חשבתי שהייתי ברורה מספיק כדי להבין גם עפ"י הדוגמאות שהעליתינכתב ע"י דוד דנברג;875025:חבל שלאה לא מסבירה את עצמה לבד
נכתב ע"י *לאה;875099:חשבתי שהייתי ברורה מספיק כדי להבין גם עפ"י הדוגמאות שהעליתי
וגם ע"י ההגדרות הברורות מויקיפדיה מה זה נוף, אם לא אז אפרט.
נוף זה שדה חרוש תלמים,
אגמים, מפלים, נהרות וימים.
נוף זה מרבדי פרחים
שמים תכולים, לפעמים מעוננים,
נוף זו חורשת עצים,
בוסתנים וכרמים, שדה שיבולים,
נוף זה גבעות והרים מוריקים
ואם על הדרך נראו גם בעלי חיים
ומעל בעלי כנף עפים
ובין הירוק צצו גגות רעפים
ואניה שטה בין ים לשמים
וגלים מתנפצים על החוף
כל אלה יחד הם נוף.
ולא דמות, חפץ, חיה,
כשהם העיקר...
ואם לא הובנתי, אין דבר,
מחר יש עוד אתגר...![]()
כן כתבתי, זה כלול בקטגוריה "מרבדי פרחים",נכתב ע"י tamiro;875102:חמניות הולך?....
פשוט לא כתבת את זה כאן![]()
עץ זית כחפץ עיקרי ובלעדי בתמונה עונה להגדרה ? זו היתה ועדייין השאלה היחידה פה.נכתב ע"י *לאה;875099:חשבתי שהייתי ברורה מספיק כדי להבין גם עפ"י הדוגמאות שהעליתי
נוף זה שדה חרוש תלמים,
נוף זה מרבדי פרחים
נוף זו חורשת עצים,
ומעל בעלי כנף עפים
ואניה שטה בין ים לשמים
וגלים מתנפצים על החוף
כל אלה יחד הם נוף.
ולא דמות, חפץ, חיה,
כשהם העיקר...
ואם לא הובנתי, אין דבר,
מחר יש עוד אתגר...![]()
נכתב ע"י *לאה;875099:חשבתי שהייתי ברורה מספיק כדי להבין גם עפ"י הדוגמאות שהעליתי
נוף זה שדה חרוש תלמים,
נוף זה מרבדי פרחים
נוף זו חורשת עצים,
ומעל בעלי כנף עפים
ואניה שטה בין ים לשמים
וגלים מתנפצים על החוף
כל אלה יחד הם נוף.
ולא דמות, חפץ, חיה,
כשהם העיקר...
ואם לא הובנתי, אין דבר,
מחר יש עוד אתגר...![]()
העליתי תמונה של חורשת עצי זית עם הולכת עין פנימה לתוך החורשה,נכתב ע"י דוד דנברג;875116:עץ זית כחפץ עיקרי ובלעדי בתמונה עונה להגדרה ? זו היתה ועדייין השאלה היחידה פה.
"נוף סגור יותר" טוב !נכתב ע"י *לאה;875123:העליתי תמונה של חורשת עצי זית עם הולכת עין פנימה לתוך החורשה,
בעיני זה נוף, אולי העץ הקדמי בולט יותר מהשאר אבל הוא אינו בלעדי,
נכון, זה אינו נוף פתוח כמו הדוגמאות שהעליתי באתגר, זה נוף סגור יותר.
נכון, צודקתנכתב ע"י יצירתית;875127:זה מתחיל להיות מעצבן...
ואווו איזה תמונה הבאת ... הולכה מדהימה ועריכה טובה מאוד, שאפו !נכתב ע"י כדרלעמר;875160:דווקא לי ההגדרה של נוף נראית ברורה לחלוטין, לא מבין מה אתם חופרים בעניין.
לגופו של נושא נראה לי שהנושא כללי מידי ואחוז גבוה מהתמונות שצילמתי בחיי נכלל בהגדרת הנושא, הייתי מצפה מהאגר להיות מעט יותר ממוקד.
בהצלחה!
נכתב ע"י דוד דנברג;875164:ואווו איזה תמונה הבאת ... הולכה מדהימה ועריכה טובה מאוד, שאפו !
בלי עריכה ? וואו ... בים השתקפו העננים והשמים האפורים, ובגלל האובך גם צבע ההרים היטשטש ... מדהים, אהבתי את שכבות הצבע שיוצר המרחק ... ראיה טובה וכשרונית.נכתב ע"י כדרלעמר;875165:תודה רבה!
כמעט ואין עריכה (למעט קונטרס)![]()
נכתב ע"י דוד דנברג;875136:נכון, צודקת
אבל תביני שגם לי מעצבן שבחודשיים האחרונים כל מילה שלי פה בפורום מותקפת (ע"י...) בין אם היא נכונה ובין אם לא, ובמקרה הזה הערתי הערה תמימה שלא נטעה, ע"כ שצילום עץ בלי רקע פתוח לא עונה כ"כ על ההגדרה, ומיד הותקפתי למרות שאני צודק ... חבל מאוד שזה ככה ... ובניג'וס שלי פה אני בסה"כ מנסה להשיב ולהסביר את דעתי הצודקת שמותקפת ממניעים ...
זה בסדר אם ההודעה הזאת תימחק![]()
יאלללה עד שימחקו קבל את זה (שלחתי לך את זה בהודעה פרטית) :נכתב ע"י tamiro;875176:כמה שאתה פטתי
כתבתי לך בדיוק את מה שלאה כתבה לפני כן
ואף צירפתי ציטוט
אתה רואה כל תגובה אליך כהתקפה
אז הגיע זמן להחליף משקפיים...
יאללה למחוק
ועכשיו להודעה שמקווה שלא ימחקו :נכתב ע"י tamiro;875176:כמה שאתה פטתי
כתבתי לך בדיוק את מה שלאה כתבה לפני כן
ואף צירפתי ציטוט
אתה רואה כל תגובה אליך כהתקפה
אז הגיע זמן להחליף משקפיים...
יאללה למחוק
נכתב ע"י rosmarin;875407:אם לא נתווכח איך נדע שאנחנו יהודים?![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים