נספח לאתגר נספח לאתגר שבועי 40 - תמונות ניקים בפרוג

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• אנרגיות.jpeg
    אנרגיות.jpeg
    KB 109.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
העליתי תמונה של הניק שלי(החלטתי לפרגן לעצמי הפעם)
וזה פעם ראשונה שאני מעלה כאן קובץ כלשהו,
ומשום מה התמונה עלתה כקישור וצריך להוריד כדי לראות איך אני יכולה לשנות את זה ,
ואם כבר איך עושים ספוילר????????

• הוסף לסימניות
העליתי תמונה של הניק שלי(החלטתי לפרגן לעצמי הפעם)
וזה פעם ראשונה שאני מעלה כאן קובץ כלשהו,
ומשום מה התמונה עלתה כקישור וצריך להוריד כדי לראות איך אני יכולה לשנות את זה ,
ואם כבר איך עושים ספוילר????????
אם מעלים בפורמט WEBP זה הרבה פעמים עולה כקישור

• הוסף לסימניות
לא יודע כמה אני מעניין 😜
אבל תנסי אותי...
נ"ל שבהחלט זה יהיה מעניין ומאתגר.
טוב, לא נעים.. אבל - - אשמח לפירגון של איור שם הניק שלי.
@צל של עצמו
@נח שוורצברגנדרוביץ למה בחרת שם ניק כ"כ מורכב ומסובך? כל פעם אני מתחרט שניסיתי לשכתב את השם, עד שאני לוקח דף ועט כותב ומעתיק 😂
@צביה ר
@בול בשבילך
@שוטפת כלים
@כחולת עיניים
@הודיה בושארי- ציירת
@פנחס ציור עיפרון
@בת-מצווה
[USER=57535]@נכון מאוד

@טוב עין

ולסיום:
אולי @במקום שאין אנשים ;) תהיי/ה איש/ה?!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה