- הוסף לסימניות
אשמח!נכתב ע"י *לאה;1163531:יש לי אוסף די גדול של ציורים מפורסמים, מי שמעוניין מוזמן לבקש ואני אעלה את זה לכאן או במייל, רק לציין באיזה נושא מעוניינים (דמויות, נוף, דומם, בע"ח וכו')
תשלחי לי?
אשמח!נכתב ע"י *לאה;1163531:יש לי אוסף די גדול של ציורים מפורסמים, מי שמעוניין מוזמן לבקש ואני אעלה את זה לכאן או במייל, רק לציין באיזה נושא מעוניינים (דמויות, נוף, דומם, בע"ח וכו')
נכתב ע"י *לאה;1164646:אני מעלה כמה ציורים של מפורסמים בקובץ rar לכל המעוניין
תנסי, תנסי, רעיונות לא חסר,נכתב ע"י שבע ווין;1164882:לאה, אני ממש מודה לך!
לא יודעת אם אשתתף, צריכה רעיון וזמן...
על כל פנים, אני מעונינת לנסות.
אמממ...
רק אני לא רואה את מה שהעליתי?
מישהו יכול להחכימני?
נכתב ע"י ort;1164990:אמממ...
רק אני לא רואה את מה שהעליתי?
מישהו יכול להחכימני?
נכתב ע"י Haim6130;1165685:חח מירי, אין לי מושג למה אבל אני רואה את הכבשה הזו בעננננננק! היא פרושה לי על כל המסך ועוד נשפכת לצדדים חח
נכתב ע"י *לאה;1164646:אני מעלה כמה ציורים של מפורסמים בקובץ rar לכל המעוניין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים