נספח לאתגר ***נספח לאתגר הדו-שבועי: פיקס איט***

• הוסף לסימניות
1 או: הגמד והענק.

2 האתגר מתחלק לשני שלבים, כאשר לכל שלב יינתן שבוע להגשה.

3 נראה לי שכדי להגיע לתוצאות המיטביות כדאי להסתיר את מהלך השלב השני עד לסיום ביצוע השלב הראשון. אי לכך אני רוצה לפרסם תחילה את הכללים של השלב הראשון, ורק לאחר שעובר שבוע וכל המשתתפים הגישו את ביצוע השלב הראשון - לפרסם את כללי השלב השני.

4 תראו, אולי לא כולכם בעלי חוש דרמה מפותח כשלי, אני מקבלת את זה. לא מבינה, אבל מקבלת. אז אם לא תהיו מסוגלים לעמוד במתח, הגידו נא לי, כאן עד מחר ב23:00 בדיוק. אם אראה התנגדות משמעותית לחלוקה, אפרסם את כללי שני השלבים בבת אחת, ואיכות האתגר על ראשכם. בעצם, במקרה כזה אולי אשקול למצוא אתגר אחר. וגם אז- איכות האתגר יהא על ראשכם. הממפ.

5 אם לא תהיה התנגדות משמעותית, אנהג כמפורט לעיל, ע"ש, (פסקה 3)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא...

אמנם הסקיצה שrivkasara
עשתה על הציור שלי, יצאה מתוקה ממש. תודה ששמרת עליו! אבל אני מאמינה שכמוני כל המשתתפים בשלב הראשון מרגישים איזו החמצה על הציור שהם דמיינו, שכבר לא יהיה...

באמת נתת לי סקיצה מתוקה מישהו פירגן לי עליה בתור סקיצה, נאלצתי לומר שלא שלי...
אבל את צודקת. אף פעם לא אהבתי שנ-וג-עים בציורים שלי ולא משנה כמה הוא יהיה מקצועי.
שלי. נקודה.

• הוסף לסימניות
בינתיים שלוש בעד - אחד (שתיים?)
נגד. אנחנו נמשיך אלא אם כן תתגלה התנגדות משמעותית.
@rivkasara ו @ש. רוזנשטיין ,
משיחתי עם כמה מהמשתתפים: שמחנו להעביר את הציור לאדם אחר לפני שהעבודה עליה תהפוך למייגעת מדי. הופתענו מתוצאות שלא חלמנו עליהם, וצחקנו כהוגן מכמה ציפיות שלנו שנהפכו על פיהם.

מניסיוני, היקשרות רגשית לציור שלכם בשלב הסקיצות הרסנית. כבוד ליצירה זה דבר גרוע. לתכנונים גרנדיוזים טרם זמנן יש השלכות מאוד חמורות על המשך היצירה.

אני רוצה שתתנתקו מהסקיצה שלכם. תבינו שההמשך לא נתון בידיכם. תקלטו שהדבר היחיד שמוטל עליכם הוא השלב הספציפי. הקטן. הקל. העלוב. הנוכחי. השאר לא קשור אליכם ולא מעניין אתכם.

הכאב הזה שאתם חשים עכשיו, היא המתיחה של השרירים המוחיים שלכם (מוח הוא שריר? אופס.)
תהליך יצירת קשרים חדשים, ורכישת מיומנויות חדשות. תהנו מזה.

• הוסף לסימניות
כל שלב אמור להיות טוב רק במעט מקודמו, וכל שלב אמור להיות קל לביצוע.

אהבתי את המשפט הזה, יש בו הרבה הבנה.
לדעתי זה הסוד של ציור יפה באמת.
ואהבתי את השלב שהבאת אליו את הפטריה שלך, ממש יפה!

• הוסף לסימניות
אנשים, יש לכם עד שלישי להגיש את הסקיצות הסופיות. אני שוב מזכירה לכם שהסקיצה הזאת היא הזדמנות שלכם לקשקש לקשקש לקשקש.

תרפיה.

(אם אתם לא אוהבים את הסקיצה שקיבלתם- תשנו אותה. תהפכו, תקרעו, תרטשו אותה. אין בעיה שהסקיצה שלכם תראה שונה ממה שקיבלתם. רק תזכרו להעלות אותה.)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עם כל מה שהיה, שכחתי מהאתגר לגמרי.
(האשמה תלויה לגמרי בכם! העסקתם אותי בדברים הרבה יותר מעניינים.)
קבלו התנצלות. אערוך את תשובתי לזוכים אחרי סיום האתגר של הפושטים.
אלא אם כן תהיה התנגדות משמעותית, כרגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה