נספח לאתגר נספח לאתגר שבועי 40 - תמונות ניקים בפרוג

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@אוהב גם מוזיקה בדגש על הגם

A funny scene of a chubby and especially smiling Haredi man sitting and holding a huge hamburger sandwich in one hand and a huge can of drink with a straw in the other, and he is listening to music through huge, bright blue headphones, with musical notes flying in the air. The man looks happy and enjoying himself. Comic-style imag
צפה בקובץ המצורף 1927805

לא מרובע (אפשר פשוט לחתוך)

• הוסף לסימניות
@נח שוורצברגנדרוביץ השערה פרועה:p

A funny scene of a short, especially smiling, elderly Haredi man with a long, white beard that reaches the floor, standing and waving a wooden walking stick. The man looks happy and enjoying himself. A comic-style image with a black background.

צפה בקובץ המצורף 1927811
:LOL::LOL::LOL:
אולי בעוד חמישים שנה, (ונקווה שבלי המקל...)

דרך אגב
לא מרובע (אפשר פשוט לחתוך)

• הוסף לסימניות
הכלי שלי השתבש לאחרונה ומוציא לי רק כאלה תמונות
אולי מישהו יכול להדריך אותי איך לסדר את זה ?
אני עובדת עם פרפיק חינמי
מסומן בתמונה בצד ימין (מוקף בלבן)

קבצים מצורפים

• פריפיק.png
    פריפיק.png
    KB 179.7 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
@ליטאי פשוט
אדם חרדי לבוש בפשטות הולך ברחוב רגיל. הוא חובש כובע בורסלינו שחור ופשוט, וחליפתו שחורה וחסרת ייחוד. מכנסיו שחורים ורגילים, כמו גם נעליו. זקנו קצוץ וצבעו חום, ומשקפיים עדינים מעטרים את פניו. הוא נראה כבן שלושים. הרקע הוא רחוב עירוני שגרתי, ללא מאפיינים בולטים. התמונה משדרת תחושה של פשטות ויומיומיות.
צפה בקובץ המצורף 1927736
יאאאאא
אני מכירה אותו.....

• הוסף לסימניות
@נח שוורצברגנדרוביץ השערה פרועה:p

A funny scene of a short, especially smiling, elderly Haredi man with a long, white beard that reaches the floor, standing and waving a wooden walking stick. The man looks happy and enjoying himself. A comic-style image with a black background.

צפה בקובץ המצורף 1927811

אם כבר אני הולך על זה
image (1).png

או זה
image (2).png

וזה לפני שהוא חזר בתשובה [אותו פרומפט דלהלן בהשמטת המילה חרדי]
image (3).png

A short, fat, red-haired, 40-year-old Haredi man, with a messy, scattered beard in all directions, a huge, silly smile all over his face, whimsical, exaggerated, and lively.
@נח שוורצברגנדרוביץ מי היה יותר קרוב? נכון שאני? ;)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם כבר אני הולך על זה
צפה בקובץ המצורף 1927945
או זה
צפה בקובץ המצורף 1927947
צפה בקובץ המצורף 1927948

A short, fat, red-haired, 40-year-old Haredi man, with a messy, scattered beard in all directions, a huge, silly smile all over his face, whimsical, exaggerated, and lively.

:) זה ממש טוב!!!

• הוסף לסימניות
אם כבר אני הולך על זה
צפה בקובץ המצורף 1927945
או זה
צפה בקובץ המצורף 1927947
צפה בקובץ המצורף 1927948

האמת, בתמונה השניה יש דמיון מסוים :) (אבל אל תחשבו שתצליחו לזהות אותי ברחוב על פיה :LOL:)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הציבור דורש פרומפט
הסתכלתי ימינה ושמאלה, לא ראיתי את הציבור.
אבל בכל זאת בקשת, אז קבלי אותו עם ערך צבור.

"A young Orthodox Jewish boy wearing a charming outfit with a newsboy cap stands innocently, while his shadow playfully makes a cute, mischievous face. The shadow is subtly animated, sticking out a tongue or winking, but in a charming and endearing way, not exaggerated. The scene has a warm, soft lighting that enhances the playful contrast between the boy and his shadow."

• הוסף לסימניות
צולניק לא יכול להיות חסידי- רק ליטאי,
חסידי יכול להיות חניוק...
יעקב דוד רוזנגרטען
נולד בקווינס עלה לארץ בגיל 16 לישיבת בריסק (הגר"ד) בגיל 19 עבר לישיבת בריסק (הגרא"י) רקע משפחתי חסידי קל מה שמסביר את הפאות, חובב קומיקס אמריקאי בשעות הפנאי ופיצה אורי, נשוי + דירה בשנלר (השווער יהלומן מאנטוורפן) יושב על התורה ועל הגדולה, וכן הוא גם צולניק וגם חניוק................

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה