תודה ענקית!!!אבל זה מחוויר לעומת הקטע העוצמתי והמרגש שהעלית
הפסיק לא יועל במקום ה"ש". אני שונא להכניס את האות "ש" ובמקום אני שם פסיק.שכבשו את לב הבוס האדיש.
האם לא מתאים שהאישה תקרא לו "בעלי" כשם חיבה.הניסוח המתאים לזוג המדובר: "רועי, זו חוויה בלתי נשכחת"
זה בדרך כלל נכון, רק שפה המשפט לא תקין תחבירית בלי השינוי הזה.הפסיק לא יועל במקום ה"ש". אני שונא להכניס את האות "ש" ובמקום אני שם פסיק.
כמה הערות ניסוח קלות לפני הנידון דידן: שיגרת יומם העמוסה, לא הותירה להם, (שיגרה היא לשון נקבה).רק חצי שנה חלפה מאז חתונתם, שיגרת יומם העמוס, בעיקר אחרי החופשה הגדולה שלקחו לצורך החתונה, לא הותיר להם רגעי שלווה לעצמם.
אבל עתה, אחרי מאבקי שכנוע מפרכים, כבשו את לבב הבוס האדיש, שהתרצה להעניק להם חופשה בת שבועיים, ואפילו סבסוד קטן למלון בו ישהו כשיטיילו בהרי האלפיים.
(נכון אתה חסיד?...האם לא מתאים שהאישה תקרא לו "בעלי" כשם חיבה.
דווקא אני חושב שהמשמעות הנכונה היא שהבני הזוג כבשו את לבבו על ידי השכנועים.לפי הניסוח שנכתב המשמעות היא שבני הזוג כבשו את לבבו, בעוד שהניסוח התקין בהקשר של המשפט הנוכחי הוא, שהשכנועים עשו זאת.
דווקא לא...(נכון אתה חסיד?...)
לא התכוונתי לשם חיבה, התכוונתי לשם שנשמע קצת מתקדם יותר, כמו: גלית, וכדו'.פשוט ניסתי להתאים את הנכתב לרמה חרדית קלסית [קצת נראה לי מוזר לכתוב "רותוש" וכדומה, זה כאילו אישי ולפרסם כזה דבר בפורום...]
זה חסום לי (חדר מחשבים...) יש סיכוי לפירוט?מה שהמעשים הקטנים שלנו מסוגלים לעשות...
לפי הדיווחים, בעז"ה בל"נ משפחת ביבס תשוחרר בעסקת חטופים הקרובה.זה חסום לי (חדר מחשבים...) יש סיכוי לפירוט?
נראה לי כדאי לפרגן לייקים, זה יקבל ביטוי משמעותי בתוצאות (אה, וזה גם לא עולה כסף).כמות הלייקים תשוקלל (30 אחוז) בקו הגמר.
כרגע השופטים בסבב התייעצות. כשתתקבל הכרעה נעדכן.@הספרן - זה לא נחשב?
גם אם כן, צריך לכתוב 'נהמות'.הרכב שעליו כתבתי, הוציא כמה נהימות, לא אחת...
גם אני טוען כך, אבל הרכב ההוא (גילוי נאות: טויוטה חבוטה מימי הביניים שכלל לא ידעה ימים יפים יותר) שחרר נהימות, ולא נהמות...גם אם כן, צריך לכתוב 'נהמות'.![]()
השופטים הגיעו להכרעה, או שהם הולכים בדרך המקום ונופלים לסבך הבירוקרטיה?כרגע השופטים בסבב התייעצות. כשתתקבל הכרעה נעדכן.
ניצלת כהוגן את האג'נדה ולקחת אותה למקום טיפה שונה. ובכל זאת אג'נדה זו אג'נדה ושמאלני זה שמאלני. אז בקול אחד, אנחנו מכריזים בזאת כי היצירה המפוארת של חני גרשון עברה ברוב קולות! (כלומר קול אחד).השופטים הגיעו להכרעה, או שהם הולכים בדרך המקום ונופלים לסבך הבירוקרטיה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים