נכתב ע"י nechamizak;2170059:ריפקא, תודה!
זה היה כיף ומרענן.
איכשהו אפיון הדמות שיצרת העיף אותי לקטע קיצוני שיצא מכלל שליטה (הדמות של החבר, התגובה של הגיבור). מתנצלת...
אני בדרך כלל לא נכנסת לפורום הזה, אז מצטרפת להמלצה של שיילה לתת קישור גם בפורום סופרות וכתיבה אם את מעוניינת להגדיל את כמות המשתתפים באתגר.
אם אפשר לשאול, לא היה לך פעם ניק אחר? יצא לי להסתכל באתגר כתיבה בן שנה שהניק הנוכחי שלך חתום עליו, וזכרתי שניקית אחרת כתבה אותו. אני לא הוזה, נכון?
נכתב ע"י ריפקא;2170172:הדמות של החבר והגיבור והקיצוניות ביניהם - הכל ביחד יצר לך סצנה יפה מאד!
באמת נתתי קישור בפורום כתיבה, האתגר הזה נותן אפשרות גם לכאלה שלא מצליחות להכנס לפורום הסגור.
ובאמת היה לי ניק אחר. צודקת.
ריפקא, תודה!
זה היה כיף ומרענן.
איכשהו אפיון הדמות שיצרת העיף אותי לקטע קיצוני שיצא מכלל שליטה (הדמות של החבר, התגובה של הגיבור). מתנצלת...
נכתב ע"י רקורדית;2170536:מקסים!
סחטיין על הלוקיישן שעשה את הסצינה מקסימה
בקטנה- המשפט "אף אתה הקהה את שיניו" מסורבל וממש לא אמין...
ברור שהלכת פה על עולם דמיוני-קיצוני וזה נהדר, וברוראם זה לא היה ברור, כל הקטע קיצוני ולא אמין...
נכתב ע"י nechamizak;2175847:הי ריפקא,
התיאורים שלך בסצנה עשירים ומוקפדים, הפעולה של הדמות המרכזית בסצנה (הגיהוץ) כל כך הולמת את המאפיינים שלה, ומנחם עצמו - אפשר ממש לחוש את ייסוריו...
תשלחי אותו דחוף לטיפול בחשיפה!
הדמויות של החברים מצטיירות בעיניי כמגוון אנושי ססגוני: יואל מקרית יואל מונרו, מויש הוא פריק מצוי ומנחם אילני מגיע, בכלל, ממשפחה מפדלניקית שנשרפה. בטח, הולך שם אקשן.
רק מי זה נתנאל? ומאיפה הוא צץ?
ולי, באופן אישי, לא הסתדרה דמותו העדינה של מנחם עם המוזיקה בווליום גבוה שהוא שומע באזניות, אבל זה, אולי, עניין תת מגזרי.
נכתב ע"י ריפקא;2182397:הגשש-
איזו סצנה יפה!!
ולמה אני אהבתי אותה?!
כי-- יש בה קונפליקט שכתוב בצורה יפה כ"כ, יש בה רגש, אפשר להתחבר לדמות ולהרגיש אותה ואת הסיטואציה הבעיתית כ"כ בשבילו שהוא נמצא בה.
כי --הבחירה של מנחם כבחור חסידי, בן 17, לדעתי היתה מאד נכונה לסצנה הספציפית הזו של שמירה על כבוד הלחם-- ראיתי בעיני רוחי את מנחם עומד שם והתאים לי מאד התיאור שלו.
וגם-
המלל שכעט ואין- וזה מעלה את הסצנה מבחינתי, כי זה גם חלק מהכללים של האתגר...
שאפו על הרעיון ועל הביצוע!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים