*** נספח לאתגר הדו שבועי - נר ***

• הוסף לסימניות
זה המקום להאיר הארות...
בהצלחה !

• הוסף לסימניות
נושא יפה!!

• הוסף לסימניות
רעיון מדליק, :)קדימה לעבודה!!!

• הוסף לסימניות
אני עדיין חדשה כאן. מישהו יכול להסביר לי בדיוק במה מדובר? רק ציורים שבוצעו במחשב מתקבלים או גם ציורים ביד? מה הכללים?

• הוסף לסימניות
הכל מתקבל!! אין כללים מעבר למה שכתוב .
זה אתגר שכל מי שיש לו ציור שמתאים אליו יכול להעלות, ומי שזוכה עושה את האתגר הבא.

• הוסף לסימניות
הנה האילוסטרייטור ללא הצללות הפוטושופ

קבצים מצורפים

• והאר עינינו-01.jpg
    2 MB · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הוא עשה עבודה יפה, הפוטושופ.
יצא לך מדהים!
התחברתי מאד לא' הזורחת, יש בה הרבה אמונה ותקווה. לראייתי.

• הוסף לסימניות
יצחק, הציור שלך מקסים!!
(אפשר קצת הסבר על הא'?)

• הוסף לסימניות
א' זה אור, אהבה, אמונה. אנוכי ה' אלוקיך.
האור הגנוז לצדיקים לעתיד לבוא, שגנזו בתורה.
נר מצוה ותורה אור.
רציתי לבטא את האור שבתורה, אור שהוא לא גשמי, אלא רוחני, לכן במקום השלהבת הרגילה שמתי א'

• הוסף לסימניות
ואו מירי ב, הציור שהעלית כ"כ עמוק!! ומצד שני כ"כ אוווצ', ממש הכאיב לי בכליה.
מקסים מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1822487:
ואו מירי ב, הציור שהעלית כ"כ עמוק!! ומצד שני כ"כ אוווצ', ממש הכאיב לי בכליה.
מקסים מאוד!

תודה רבה, ליהיא!
אולי תעלי גם ציור משלך?

• הוסף לסימניות
חבר'ה!
בינתיים הציורים משו משו, ממש אחד אחד!
וזה מדהים! יש שם רק אחד! (שלי כמובן לא משתתף בתחרות)

• הוסף לסימניות
עד מתי האתגר?

• הוסף לסימניות
חכו חכו... שלי כבר מגיע!

• הוסף לסימניות
כפי שציינתי בקדימון של הציור, האסוציאציה שעלתה במחשבתי היתה "נר אלוקים נשמת אדם".
את הנשמה יש לשמור ולנצור שלא תכבה. ומי יכול לשמור עליה אם לא הקב"ה? אם ה' לא ישמרנה אבוי לנו.
הנר מסמל את הנשמה, והידים את השמירה שאנו מבקשים מהקב"ה שישמור עליה.
הלואי ונזכה לשמירה הזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה למפרט;1827652:
כפי שציינתי בקדימון של הציור, האסוציאציה שעלתה במחשבתי היתה "נר אלוקים נשמת אדם".

יפה! דווקא ברגע הראשון זה היה נראה לי המדרש על התינוק שלומד תורה ונר דולק על ראשו...

• הוסף לסימניות
איטה -
אהבתי נורא את שלך.
איזה יופי. וההבעה שלו מהממת!

• הוסף לסימניות
איטהלה, אהבתי.

• הוסף לסימניות
וואו! פתאום נוספו פה ציורים חזקים---
איזה יופי!
יש מצב מירי שאת נותנת ההארכה? אני לא מצליחה לגמור ומחר אני עסוקה נון סטופ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה