- הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1898238:פוגל, הציור המסתורי עם הבנות, מדהים.
הוא מוכר לי מאיפשהו, לא מופיע על כריכה של ספר?
לא, זה היה רקע לסיפור בילדים של משפחה.
נכתב ע"י אסתר;1898238:פוגל, הציור המסתורי עם הבנות, מדהים.
הוא מוכר לי מאיפשהו, לא מופיע על כריכה של ספר?
נכתב ע"י cm1;1894773:1. אהבתי במיוחד, את התוצאה וגם נהניתי מאד לצייר אותו! (שמן אמיתי כמובן...! התמונה לא איכותית, סליחה.)
2.אני מאד אוהבת את ירושלים ומחכה כמו כולם(?) לגאולה בקרוב, ולכן ריגש אותי לצייר את הפטרן הזה. פוטושופ. (ואגב, העבודה היתה מורכבת ומעניינת מאד! נעשה כפרויקט בלימודים.)
3. איור של פלקט לבי"ס.
על הפלקט היה שיר על ירושלים ומגדלים בשמים וארמונות וכו'... כבר לא זוכרת
בכ"א, ציירתי סקיצה שדמיינתי לי איזה פלקט מהמם יצא מזה לבי"ס, אבל המנהלת רצתה ציור של ירושלים...
בסדר, אז זה מה שיצא(זה היה ממש מהציורים הראשונים שלי בדיגיטלי, פוטושופ.)
נכתב ע"י בתיה G;1905254:טובה - היצירות שלך מאלפות!!!!
במיוחד הציור שציירת לאמך - מדהים ברמות!!!!!!!!! ועוד ידני...!!!!!! אין דברים כאלו!!!!
גם הציור השלישי מתוק מאוד, מצרפת כאן את הגרסה המתוקנת שלי. אכן התנוחה של הרגל קצת מורכבת, לא בטוחה שמה שעשיתי זה מאה אחוז, אבל לפחות בכיוון...
נכתב ע"י pr;1927275:בתיה G, התיקון שעשית לציור שפצר אותו - אבל עדיין זה נראה לי לא נכון.
לפי התנוחה שבה הילדה נראית בחלק הקדמי של הגוף - הרגל האחורית אמורה להיות הרבה יותר על הקרקע והרבה יותר מוסתרת.
נכתב ע"י בתיה G;1927379:על איזה ציור את מדברת?![]()
נכתב ע"י יפית כוכב;1927881:ההוא שתיקנת לאחת הניקיות כאן.
נכתב ע"י pr;1927275:בתיה G, התיקון שעשית לציור שפצר אותו - אבל עדיין זה נראה לי לא נכון.
לפי התנוחה שבה הילדה נראית בחלק הקדמי של הגוף - הרגל האחורית אמורה להיות הרבה יותר על הקרקע והרבה יותר מוסתרת.
נכתב ע"י pr;1928599:אז צריך להוריד את שתי הרגליים.. אי אפשר לשכב ככה כשפלג הגוף התחתון מתרומם על איזו גבעה
אם כבר שוכבים הפוך!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים