- הוסף לסימניות
היום השיפוט הוא בידיהם של הנשפטים (לא באתגר...) על כל פסק שלא לרוח הנשפטים - עושים הפגנהלמה שאני אפגין
היום השיפוט הוא בידיהם של הנשפטים (לא באתגר...) על כל פסק שלא לרוח הנשפטים - עושים הפגנהלמה שאני אפגין
זה הדברים שהכי אהבתי (חוץ ממה שציינתי ליד)המדגם שלי:
מקום ראשון: @א. לוי (למרות שיש דברים יותר יפים, אבל זה אני אחרי הכל... )
מקום שני: @נעמי- מעצבת גרפית
מקום שלישי: @נפש
הפתעה נעימה.זה הדברים שהכי אהבתי (חוץ ממה שציינתי ליד)
שופט!הפתעה נעימה.
אני ממנה אותך לשופטת
שינתי.שופט!
זה כבר לא קשור!
אכן.'ניקים' שמחכים לתוצאות![]()
((❁´◡`❁)(אין לי כוח להעתיק מאיזה מקום את הסמיילי שלו)
'לא לדבר סרק במתים' - 'שמיל'י' תותח
היית צריך להזכיר גם את זלמן...
אוי לי, איך שכחתי את שמיל......'לא לדבר סרק במתים' - 'שמיל'
* אגב 'זלמן' היה מאוד סבלני!
אני מאמץ בחום את הרעיוןצריך להמחיש בצורה ברורה 'איך מחכים בסבלנות'
סדרה חדשה בשם:אוי לי, איך שכחתי את שמיל......
אני מאמץ בחום את הרעיון
יש למה לחכות... (חוץ מהתוצאות)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים