***נספח לאתגר-דמות***

• הוסף לסימניות
הערות- הארות- ניתוחים וכו'-

כאן!

• הוסף לסימניות
הי,
ריפקי כל הכבוד על היוזמה!
אתגר מעניין!

הצליחי.

• הוסף לסימניות
תודה על היוזמה המעניינת!
אם תהיה היענות או לא- ימים יגידו
כי עורכות סרטים הן לאו דווקא תסריטאיות...
אבל אם כן- אין ספק שזה יקדם את כולנו!

• הוסף לסימניות
אפשר להכניס קישור לאתגר, בפורום סופרות וכתיבה.

• הוסף לסימניות
נחמי!!!!

כל הכבוד על האומץ להיות ראשונה!
עשית את זה ובגדול!!

אהבתי מאד את הסצנה שלך!
הלוקיישן- ממש מתאים למשהו חולה נקיון.
בענין החבר-
גם משהו שלא איסטניסט היה מסתייג ממנו בלש' עדינה. בכלל, הוא סתם עצבן אותי, סוג של חוסר טאקט אולי.
ומנחם- איזה בחור עדין ..למרות שהוא מת מגועל ועוד שניה קורה לו משהו הוא לא מתעצבן עליו, בוגר משהו...

הרחקת לכת--- התעלף?!
לא ידעתי שאפשר להתעלף מזה.. אבל למה לא.. זכותך לקחת את הסרט לאן שאת רוצה.

שאפו!

• הוסף לסימניות
ריפקא, תודה!

זה היה כיף ומרענן.

איכשהו אפיון הדמות שיצרת העיף אותי לקטע קיצוני שיצא מכלל שליטה (הדמות של החבר, התגובה של הגיבור). מתנצלת... ;)

אני בדרך כלל לא נכנסת לפורום הזה, אז מצטרפת להמלצה של שיילה לתת קישור גם בפורום סופרות וכתיבה אם את מעוניינת להגדיל את כמות המשתתפים באתגר.

אם אפשר לשאול, לא היה לך פעם ניק אחר? יצא לי להסתכל באתגר כתיבה בן שנה שהניק הנוכחי שלך חתום עליו, וזכרתי שניקית אחרת כתבה אותו. אני לא הוזה, נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechamizak;2170059:
ריפקא, תודה!

זה היה כיף ומרענן.

איכשהו אפיון הדמות שיצרת העיף אותי לקטע קיצוני שיצא מכלל שליטה (הדמות של החבר, התגובה של הגיבור). מתנצלת... ;)

אני בדרך כלל לא נכנסת לפורום הזה, אז מצטרפת להמלצה של שיילה לתת קישור גם בפורום סופרות וכתיבה אם את מעוניינת להגדיל את כמות המשתתפים באתגר.

אם אפשר לשאול, לא היה לך פעם ניק אחר? יצא לי להסתכל באתגר כתיבה בן שנה שהניק הנוכחי שלך חתום עליו, וזכרתי שניקית אחרת כתבה אותו. אני לא הוזה, נכון?

הדמות של החבר והגיבור והקיצוניות ביניהם - הכל ביחד יצר לך סצנה יפה מאד!
באמת נתתי קישור בפורום כתיבה, האתגר הזה נותן אפשרות גם לכאלה שלא מצליחות להכנס לפורום הסגור.

ובאמת היה לי ניק אחר. צודקת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריפקא;2170172:
הדמות של החבר והגיבור והקיצוניות ביניהם - הכל ביחד יצר לך סצנה יפה מאד!
באמת נתתי קישור בפורום כתיבה, האתגר הזה נותן אפשרות גם לכאלה שלא מצליחות להכנס לפורום הסגור.

ובאמת היה לי ניק אחר. צודקת.

תודה. רק הערה קטנונית: האתגר פה נותן אפשרות גם לכאלה שלא ניסו להיכנס לפורום הסגור מסיבות שונות... ;)

• הוסף לסימניות
ריפקא, תודה!

זה היה כיף ומרענן.

איכשהו אפיון הדמות שיצרת העיף אותי לקטע קיצוני שיצא מכלל שליטה (הדמות של החבר, התגובה של הגיבור). מתנצלת...

מקסים!
סחטיין על הלוקיישן שעשה את הסצינה מקסימה
בקטנה- המשפט "אף אתה הקהה את שיניו" מסורבל וממש לא אמין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רקורדית;2170536:
מקסים!
סחטיין על הלוקיישן שעשה את הסצינה מקסימה
בקטנה- המשפט "אף אתה הקהה את שיניו" מסורבל וממש לא אמין...

לכי תביני הומור של בחור ישיבה...

אם זה לא היה ברור, כל הקטע קיצוני ולא אמין...

• הוסף לסימניות
אם זה לא היה ברור, כל הקטע קיצוני ולא אמין...
ברור שהלכת פה על עולם דמיוני-קיצוני וזה נהדר, וברור :) אבל- גם בתוך גבולות הגזרה האלה המשפט הזה מאולץ מדי. רוצה לראות? תעמדי מול מראה/מצלמה ותשחקי את הטקסט, תראי שתתקעי במשפט הזה, הוא פשוט לא זורם כמו השאר

• הוסף לסימניות
נאסד-
בחירת הלוקיישן מעולה!!- עוזר לבטא את הבעיה שלו ולבדל אותו משאר החבר'ה המאובקים הצרודים....

שימו לב שכל החברים של מנחם ניראים לנו חסרי טאקט ומעצבנים אבל זה רק נראה לנו כך כי הם בעצם מתנהגים נורמלי רק שאנחנו, שיודעים על מה הסצנה מדברת, שמים את הפוקוס על ה'איסטניזם' וזה ישר הופך לנו את החברים לחסרי כל השכלה חברתית מינימלית...

השכלת לתאר את מנחם החברותי והנחמד--כי זה הוא! למרות הידיים השומניות והמלוחות הנוגסות בצי'פסו שזה הדבר הכי טעים שאוכלים בטיול ובבית כבר לא מסתכלים על זה... :)

מענין..נראה לי שבסיום האתגר נוכל לחבר את הסצנות לסרט אחד כי בעצם זה אותו אדם מנקודות מבט שונות..

סצנה מעולה מבחינתי..!

• הוסף לסימניות
שיילה-

חדר אוכל של ישיבה----

פשוט מצליחים לראות את הפריים- מטבח, סיר מתכת ענק של טשולנט מלוכלך, מבשלת או טבח מותש, קצת סיגריות על הרצפה זכר לסנטוחה שעשו לברקוביץ אתמול, מקרר תעשיתי, רצפה אפורה, והריח אוי... כשיקרינו את הסרט יהיו חייבים להשפריץ קצת אחרת זה לא יהיה זה..

אולי כן- כי זה כתוב מצוין ומה יותר ישיבתי מליל שישי ופילוחים מהמטבח.

הכתיבה מעולה. הסלנג הישיבתי, היחסי חברות,---

היה מענין לקרוא.

• הוסף לסימניות
הי ריפקא,

התיאורים שלך בסצנה עשירים ומוקפדים, הפעולה של הדמות המרכזית בסצנה (הגיהוץ) כל כך הולמת את המאפיינים שלה, ומנחם עצמו - אפשר ממש לחוש את ייסוריו...
תשלחי אותו דחוף לטיפול בחשיפה!

הדמויות של החברים מצטיירות בעיניי כמגוון אנושי ססגוני: יואל מקרית יואל מונרו, מויש הוא פריק מצוי ומנחם אילני מגיע, בכלל, ממשפחה מפדלניקית שנשרפה. בטח, הולך שם אקשן.

רק מי זה נתנאל? ומאיפה הוא צץ?

ולי, באופן אישי, לא הסתדרה דמותו העדינה של מנחם עם המוזיקה בווליום גבוה שהוא שומע באזניות, אבל זה, אולי, עניין תת מגזרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechamizak;2175847:
הי ריפקא,

התיאורים שלך בסצנה עשירים ומוקפדים, הפעולה של הדמות המרכזית בסצנה (הגיהוץ) כל כך הולמת את המאפיינים שלה, ומנחם עצמו - אפשר ממש לחוש את ייסוריו...
תשלחי אותו דחוף לטיפול בחשיפה!

הדמויות של החברים מצטיירות בעיניי כמגוון אנושי ססגוני: יואל מקרית יואל מונרו, מויש הוא פריק מצוי ומנחם אילני מגיע, בכלל, ממשפחה מפדלניקית שנשרפה. בטח, הולך שם אקשן.

רק מי זה נתנאל? ומאיפה הוא צץ?

ולי, באופן אישי, לא הסתדרה דמותו העדינה של מנחם עם המוזיקה בווליום גבוה שהוא שומע באזניות, אבל זה, אולי, עניין תת מגזרי.

תודה נחמי!

אהבתי את הרעונות שלך על החברים שלו.. אבל על מנחם זה הכי מתאים- היה בישיבה תיכונית, קיבל מאה בהכל, נשרף.. הכל לישיבה.

המוזיקה- היה לי בראש שהוא שומע חזנות, מתאים לו, לא?!
וחזנות זה נורא חזק באוזניים..

נתנאל זה טעות כתיב.. היה נתנאל והוחלף למויש, נשאר זכר קטן להחלפה..

• הוסף לסימניות
שיילה- גמרת אותי עם הפולקע.........
ברוך שעשני אישה!!!:D:D

• הוסף לסימניות
הגשש-

איזו סצנה יפה!!

ולמה אני אהבתי אותה?!

כי-- יש בה קונפליקט שכתוב בצורה יפה כ"כ, יש בה רגש, אפשר להתחבר לדמות ולהרגיש אותה ואת הסיטואציה הבעיתית כ"כ בשבילו שהוא נמצא בה.

כי --הבחירה של מנחם כבחור חסידי, בן 17, לדעתי היתה מאד נכונה לסצנה הספציפית הזו של שמירה על כבוד הלחם-- ראיתי בעיני רוחי את מנחם עומד שם והתאים לי מאד התיאור שלו.

וגם-
המלל שכעט ואין- וזה מעלה את הסצנה מבחינתי, כי זה גם חלק מהכללים של האתגר...

שאפו על הרעיון ועל הביצוע!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ריפקא;2182397:
הגשש-

איזו סצנה יפה!!

ולמה אני אהבתי אותה?!

כי-- יש בה קונפליקט שכתוב בצורה יפה כ"כ, יש בה רגש, אפשר להתחבר לדמות ולהרגיש אותה ואת הסיטואציה הבעיתית כ"כ בשבילו שהוא נמצא בה.

כי --הבחירה של מנחם כבחור חסידי, בן 17, לדעתי היתה מאד נכונה לסצנה הספציפית הזו של שמירה על כבוד הלחם-- ראיתי בעיני רוחי את מנחם עומד שם והתאים לי מאד התיאור שלו.

וגם-
המלל שכעט ואין- וזה מעלה את הסצנה מבחינתי, כי זה גם חלק מהכללים של האתגר...

שאפו על הרעיון ועל הביצוע!

תודה תודה, ותודה על האתגר המדהים הזה, קפצתי לכאן מפורום כתיבה, היה שווה!
בכתיבה אני תמיד משתדל לתת גם את האווירה מסביב, את הלוקיישן ולא רק את הסיפור.

• הוסף לסימניות
בפונטציאל?!!!!

איזו הפתעה! עד לפה הגעת???

ובכלל- איזה כיף שלקחת את החברה' שלי ושילבת אותם בסצנה שלך, זה אומר שאהבת אותם ואני נורא מתרגשת..;):)

לגבי הכתיבה והסצנה-
כל הכבוד על האומץ פעם ראשונה לכתוב תסריט ולעלות!
הכתיבה עצמה יפה מאוד וגם ההתרחשויות בסצנה.
מסכן מה עשית למנחם- העפת עליו כביסה מלוכלכת- ועוד של יואל!! מצאת מי..
אהבתי את הרעיון של הכביסה מאוד- זהו חלק בלתי נפרד מעולמם של ישני הפנימיות וזה מתחבר נורא יפה לבעיה של מנחם.

שאלה ברשותך- למה הוא שם את האוזניות מיד אח"כ?
אני היתי מצפה לעוד איזה פעולה חוץ מהבעת הגועל, או שאולי רצית להראות שהדרך שלו לברוח ולא לצעוק זה לתחוב את האוזניות באוזנים.. אבל גם בנאדם נורמלי היה נותן איזה לחישה-גערה-צעקה-שאגה אם היה עף עליו ענן של כביסה מלוכלכת.. :(

.

• הוסף לסימניות
לאיפה יברח? שעה נסיעה..
להקים סצנות ? זה לא הוא- מנחם.
הרי הוא רגיש לזולתו למרות הרגישות שלו.

אוזניות ממלאות את כל חלל החשיבה והתחושה במיוחד אם זה מישהו שמסלסל בקולו עד למרומים ..
וזה הפתרון הזמין שהוא נושא איתו לכל מקום.

הדמויות ששיחקו כבר הן קימות והייתי חייבת להתייחס אליהן , הן פשוט ביקשו , חלקן בנימוס וחלקן תבעו את הבקשה כמו יואל שמנחית את השקית..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה