אתגר נספח לאתגר - חטופים-וקפלן

• הוסף לסימניות
@IMOD מיוחד מאוד!
אבל עתה, אחרי מאבקי שכנוע מפרכים, כבשו את לבב הבוס האדיש,
שכבשו את לב הבוס האדיש.
"בעלי, זו חוויה בלתי נשכחת"
הניסוח המתאים לזוג המדובר: "רועי, זו חוויה בלתי נשכחת"

היו בהמשך עוד כמה, אבל זה מחוויר לעומת הקטע העוצמתי והמרגש שהעלית.

• הוסף לסימניות
אבל זה מחוויר לעומת הקטע העוצמתי והמרגש שהעלית
תודה ענקית!!!
האמת שתוך כדי שכתבתי את הסיפור, התחלתי פתאום לבכות, נכנסתי כול כך לדמות של רועי, זה זעזע אותי.
שכבשו את לב הבוס האדיש.
הפסיק לא יועל במקום ה"ש". אני שונא להכניס את האות "ש" ובמקום אני שם פסיק.
הניסוח המתאים לזוג המדובר: "רועי, זו חוויה בלתי נשכחת"
האם לא מתאים שהאישה תקרא לו "בעלי" כשם חיבה.

תודה שוב על כל התיקונים המשפרים, ובפרט על היחס לנכתב.

• הוסף לסימניות
הפסיק לא יועל במקום ה"ש". אני שונא להכניס את האות "ש" ובמקום אני שם פסיק.
זה בדרך כלל נכון, רק שפה המשפט לא תקין תחבירית בלי השינוי הזה.
ואפרט:
רק חצי שנה חלפה מאז חתונתם, שיגרת יומם העמוס, בעיקר אחרי החופשה הגדולה שלקחו לצורך החתונה, לא הותיר להם רגעי שלווה לעצמם.

אבל עתה, אחרי מאבקי שכנוע מפרכים, כבשו את לבב הבוס האדיש, שהתרצה להעניק להם חופשה בת שבועיים, ואפילו סבסוד קטן למלון בו ישהו כשיטיילו בהרי האלפיים.
כמה הערות ניסוח קלות לפני הנידון דידן: שיגרת יומם העמוסה, לא הותירה להם, (שיגרה היא לשון נקבה).
וכעת לענייננו: מי כבש את לבב הבוס, השכנועים או בני הזוג?
לפי הניסוח שנכתב המשמעות היא שבני הזוג כבשו את לבבו, בעוד שהניסוח התקין בהקשר של המשפט הנוכחי הוא, שהשכנועים עשו זאת.
מה שכן, אני שם לב שגם המשפט הבא מתחיל ב-ש' (שהתרצה), כך שעדיף לנסח את זה אחרת.
משהו כמו:
אבל עתה לאחר מאמצי שכנוע מפרכים (לטעמי 'מאבקי' ו-'מפרכים' בהקשר הזה קצת פחות מתאים, אבל לשיקולכם), שכבשו את לבב הבוס האדיש, הוא התרצה להעניק להם וכו'.
האם לא מתאים שהאישה תקרא לו "בעלי" כשם חיבה.
(נכון אתה חסיד?...;))
אצל זוג חילוני כמו רועי ורותי (שזה גם שם לא מספיק הולם לזוג כזה), זה לא מצוי בכלל, ודאי לא כשם חיבה.

• הוסף לסימניות
לפי הניסוח שנכתב המשמעות היא שבני הזוג כבשו את לבבו, בעוד שהניסוח התקין בהקשר של המשפט הנוכחי הוא, שהשכנועים עשו זאת.
דווקא אני חושב שהמשמעות הנכונה היא שהבני הזוג כבשו את לבבו על ידי השכנועים.
(נכון אתה חסיד?...;))
דווקא לא...
פשוט ניסתי להתאים את הנכתב לרמה חרדית קלסית [קצת נראה לי מוזר לכתוב "רותוש" וכדומה, זה כאילו אישי ולפרסם כזה דבר בפורום...]

• הוסף לסימניות
פשוט ניסתי להתאים את הנכתב לרמה חרדית קלסית [קצת נראה לי מוזר לכתוב "רותוש" וכדומה, זה כאילו אישי ולפרסם כזה דבר בפורום...]
לא התכוונתי לשם חיבה, התכוונתי לשם שנשמע קצת מתקדם יותר, כמו: גלית, וכדו'.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@חני גרשון קטע מרגש ומדהים! (כתמיד...)
רק שאני לא בטוח שהוא עומד בכללי האתגר (קפלן והחטופים).

• הוסף לסימניות
חבר'ה, בעקבות זה:
כמות הלייקים תשוקלל (30 אחוז) בקו הגמר.
נראה לי כדאי לפרגן לייקים, זה יקבל ביטוי משמעותי בתוצאות (אה, וזה גם לא עולה כסף).
רקומר.

• הוסף לסימניות
רק שאני לא בטוח שהוא עומד בכללי האתגר (קפלן והחטופים).
לקחתי את האג'נדות של מר קפלן.
לא היה כתוב שם שחובה לעשות הפגנה... אז לקחתי את סדר יומו של מאור, שהוא שמאלני מושבע, והבאתי עוד פן של החיים שלו.
@הספרן - זה לא נחשב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מרגישה חובה לציין, שלמרות הדעה השכלתנית המובעת בקטע שהעלתי, שחרור החטופות הינו אירוע מרגש ומיוחד שכולנו קיוינו לו. וכדברי סמוטריץ- "מתנגד לעסקה, שמח על חזרת חטופות הביתה".

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השופטים הגיעו להכרעה, או שהם הולכים בדרך המקום ונופלים לסבך הבירוקרטיה?
ניצלת כהוגן את האג'נדה ולקחת אותה למקום טיפה שונה. ובכל זאת אג'נדה זו אג'נדה ושמאלני זה שמאלני. אז בקול אחד, אנחנו מכריזים בזאת כי היצירה המפוארת של חני גרשון עברה ברוב קולות! (כלומר קול אחד).
נ.ב מראש ידעתי שזו תהיה ההכרעה ובכל זאת השהיתי את זה זמן מה. כדי להתעלל במי שהתחכם עם האתגר....:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת