ברעיון זה אמור להיות ציור של הצילום. לא חצי חציאפשר תמונה שחצי אמיתי וחצי ציור או חייבים 2 תמונות מלאות?
אם זה כ"כ מפריע, על כל פנים ב-GPT אפשר להיכנס לזה דרך פיירפוקס (באופן כללי אני לא ממליץ להשתמש דרך גוגל לזה) ואז לסגור ולפתוח כמה פעמים, משתחרר מנטפרי מהר.@nar יש מצב שאני משנה תמונה אחרי שכבר העליתי אותה? (לא את הרעיון רק את הביצוע של הבינה, לוקח לו זמן לייצר ואז לוקח זמן עד שאני רואה מה נוצר כי זה נוסע עד נטפרי וחוזר ואז כבר צריך המון סבלנות לבקש ביצוע חדש, ועכשי ואני מתחרטת שלא היה לי עוד טיפה סבלנות...)
מה זה פיירפוקס?אם זה כ"כ מפריע, על כל פנים ב-GPT אפשר להיכנס לזה דרך פיירפוקס (באופן כללי אני לא ממליץ להשתמש דרך גוגל לזה) ואז לסגור ולפתוח כמה פעמים, משתחרר מנטפרי מהר.
נראה לי שהמנהל יענה על זה.@nar יש מצב שאני משנה תמונה אחרי שכבר העליתי אותה? (לא את הרעיון רק את הביצוע של הבינה, לוקח לו זמן לייצר ואז לוקח זמן עד שאני רואה מה נוצר כי זה נוסע עד נטפרי וחוזר ואז כבר צריך המון סבלנות לבקש ביצוע חדש, ועכשי ואני מתחרטת שלא היה לי עוד טיפה סבלנות...)
תשאל את GPT הוא מסביר מעולה, גם אני פעם ראשונה שמעתי את המילה הזאת...מה זה פיירפוקס?
וואו איזו אליפות!!
וואווו תודהוואו איזו אליפות!!
נראה כל כך אוטנטי!
איך הצלחת לדייק כל כך את הבינה??
כאילו היא בעצמה ביקרה בסימטאות באחד השווקים בישראל...
מישהו מבין למה לא עומד בכללי האתגר?
כן.מישהו מבין למה לא עומד בכללי האתגר?
אולי כי זה לא ממש ריבוע?
חבל שהורידו אהבתי ונראה לי אפילו הצבעתי ואם אני הייתי מחליטה מה להוריד כי לא עמד בכללי האתגר, אז מלא תמונות (יותר מהאחרונים) הם לא תמונה וציור אלא חצי וחצי... כלומר השלמת תמונה במקום העתקה.מישהו מבין למה לא עומד בכללי האתגר?
אולי כי זה לא ממש ריבוע?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים