לא התכוונתי איך לחתוך את זה אמי יודע התכוומתי בתסכול: איך אני חותך ומשיר את התמונה שלימה כי אך שאני לא חותך התוצאה זה או שלא ראוים את הראש לא האריה או הגוף של הכבשכלי חיתוך, אם אין לך תנסה לכתוב בגוגל...
חחח...לא התכוונתי איך לחתוך את זה אמי יודע התכוומתי בתסכול: איך אני חותך ומשיר את התמונה שלימה כי אך שאני לא חותך התוצאה זה או שלא ראוים את הראש לא האריה או הגוף של הכבש
כן... סיפור מוכר על ר' זושא מאינפולי שהגיע הגביר ודחף אותו למים. ואז הוא ביקש פיצוי ונתן לו לאכול.יש את הסיפור הידוע על הרב שעבר מעל קרש שהיה גשר מהשלולית בשיטפונות, ואז בחור פוחז הפיל אותו, ואז אח"כ הרב האכיל אותו, וטיפח אותו וכו' (תסלחו לי שאני לא זוכר את הפרטים המדוייקים)
תנסה לרבע ע''י שתוסיף בצדדים את הטשטוש של התמונהנגמר לי התמונות בGPT והוא לא מסכים לערוך את התמונה
איך אני חותך את זה עכשיו?
מה אכפת להם שזה מלבני?
![]()
את מתכוונת להרחיב את התמונה?תנסה לרבע ע''י שתוסיף בצדדים את הטשטוש של התמונה
אתגר מרגשלאתגר
התכוונתי לרבע את התמונה לטשטש את הצדדים ולהדביק מחדש את התמונה המלבנית מעלאת מתכוונת להרחיב את התמונה?
ואוו באמת מאכזב, היצירות שלך היו באמת מדהימות@מנהל ai תודה על הניהול המסור.
שתי היצירות היו מובילות באתגר והגיעו לשני המקומות הראשונים בפער משמעותי (60 הצבעות)
האם אי אפשר להמיר את התמונה, כמו שביקשתי מיד וכבר לא הייתה לי אפשרות לערוך?
ואם לא - משמיים..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים