נספח לאתגר נספח לאתגר שבועי 58 - אהבת חינם

• הוסף לסימניות
@מנהל ai תודה על הניהול המסור.
שתי היצירות היו מובילות באתגר והגיעו לשני המקומות הראשונים בפער משמעותי (60 הצבעות)
האם אי אפשר להמיר את התמונה, כמו שביקשתי מיד וכבר לא הייתה לי אפשרות לערוך?
ואם לא - משמיים..
קיבלתי עכשיו הודעה על הזכייה והייתי בהלם כי ראיתי ששלך מובילות בפער ואפילו לא נכנסתי לבדוק מה עם שלי. קרה לי את מה שקרה לך כמה פעמים זה ממש מבאס. אני בטוח שעוד תנצח פה ובגדול (y)

• הוסף לסימניות
קיבלתי עכשיו הודעה על הזכייה והייתי בהלם כי ראיתי ששלך מובילות בפער ואפילו לא נכנסתי לבדוק מה עם שלי. קרה לי את מה שקרה לך כמה פעמים זה ממש מבאס. אני בטוח שעוד תנצח פה ובגדול (y)
תודה על הפרגון. והאמת מאד אהבתי את היצירה שלך!

• הוסף לסימניות
גם היצירה שלך היתה מאה - ממת.

אבל דבר אחד בטוח: מעמקי הלב נועד/ה לגדולות בפורום AI.

תמיד שאני מרחף על הפרופיל של @מעמקי הלב , אני לא מבין איך אין לו/ה עדיין יוצרי AI. היא האמא של היוצרים, באמת ;)

• הוסף לסימניות
תודה על המחמאות, בכל אתגר יש לי תקווה אולי לזכות...
בא נראה מתי זה יגיע...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה