נספח לאתגר נספח לאתגר שבועי 58 - אהבת חינם

• הוסף לסימניות
אהבת חינם ישר מעלה לי לראש את השיר "ביטוח לאומי לצידך ברגעים החשובים של החיים":ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
רק שזה בעייתי לבצע את זה בתמונה...

• הוסף לסימניות
כלי חיתוך, אם אין לך תנסה לכתוב בגוגל...
לא התכוונתי איך לחתוך את זה אמי יודע התכוומתי בתסכול: איך אני חותך ומשיר את התמונה שלימה כי אך שאני לא חותך התוצאה זה או שלא ראוים את הראש לא האריה או הגוף של הכבש

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי איך לחתוך את זה אמי יודע התכוומתי בתסכול: איך אני חותך ומשיר את התמונה שלימה כי אך שאני לא חותך התוצאה זה או שלא ראוים את הראש לא האריה או הגוף של הכבש
חחח...
באמת מתסכל, בכלל אני חושבת שהאתגרים בשבילי הם עבודה על מידת הסבלנות, עד שGPT מסיים להכין ואז לחכות לנטפרי ואח"כ לגלות שהתמונה לא יצאה טוב ולנסות שוב את כל התהליך ואז גם כמו שקרה לך GPT כבר לא עושה לי עוד תמונות אז מנסים הכל מהתחלה מהחשבון של בעלי.........:sleep:
(ואז לחכות בסבלנות לדירוגים ;) )

• הוסף לסימניות
הפקח עלה... אוי שכחתי את הרב קו... אל תדאג אני ישלם עליך...
פקח.png

• הוסף לסימניות
יש את הסיפור הידוע על הרב שעבר מעל קרש שהיה גשר מהשלולית בשיטפונות, ואז בחור פוחז הפיל אותו, ואז אח"כ הרב האכיל אותו, וטיפח אותו וכו' (תסלחו לי שאני לא זוכר את הפרטים המדוייקים)
1754026986998.png

• הוסף לסימניות
יש את הסיפור הידוע על הרב שעבר מעל קרש שהיה גשר מהשלולית בשיטפונות, ואז בחור פוחז הפיל אותו, ואז אח"כ הרב האכיל אותו, וטיפח אותו וכו' (תסלחו לי שאני לא זוכר את הפרטים המדוייקים)
כן... סיפור מוכר על ר' זושא מאינפולי שהגיע הגביר ודחף אותו למים. ואז הוא ביקש פיצוי ונתן לו לאכול.

• הוסף לסימניות
הגביעים שונים – היין אחד.
כמו בגביעי הקידוש, כך גם בלבבות ישראל
כל אחד מביא את הכלי שלו, את המסורת שלו, את הדרך שלו
אבל כולנו שותים מאותו מקור של קדושה, תורה ואהבת ישראל.
1754173555183.png

• הוסף לסימניות
בינה פלוס

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-08-03 230935.png
    צילום מסך 2025-08-03 230935.png
    KB 543.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
@מנהל ai תודה על הניהול המסור.
שתי היצירות היו מובילות באתגר והגיעו לשני המקומות הראשונים בפער משמעותי (60 הצבעות)
האם אי אפשר להמיר את התמונה, כמו שביקשתי מיד וכבר לא הייתה לי אפשרות לערוך?
ואם לא - משמיים..

• הוסף לסימניות
@מנהל ai תודה על הניהול המסור.
שתי היצירות היו מובילות באתגר והגיעו לשני המקומות הראשונים בפער משמעותי (60 הצבעות)
האם אי אפשר להמיר את התמונה, כמו שביקשתי מיד וכבר לא הייתה לי אפשרות לערוך?
ואם לא - משמיים..
ואוו באמת מאכזב, היצירות שלך היו באמת מדהימות
מה שכן - אני די בטוחה שתנצח/י בעתיד הקרוב, באמת יש לך את זה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה