נכתב ע"י shalom;1163085:מה עם פרשנות לכל המילים הגבוהות שמופיעות באשכול?
נכתב ע"י *לאה;1163312:שלום, להמשיך גם ל"מילים גבוהות" נוספות, או שזה מספיק להיום?![]()
נכתב ע"י נוי;1163481:אוי, מריסה איזה צחוק... ביצוע, ביצוע.
האמת, גם אני חשבתי על מונה ליזה, אבל מיד ירדתי מזה. בכל זאת היא מעל גיל שלוש.
נכתב ע"י מור770;1163494:קקטוס רק יצירה או שאפשר לקחת דמות מצויירת מוכרת ולעבוד עליה?
יש לי אוסף די גדול של ציורים מפורסמים, מי שמעוניין מוזמן לבקש ואני אעלה את זה לכאן או במייל, רק לציין באיזה נושא מעוניינים (דמויות, נוף, דומם, בע"ח וכו')נכתב ע"י Haim6130;1163485:שמעו החלטתי להשתתף (לפחות לנסות), אבל אין לי מושג היכן ישנו מאגר ציורים או יצירות מפורסמות שאני יכול לקחת אחת ולפרש אותה... יש למישהו אתר עם מאגר כזה / רעיון בשבילי?
נכתב ע"י *לאה;1163531:יש לי אוסף די גדול של ציורים מפורסמים, מי שמעוניין מוזמן לבקש ואני אעלה את זה לכאן או במייל, רק לציין באיזה נושא מעוניינים (דמויות, נוף, דומם, בע"ח וכו')
קשה לי להבין את הכוונה, מהי דמות מוכרת?נכתב ע"י Haim6130;1163540:אם לפי חוקי האתגר מותר לקחת דמות מוכרת ולפרש אותה, מתבשל לי כבר רעיון...
בכל אופן למקרה שלא, אשמח אם תשלחי לי למייל דמויות - משהו ריאליסטי.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!![]()
נכתב ע"י קקטוס;1163545:קשה לי להבין את הכוונה, מהי דמות מוכרת?
אבל אני אנסה לתחום מעט את הכללים:
מבחינתי חשוב שתהיה יצירה מקורית שתשמש מקור השוואה, שבאמצעותה ניתן לבחון מה גרם לשינוי המתואר, האם הטכניקה, הקומפוזיציה, וכו' גרמו לכך, ואיך הם גרמו.
אם ישנה דמות מוכרת, שמופיעה באופן מסויים ביצירה מסויימת, ניתן בהחלט לפרש אותה, אבל רק אם המקור קיים.
כל עוד אתה מציג מקור כלשהו, זה בסדרנכתב ע"י Haim6130;1163549:לצורך העניין מיקימאוס, סופרמן, פו הדוב וכו'...
ז"א הדמות עצמה מוכרת, השאלה אם זה חוקי לפרש אותה למרות שלא מדובר באיזה ציור של ואן גוך או משהו.
זה מצויין, הכי טוב שישנכתב ע"י ליהיא;1163558:חייב לשנות לכל ה"מינימליזם" ו"אימפרסיוניזם" ועוד כל מיני מילים מוזרות? ז"א, אפשר פשוט לצייר בסגנון שלי וזהו? זה נחשב?
אני הבנתי לפי ההוראות שנתת שצריך לבחור יצירה אמנותית מוכרת, לא?נכתב ע"י קקטוס;1163555:כל עוד אתה מציג מקור כלשהו, זה בסדר
נכתב ע"י קקטוס;1163555:המשימה היא כדלהלן: לוקחים יצירת אמנות מוכרת, מכל סגנון שעולה על רוחכם, ויוצרים ממנה יצירה נגזרת.
זה נתון לפרשנות..נכתב ע"י *לאה;1163563:אני הבנתי לפי ההוראות שנתת שצריך לבחור יצירה אמנותית מוכרת, לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים