נספח לאתגר**

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1898238:
פוגל, הציור המסתורי עם הבנות, מדהים.
הוא מוכר לי מאיפשהו, לא מופיע על כריכה של ספר?

לא, זה היה רקע לסיפור בילדים של משפחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cm1;1894773:
1. אהבתי במיוחד, את התוצאה וגם נהניתי מאד לצייר אותו! (שמן אמיתי כמובן...! התמונה לא איכותית, סליחה.)
2.אני מאד אוהבת את ירושלים ומחכה כמו כולם(?) לגאולה בקרוב, ולכן ריגש אותי לצייר את הפטרן הזה. פוטושופ. (ואגב, העבודה היתה מורכבת ומעניינת מאד! נעשה כפרויקט בלימודים.)
3. איור של פלקט לבי"ס.
על הפלקט היה שיר על ירושלים ומגדלים בשמים וארמונות וכו'... כבר לא זוכרת:eek::)
בכ"א, ציירתי סקיצה שדמיינתי לי איזה פלקט מהמם יצא מזה לבי"ס, אבל המנהלת רצתה ציור של ירושלים...
בסדר, אז זה מה שיצא:) (זה היה ממש מהציורים הראשונים שלי בדיגיטלי, פוטושופ.)

מהמם!!!!!! לא הצלחתי לעשות צלצול....

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד מיוחד!!! עלי והצליחי

• הוסף לסימניות
עוד ציור שאהבתי,
ועוד ציור שנפסל,
וציור ששלחתי ללקוחה כשחששתי שהיא הולכת לפסול לי ציור משמעותי. :)

• הוסף לסימניות
שירי - כל הציורים שלך מקסימים אחד אחד!
ובמיוחד אהבתי דוקא את מה שהעלית לנספח - הציור של שמיטה. מיוחד!!!!!!!!!!
וד"ש מהלוגו שלך..........;)

• הוסף לסימניות
ס.א- ממש אוהבת את הציורים שלך!
סגנון רך ונעים מאוד לעין!

• הוסף לסימניות
חברה, מה קרה?
האתגר הלך לישון???
;):);)

• הוסף לסימניות
טובה - היצירות שלך מאלפות!!!!
במיוחד הציור שציירת לאמך - מדהים ברמות!!!!!!!!! ועוד ידני...!!!!!! אין דברים כאלו!!!!

גם הציור השלישי מתוק מאוד, מצרפת כאן את הגרסה המתוקנת שלי. אכן התנוחה של הרגל קצת מורכבת, לא בטוחה שמה שעשיתי זה מאה אחוז, אבל לפחות בכיוון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;1905254:
טובה - היצירות שלך מאלפות!!!!
במיוחד הציור שציירת לאמך - מדהים ברמות!!!!!!!!! ועוד ידני...!!!!!! אין דברים כאלו!!!!

גם הציור השלישי מתוק מאוד, מצרפת כאן את הגרסה המתוקנת שלי. אכן התנוחה של הרגל קצת מורכבת, לא בטוחה שמה שעשיתי זה מאה אחוז, אבל לפחות בכיוון...

וואו, תודה עכשיו זה נראה תנוחה טבעית!!! ותודה על המחמאות, מחמם את הלב!

• הוסף לסימניות
הצלחתם לרגש גם אותי
תכננתי רק לרפרף אבל בסוך עברתי על כל הציורים
הציורים פה השאירו אותי פעורת פה
נפלאות הבריאה, לראות כשרונות מאלפים כאלו
הציור עם הדמעה והכותל - אם ממשיכים להסתכל מתחילים לבכות
הציור של דוד המלך רוקד עם פשוטי העם - צמרמורת של התרגשות
הציור של הילדה בשואה כואב לי עד עכשיו
המשך הצלחה בכל מעשה ידיכם!

• הוסף לסימניות
מה קורה?
איפה את, מירי?

אפשר כבר לסיים ולעבור לאתגר הבא...

• הוסף לסימניות
אמממ... אהמ! מירי אני קוראת אותך לסדר!

• הוסף לסימניות
בתיה G, התיקון שעשית לציור שפצר אותו - אבל עדיין זה נראה לי לא נכון.
לפי התנוחה שבה הילדה נראית בחלק הקדמי של הגוף - הרגל האחורית אמורה להיות הרבה יותר על הקרקע והרבה יותר מוסתרת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1927275:
לפי התנוחה שבה הילדה נראית בחלק הקדמי של הגוף - הרגל האחורית אמורה להיות הרבה יותר על הקרקע והרבה יותר מוסתרת.

על איזה ציור את מדברת?:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;1927379:
על איזה ציור את מדברת?:rolleyes:

ההוא שתיקנת לאחת הניקיות כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;1927881:
ההוא שתיקנת לאחת הניקיות כאן.

סליחה?! של אחת הניקיות?! מדובר בציור שלי! נא לא לזלזל :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1927275:

יש משהו במה שאת אומרת. אך אם תתבונני שוב תראי שגם הרגל השניה (שלא נגעתי בה) גם היא מורמת, ובהתאם לזה תיקנתי את הרגל השניה.

מה גם, שההמשך של הדשא מאחורי הילדה - מוגבה, מרגיש כמו שהיא שוכבת על איזה גבעה קטנה, ואז זה מסתדר יותר שהרגל שלה נראית מורמת, אך באמת היא מונחת על הקרקע.

• הוסף לסימניות
אז צריך להוריד את שתי הרגליים.. אי אפשר לשכב ככה כשפלג הגוף התחתון מתרומם על איזו גבעה :)
אם כבר שוכבים הפוך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1928599:
אז צריך להוריד את שתי הרגליים.. אי אפשר לשכב ככה כשפלג הגוף התחתון מתרומם על איזו גבעה :)
אם כבר שוכבים הפוך!

צודקת!
אמנם זה לא ציור שלי בכלל, רק ניסיתי לעזור לתקן את מה שהיה נראה לה מוזר.
טובה ע - קחי זאת לתשומת ליבך...;):)

• הוסף לסימניות
זה בסדר, לא התכוונתי לגעור בך :)
רק לטובת המאיירים המסתכלים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה