הסגנון חייב להיות ריאליסטי,
@ברצי Esti designs@היה היה פעם אתגר שפתחתי "הידעת?", שם נכספנו לעובדות מענינות על בע"ח בדרך משעשעת ומקורית.
הפעם נמשיך להפתיע, עם עובדות מענינות על העולם בכל נושא אחר שתרצו-
האמת שגם אני אוהב ופלים לימון, אבל אני גם אוהב ופלים וניל אז אני סתם תמהוני.@צל של עצמו
הריני מקבל עלי את הבזיונות. אבל אני אוהב וופלים בטעם לימון (של חברת מן השאר זה באמת בל-תשחית ביצור...)
לא יודע למה אבל זה נהיה מן קמפיין של שטיפת מוח ע"י אוהבי וופלים שוקולד נגד הלימוניים, והציבור אפילו לא טועם, תטעמו תבינו. כשטובלים את זה בתה יש חשש שזה מוריד מהעולם הבא..... א מחיה.....וופלה לימון!!!
(נס שהניקים בפרוג אנונימים אחרת לא הייתי מעיז להוציא את קצה אפי שבוע לרחוב....)
רק לי הוא מזכיר את אריה דרעי???הידעת שבשעת שינה הגוף שורף בממוצע כ-60 קלוריות,
את המסקנא תסיקו לבד.....
לא ידעתי שככה נראים נחירות.....
צפה בקובץ המצורף 2010674
אני לא יודע למי אתם מתכוונים,רק לי הוא מזכיר דמות פוליטית ממפלגת X"X
???
הידעת? כדור הארץ שוקל 5.972 קווינטיליון טון!!!!!!פעם הבאה שמישהו קורא לי שמן, או "בעל בוסור", אני ממליץ לו להסתכל על זה קודם....
צפה בקובץ המצורף 2010759
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים