי או באישי.
אוי, צר לי.היה, היה צליל זלזול.
חייך ותן לחיוך!אוי, צר לי.
ממש לא הייתה הכוונה לצלצל צליל זלזול.
מקסימום צליל חיוג, סליחה, צליל חיוך.
לקחתי בחשבון, אני מכיר את התחום היטב מקרוב.אמנם הסופר המוצלח מתיימר להביא אלינו את מחשבותיו של ילד רך בשנים שיכול לחשוב ככל העולה על רוחו, אך חושבני שכאנשים מבוגרים חובה עלינו גם לקחת בחשבון את עשרות אלפי ההורים ובני המשפחה אשר להם תסמונת דאון זוהי מציאות חיים מורכבת ואשר התמודדותם מתלווית אל סדר יומם יום יול ורגע ורגע וקריאת הדברים פה באשכול ברגע של אתנחתא עלולה לצבוט את ליבם בחוזקה ולשלחם חזרה אל שגרה חמוצה.
גם בחלום אני חושבת
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים