אתגר נספח לאתגר 35

טוב הבנתי שלא הולך לזוז פה כלום היום
זה מה שנקרא הונאת דברים
לא יפה:confused::confused::confused:

חבל שאני עכשיו בנופש, אם הייתי בבית עם המחשב ולא עם הטלפון הייתי מעצב איזה באנר מונפש יפה לסיום האתגר (ולזכיה שלי או שלא שלי... )

בעיתון של מחר (ההוא שעיצבתי):
משתתפי האתגר בפורום פרוג זועמים על האיחור בתוצאות.
את כל הבלה בלה בהמשך אני משאיר ל @משך לכתוב, כי אחרי הכל אין כמו @משך (אין לי כוח להעתיק מאיזה מקום את הסמיילי שלו)

יאללה מתחילים את אתגר 36!
- צריך להמחיש בצורה ברורה 'איך מחכים בסבלנות'

לדוג':
ילד קטן שמחכה לסוכריה.
ילדה שמחכה ליום הולדת.
'ניקים' שמחכים לתוצאות :p

בהצלחה

@משך

יאללה מתחילים את אתגר 36!
- צריך להמחיש בצורה ברורה 'איך מחכים בסבלנות'

לדוג':
ילד קטן שמחכה לסוכריה.
ילדה שמחכה ליום הולדת.
'ניקים' שמחכים לתוצאות :p

בהצלחה

@משך
י' תותח
היית צריך להזכיר גם את זלמן...

אוי לי, איך שכחתי את שמיל......
אני מאמץ בחום את הרעיון
יש למה לחכות... (חוץ מהתוצאות)
סדרה חדשה בשם:
'שמיל לומד לסבול' - השכנה הרכלנית... (גם אותה שכחת :p)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה