חסום בנטפרי.
חסום בנטפרי.
ניתן לנסות להעלות תמונה ממוזערת, לפעמים זה פותר את הבעיה.
אפשר גם לחתוך מעט את התמונה (אפילו בפיקסל אחד או שנים) ואז להעלות את התמונה החדשה.
@אוהב גם מוזיקה בדגש על הגם
צפה בקובץ המצורף 1927805A funny scene of a chubby and especially smiling Haredi man sitting and holding a huge hamburger sandwich in one hand and a huge can of drink with a straw in the other, and he is listening to music through huge, bright blue headphones, with musical notes flying in the air. The man looks happy and enjoying himself. Comic-style imag
תודה על המחמאה (הכפולה
הכלי שלי השתבש לאחרונה ומוציא לי רק כאלה תמונותלא מרובע (אפשר פשוט לחתוך)
@נח שוורצברגנדרוביץ השערה פרועה
A funny scene of a short, especially smiling, elderly Haredi man with a long, white beard that reaches the floor, standing and waving a wooden walking stick. The man looks happy and enjoying himself. A comic-style image with a black background.
צפה בקובץ המצורף 1927811
לא מרובע (אפשר פשוט לחתוך)
דרך אגב
הכלי שלי השתבש לאחרונה ומוציא לי רק כאלה תמונות
אולי מישהו יכול להדריך אותי איך לסדר את זה ?
אני עובדת עם פרפיק חינמי
מסומן בתמונה בצד ימין (מוקף בלבן)הכלי שלי השתבש לאחרונה ומוציא לי רק כאלה תמונות
אני עובדת עם פרפיק חינמי
יאאאאא@ליטאי פשוט
צפה בקובץ המצורף 1927736אדם חרדי לבוש בפשטות הולך ברחוב רגיל. הוא חובש כובע בורסלינו שחור ופשוט, וחליפתו שחורה וחסרת ייחוד. מכנסיו שחורים ורגילים, כמו גם נעליו. זקנו קצוץ וצבעו חום, ומשקפיים עדינים מעטרים את פניו. הוא נראה כבן שלושים. הרקע הוא רחוב עירוני שגרתי, ללא מאפיינים בולטים. התמונה משדרת תחושה של פשטות ויומיומיות.
@נח שוורצברגנדרוביץ השערה פרועה
A funny scene of a short, especially smiling, elderly Haredi man with a long, white beard that reaches the floor, standing and waving a wooden walking stick. The man looks happy and enjoying himself. A comic-style image with a black background.
צפה בקובץ המצורף 1927811
אם כבר אני הולך על זה
צפה בקובץ המצורף 1927945
או זה
צפה בקובץ המצורף 1927947
וזה לפני שהוא חזר בתשובה [אותו פרומפט דלהלן בהשמטת המילה חרדי]
צפה בקובץ המצורף 1927948
A short, fat, red-haired, 40-year-old Haredi man, with a messy, scattered beard in all directions, a huge, silly smile all over his face, whimsical, exaggerated, and lively.
@נח שוורצברגנדרוביץ מי היה יותר קרוב? נכון שאני?![]()
האמת, בתמונה השניה יש דמיון מסויםאם כבר אני הולך על זה
צפה בקובץ המצורף 1927945
או זה
צפה בקובץ המצורף 1927947
וזה לפני שהוא חזר בתשובה [אותו פרומפט דלהלן בהשמטת המילה חרדי]
צפה בקובץ המצורף 1927948
A short, fat, red-haired, 40-year-old Haredi man, with a messy, scattered beard in all directions, a huge, silly smile all over his face, whimsical, exaggerated, and lively.
@נח שוורצברגנדרוביץ מי היה יותר קרוב? נכון שאני?![]()
צולניק לא יכול להיות חסידי- רק ליטאי,@צולני"ק
צפה בקובץ המצורף 1927837
A portrait of a 30-year-old ultra-Orthodox Jew, very ascetic and thin, his hat pulled almost to his eyes and he is poring over a book with a troubled and ascetic look, his eyes radiate righteousness and contentment with little.
הסתכלתי ימינה ושמאלה, לא ראיתי את הציבור.הציבור דורש פרומפט
הכלי שלי השתבש לאחרונה ומוציא לי רק כאלה תמונות
אני עובדת עם פרפיק חינמי
יעקב דוד רוזנגרטעןצולניק לא יכול להיות חסידי- רק ליטאי,
חסידי יכול להיות חניוק...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים