נספח לאתגר סוף מרחשוון - סיפורי צדיקים בלי סופרלטיבים.

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
שאלת קיטבג: הסיפור חייב להיות אמיתי?

• הוסף לסימניות
וואו, זה מאתגר לחלוטין

את התבנית נקים כאן בפרוג
וכל מוציאי הספרים, כל אחד בשמו הטוב יבורך, יקח מכאן את ההשראה איך להוציא ספרים לילדנו בלי לפגוע בגדלותו של הגדול ובשכלם של הקטנים (אנחנו!)

• הוסף לסימניות
נא לא להיבהל מהתגובה, לקרוא עד הסוף.
;)ממש ממש ממש לא הבנתי מה זה "סופרלטיבים"!!!:D
;)זה האתגר הכי קשה שהיה אי פעם!:D
;)אין לנו טיפת כוח לתנאים המגבילים הללו! :D
הבנתי טוב?:D:eek::p

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
;)ממש ממש ממש לא הבנתי מה זה "סופרלטיבים"!!!
;)האתגר הכי קשה שהיה אי פעם!
;)אין לי טיפת כוח לתנאים המגבילים הללו!
נניח שאת רוצה לכתוב על המורה שלך מהסמינר ;) שאת מעריצה אותה - אז אל תכתבי שכל דמותה אומרת הוד ולאן שהיא הולכת היא מקרינה מין הילה של רוממות רוח סביבה.
(נראה לי. או שהכוונה רק ל-סופר? כלומר - הכי?)

• הוסף לסימניות
א
נניח שאת רוצה לכתוב על המורה שלך מהסמינר ;) שאת מעריצה אותה - אז אל תכתבי שכל דמותה אומרת הוד ולאן שהיא הולכת היא מקרינה מין הילה של רוממות רוח סביבה.
(נראה לי)
אלא המעשה ידבר בעד עצמו?
ללא ציונים?

• הוסף לסימניות
(נראה לי. או שהכוונה רק ל-סופר? כלומר - הכי?)
התגובה שלי באה מתוך הבנה יתירה.........:D:D:D

• הוסף לסימניות
א

אלא המעשה ידבר בעד עצמו?
ללא ציונים?
אם תתארי מעשה הירואי מדי גם הוא עלול להיות סופרלטיב, אם בדרך למעשה הזה תקטיני את כל האנשים סביב כדי לרומם את אותה הדמות, וודאי וודאי שהוא יהיה ספורלטיב

• הוסף לסימניות
א

אלא המעשה ידבר בעד עצמו?
ללא ציונים?
ככה הבנתי את זה. למרות ש"סופרלטיב" במשמעות הפשוטה שלו זה "הכי", בויקימילון גם התייחסו לזה כאל "הפרזה" ככה שנראה לי שזה בסדר.
התגובה שלי באה מתוך הבנה יתירה.........:D:D:D
טוב שאת אומרת. עכשיו אני מפרשת אחרת את תגובתך, אבל מאוחר מידיי. עכשיו כל הקהילה תחשוב שאני הונגרית. (ואני לא)

מסעודה.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על הגבלת מילים
קטעים באורך ספר ממוצע יכולים להיות מענינים, אך לא בתור כתיבה לאתגר

- התנאי המאתגר שהעמיד לנו הבוס, מקצר את הסיפורים מאוד מאוד!?:p:p

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם תתארי מעשה הירואי מדי גם הוא עלול להיות סופרלטיב, אם בדרך למעשה הזה תקטיני את כל האנשים סביב כדי לרומם את אותה הדמות, וודאי וודאי שהוא יהיה ספורלטיב
הכל בהקשר הנכון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בלי סופרלטיבים בכלל, נראה לי שסיפור של שני עמודים
אוכל לתמצת בשני משפטים בלבד.

בהמשך בע''ה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה