*** נספח לאתגר הדו שבועי - נר ***

• הוסף לסימניות
כן, עד מתי האתגר?

• הוסף לסימניות
כן
הרגע ראיתי את האתגר...
אפשר הארכה עד סוף השבוע?

• הוסף לסימניות
איטה-מעולה!!

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה,
הזוכה מקבל משהו חוץ מכבוד?

• הוסף לסימניות
איטה אהבתי מאד!
יש לך המון סיגנונות.
באיזה תוכנה? אילוסטרייטור?

• הוסף לסימניות
טוב, נעשה סדר.
שמי איטה מרמורשטיין (לא איטא ולא איטהלה, סתומרת, כן, כך בעצם קוראים לי...)
אני נהנית לראות שיש אנשים שעדיין זוכרים שיש לי שם חיבה.

• הוסף לסימניות
שלום!
אני מאריכה את האתגר ליום שלישי הבא, כ"ח במר חשוון בע"ה.
סקרנית לראות מה יעלה בחובו שבוע זה... :)

• הוסף לסימניות
חוי, מדהים!

• הוסף לסימניות
אוף!!!!!!
עד היום לא היה לי זמן לחשוב על רעיון מוצלח לביצוע, ובדיוק היום עלה בדעתי רעיון מדליק!!!!!!! אך מסתבר שנזכרתי מאוחר מידי.... היום כבר היום האחרון להגשה אחרי ההארכה, וזה ציור מורכב שצריכים למצוא לו הרבה זמן....
איזה פספוס!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;1842209:
אוף!!!!!!
עד היום לא היה לי זמן לחשוב על רעיון מוצלח לביצוע, ובדיוק היום עלה בדעתי רעיון מדליק!!!!!!! אך מסתבר שנזכרתי מאוחר מידי.... היום כבר היום האחרון להגשה אחרי ההארכה, וזה ציור מורכב שצריכים למצוא לו הרבה זמן....
איזה פספוס!!!

פספוס לכולנו!;)...
לא נורא בתיה, מחכה לראות אותך עם יצירה מדליקה באתגר הבא (עם תקווה שההשראה תבוא מוקדם יותר...)
הצלחות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה