זה אכן שאלה מאוד מענינת
אז כבר ציינתי בתוך הדברים כמה פעמים
שלפני כמה חודשים שהבנתי שאני כבר כמעט בדרך ללא מוצא
למדתי במוחי את הנושא וגם קראתי על זה מעט
ויש לי משפט אחד שאני יכול לומר
א. התחלתי בלית ברירה כי לא היה אפשרות אחרת הרגשתי שאני טובע ל"ע
ב. אחרי שהתחלתי הבנתי משהו אחר שהיום אני לא קונה משהו אני לא מסתכל על זה שאני מפסיד כי אני חוסך כי אין לי כסף אלא אני יודע מה אני מקבל בתמורה אני מקבל רוגע כלכלה ברווח חודש בריא יותר שמח יותר, בתקופות שלא היה לי סדר והכל בלאגן חשבתי לתומי שנכון שאין כסף אבל צריך גם לדאוג לבריאות הנפש ואז ממילא יוצאים כדי להירגע ומוציאים עוד כסף ואוכלים וכו' וכו', שאתה חי את הנתונים ורואה עד כמה אפשר להתנהל בחכמה בלי לחתוך בבשר החי ההרגשות בדיוק מתהפכות אין לי שום צורך בבילוי הרוגע הכי גדול זה לסיים את החודש עם פלוס, אתה מרגיש שפשוט כל יום אתה יוצא להתאוורות, זה סוויצ' במח
ואותו דבר לגבי הרשימות שהכל נעשה מתוך תחושת מסכנות ועניות זה קשה זה מכביד אבל שזה מגיע הפוך אני רוצה לדעת נתונים כדי להיות רגוע כדי לא ליפול על הפתעות...... (שבמקרה כל שנה מפתיעות מחדש ולא למדנו להבין שזה חלק בלתי נפרד מחיינו), כדי לשלוט זה הרבה יותר כיף
תבין משהו, היום אני במצב יותר גרוע מהיום בו הבנתי שאני במצב גרוע כי הנתונים רק הוחמרו כי בסוף אין הקומץ משביע ובכל זאת היום אני הרבה יותר גרוע כי אין הפתעות אלא אני חי מהבוקר עד הערב בדיוק מה יש לי ומה אין לי מה יוצא ומתי ושמגיעים למקום כזה הרבה יותר רגועים ושרגועים זה הזמן האמיתי להתייעל
תחשוב איך נראה אדם שהוא בחובות והוא הולך לנקות בנין בלילה מרוב שאין לו מושג במה אפשר להתקדם וכל היום הוא מדוכדך מאשר אדם שהוא אפילו יותר עם חובות אבל הוא יודע עד תאריך זה וזה אני יהיה בכך חובות והם יגדלו אבל הוא לא לחוץ אלא רגוע הוא חושב הרבה יותר טוב
הוא אומר אוקי נשקיע עוד 5000 נעשה
קורס עימוד לצורך הענין ותחיל להרויח כל הגישה משתנית....